sen daha büyüğünü al de
Dun görümcemin evine götürdüm söylediği şu, senin mutfak genismis, ablamin mutfagi kucuk ( bana diyor) bende ben memnunum cokta kucuk degil salonum buyuk salonumda yemek masasi takımımız var yemegi orda yiyoruz, Allahin izniyle ben uzun süre otururum cikmam bu evden dedim. Sonucta hepimiz belediye evindeyiz yani kiradayiz ilerde daha genis mutfakli eve tasinabilirim. Ama suan evimdende mutfagimdanda memnunum.....Mutfağına sokma gelini,kendin hizmet et misafirlere.Böylece gelin laf edemez
Evet burdada oyle bazi evlerde cok küçük kutu gibi evler ben suan oturdugum evi internetten seçerken 2 odali seçmiştir,. Şansıma 2 oda bir salonmus, evi gormeye geldigimde şaşırdım salon 2 oda büyüklüğunde ĺEvet yurt dışındaki prosedürü billiyorum ,fransada kuzenlerim yaşıyor,kira için sıraya giriliyor ve devletin evleri ,neresi çıkarsa bahtuna ,bir çoğu bakımsız ,içine girip kendin yaparsan yapıyosun bişeyle,mutfağa çok değer verilmiyor onlarda genelde küçük oluyor,dolap bile yok birçoğunda ,ben bizzat kendim şahit oldum ,7 kuzenimin 7 sininde evlerine gittim ve mutfakları hep aynı ebatta.
Hayır ben evimden memnunum mutfak cokta küçük degil, ama surekli soylemesinden rahatsiz oldum, önce takmiyordum, ama surekli tekrarlayinca kalbini kırmadan nasil cevap versemde bir daha soyleme diye sormak istedim. cunki ayni seyin tekrarlanmasina cok sinir oluyorum. Kalbini kirmaktan korkuyorum....evet küçük deyip deyip geçiver boşver
neden bu kadar sıkıntı yaptınki
yoksa mutfağının küçük olduğunu mu düşünüyorsun
Kızlar gelinimiz kardeşimin eşi yazmayı unuttum. Benim gelinim degiliyi bir bayan ama ben bir konunun surekli tekrarlanmasina sinir oluyorum once takmiyordum ama surekli konusmasinda biraz rahatsiz oldum tamam benim mutfagim kucuk olsun onlarinki geniş olsun. Huzur olsun gerisi cokta önemli değil bence...
Ben görgüsüz ve görmemiş olarak yorumluyorum gelininizi.Kızlar hayırlı geceler dertmi demeyin gerçekten dert oldu. Kardesimin eşi çok iyi bir bayan ama mutfak takıntısı biktirdi. Ben yurt dışındayim gelinimizde buraya geleli 2 ay oldu. Buranın evlerinin mutfagi genelde biraz küçük kendi evlerinin mutfagi biraz geniş oldugu için, Bize her geldiginde mutfakta bir iş yaptigimizda ay sizin mutfak cok küçük diyor. Kac defa anlattim ben evimden memnunum benim mutfagim cok küçük degil bana yetiyor dedim, ama her defasinda tekrarlamasindan sıkıldım. Bugün gorumceme gittigimizdede sizin mutfak geniş ablam gilin ( bana diyor) mutfağı küçük dedi. Ilk zamanlar takmiyordum ama surekli soylesi rahatsiz etti. Kisaca evimi tanıtayım benim salonum iki oda büyüklüğünde salonun yarısı oturma grubum yarısıda yemek masası takımımız var. Yatak odası cocuk odası ve iki tane balkonum var banyo ve wc geniş sadece mutfagim biraz küçük bana yetiyor ben memnunum evimden ikimizde kiradayiz ustelik kendi evimizde degil, burda genelde herkez belediyeden kiralık evde oturuyor, Allahıma cok şükür kiralikta olsa başımı sokacagim bir evim var. ben sizden şunu rica ediyorum gelinimizin kalbini kırmadan nasil konuşabiliriz. Iyi bir bayan kalbini kirmak istemiyorum elimden geldigince yardimci olmaya çalışıyorum. Kötü niyetli değil her zamanda görüşüyoruz ama surekli evimi elestirmesi son zamanlarda beni rahatsiz etmeye başladı. Ne yapabilirim kizlar lütfen yardimci olur musunuz ?
