Gelinimizin büyük mutfak takıntısı

Mutfağına sokma gelini,kendin hizmet et misafirlere.Böylece gelin laf edemez
Dun görümcemin evine götürdüm söylediği şu, senin mutfak genismis, ablamin mutfagi kucuk ( bana diyor) bende ben memnunum cokta kucuk degil salonum buyuk salonumda yemek masasi takımımız var yemegi orda yiyoruz, Allahin izniyle ben uzun süre otururum cikmam bu evden dedim. Sonucta hepimiz belediye evindeyiz yani kiradayiz ilerde daha genis mutfakli eve tasinabilirim. Ama suan evimdende mutfagimdanda memnunum.....

Evet burdada oyle bazi evlerde cok küçük kutu gibi evler ben suan oturdugum evi internetten seçerken 2 odali seçmiştir,. Şansıma 2 oda bir salonmus, evi gormeye geldigimde şaşırdım salon 2 oda büyüklüğunde ĺeve cok ihtiyacimiz oldugu icin 2 odali evede raziydim evi genis gorunce cok sevinmistim, kardeşimin eşi buranin kurallarini bilmediği için hersey cok basit geliyor, cunki kendisi zorluk cekmedi hazir evinicine geldi, ne diyim genis mutfakli evinde gule gule otursun

evet küçük deyip deyip geçiver boşver
neden bu kadar sıkıntı yaptınki
yoksa mutfağının küçük olduğunu mu düşünüyorsun
Hayır ben evimden memnunum mutfak cokta küçük degil, ama surekli soylemesinden rahatsiz oldum, önce takmiyordum, ama surekli tekrarlayinca kalbini kırmadan nasil cevap versemde bir daha soyleme diye sormak istedim. cunki ayni seyin tekrarlanmasina cok sinir oluyorum. Kalbini kirmaktan korkuyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm bence gelinle kötü olmaya demez . ya duymazdan gel cvp verme. yada tatlılıkla sürekli aynı şeyi söylemesinden rahatsız olduğunu söyle

sakaya vurup gulerek; ayy X, sen de taktin benim mutfaga yani, sogutamayacan beni mutfagimdan.. diyebilirsin..

Mutfak görmemiş oben tezgahımın olduğuna şükretcem mutfakta üçüncü kişiye yer yok napalım yani..Bidaha öyle söylediğinde sessiz olun buz kessin ortam birden anlar ve bidaha söylemez...

Ben görgüsüz ve görmemiş olarak yorumluyorum gelininizi.

Ne kadar anlatırsanız anlatın size demese de bir şekilde bu kıyası yine yapacaktır.

bilmiyorum sıkılmakta haklısınız bende büyük mutfak ve balkon takıntılı biriyim memleketimin yapısından kaynaklanıyor heralde..

Benimki o kadar küçük degil canim 4 kişi rahat sığiyor fotografini cekip koysam mi napsam belgelerle konuşuyum
hatta bahane olurdu eskiden 2 g*t sığmaz diye yardım etmezdik anamıza o tarz mutfaklarda

canım senin yazdığın mantıklı dedim zaten antenleri az aç mutfağın büyükse seni kıskandığından diyordur belkide ok do you understand me
Pardon ozur dilerim. Yanlış anladim. benim kardeşimin esiyle problemin yok sadece kalbini kırmadan nasil cevap verebilirim diye yardim istedim sory

Pardon ozur dilerim. Yanlış anladim. benim kardeşimin esiyle problemin yok sadece kalbini kırmadan nasil cevap verebilirim diye yardim istedim sory
sıkıntı değil olur burda böyle,valla bazı insanlar anlamaz o yüzden evet benim mutfağım g*t kadar senin çeneni bu kadar yoruyor bir de büyük olsa yandık heralde diye sağlam bir atar yapsan anca susar sanırım
ha kalp kırmaya garanti veremem

Allah baska dert vermesin.

Soylerse soylesin , neden bukadar taktinki sende..

Gul gec...

Tesekkur ederim canim ama biraz sert olur. Yemek Yapmanin ddışında bizim gelinin mutfagina halı saha mi sersek napsak boş zamaninda futbol maci yapar fırında iyi kale olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…