bilmiyorum sıkılmakta haklısınız bende büyük mutfak ve balkon takıntılı biriyim memleketimin yapısından kaynaklanıyor heralde..Kızlar hayırlı geceler dertmi demeyin gerçekten dert oldu. Kardesimin eşi çok iyi bir bayan ama mutfak takıntısı biktirdi. Ben yurt dışındayim gelinimizde buraya geleli 2 ay oldu. Buranın evlerinin mutfagi genelde biraz küçük kendi evlerinin mutfagi biraz geniş oldugu için, Bize her geldiginde mutfakta bir iş yaptigimizda ay sizin mutfak cok küçük diyor. Kac defa anlattim ben evimden memnunum benim mutfagim cok küçük degil bana yetiyor dedim, ama her defasinda tekrarlamasindan sıkıldım. Bugün gorumceme gittigimizdede sizin mutfak geniş ablam gilin ( bana diyor) mutfağı küçük dedi. Ilk zamanlar takmiyordum ama surekli soylesi rahatsiz etti. Kisaca evimi tanıtayım benim salonum iki oda büyüklüğünde salonun yarısı oturma grubum yarısıda yemek masası takımımız var. Yatak odası cocuk odası ve iki tane balkonum var banyo ve wc geniş sadece mutfagim biraz küçük bana yetiyor ben memnunum evimden ikimizde kiradayiz ustelik kendi evimizde degil, burda genelde herkez belediyeden kiralık evde oturuyor, Allahıma cok şükür kiralikta olsa başımı sokacagim bir evim var. ben sizden şunu rica ediyorum gelinimizin kalbini kırmadan nasil konuşabiliriz. Iyi bir bayan kalbini kirmak istemiyorum elimden geldigince yardimci olmaya çalışıyorum. Kötü niyetli değil her zamanda görüşüyoruz ama surekli evimi elestirmesi son zamanlarda beni rahatsiz etmeye başladı. Ne yapabilirim kizlar lütfen yardimci olur musunuz ?
hatta bahane olurdu eskiden 2 g*t sığmaz diye yardım etmezdik anamıza o tarz mutfaklardaBenim de mutfağım küçük, insanlardan önce ben söylüyorum.
"bu ne biçim mutfak, cücük kadar, totom ancak sığıyor"
hatta bahane olurdu eskiden 2 g*t sığmaz diye yardım etmezdik anamıza o tarz mutfaklarda
mantıklı o zaman hasetinden yapıyor der kenara geçerim işteBenimki o kadar küçük degil canim 4 kişi rahat sığiyor fotografini cekip koysam mi napsambelgelerle konuşuyum
Mantiksiz bir cevap verdin, bencede kenara gec ve konuşmamantıklı o zaman hasetinden yapıyor der kenara geçerim işte
canım senin yazdığın mantıklı dedim zaten antenleri az aç mutfağın büyükse seni kıskandığından diyordur belkide ok do you understand meMantiksiz bir cevap verdin, bencede kenara gec ve konuşma
Pardon ozur dilerim. Yanlış anladim. benim kardeşimin esiyle problemin yok sadece kalbini kırmadan nasil cevap verebilirim diye yardim istedim sorycanım senin yazdığın mantıklı dedim zaten antenleri az aç mutfağın büyükse seni kıskandığından diyordur belkide ok do you understand me
Pardon ozur dilerim. Yanlış anladim. benim kardeşimin esiyle problemin yok sadece kalbini kırmadan nasil cevap verebilirim diye yardim istedim sory
Tesekkur ederim canim ama biraz sert olur.sıkıntı değil olur burda böyle,valla bazı insanlar anlamaz o yüzden evet benim mutfağım g*t kadar senin çeneni bu kadar yoruyor bir de büyük olsa yandık heralde diye sağlam bir atar yapsan anca susar sanırım
ha kalp kırmaya garanti veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?