inşallah canım, gulup geciyorum zaten bir sorunum yokta, bu huy sadece bendemi var bilmiyorum ama bir şeyin surekli soylenmesine sinir oluyorum. Yeter demek istiyorum artik....
Menesa, post: 37752093, member: 536478"]
inşallah canım, gulup geciyorum zaten bir sorunum yokta, bu huy sadece bendemi var bilmiyorum ama bir şeyin surekli soylenmesine sinir oluyorum. Yeter demek istiyorum artik....
Başkalarını bilmem de bende de var. Değiştiremeyeceğim veya değiştirmek istemediğim şeylerle ilgili aynı kişiden ikiden fazla aynı laf gelse kan beynime sıçrıyor, her defasında daha farklı bir cevap verip susturmak gibi oyuna dönüştürüyorum artık. Öteki türlü cinnet getiririm. Kapa çeneni bu konu hakkında bir daha laf edersen yıkıcam artık ortalığı falan diyorum en samimi olduklarıma Ama sizin gelin daha yeni değiştirmiş ülkeyi, yabancılık çekiyor, öğreneceği bir sürü şey var orası hakkında. Size ve evlere alıştıkça kendine yeni konular bulur umarım ahah, yoksa beğenmiyorsan bir daha gelme bu eve canım deyip, şaka yaptım diyebilirsiniz gülerek sonra en azından rahatsızlığını belli etmiş olursunuz bir defacık.
benim eski evimin mutfağı küçüktü ve çok kolay temizleniyordu. yeni evim maşallah salon gibi mutfak yapmışlar tavana kadar fayans sil sil bitmiyor. yemeklerin buharından yağ yapışıyor sanki fayanslara.
bence ne kadar büyük olursa o kadar çok dağınık oluyor. bu dezavantajlarından bahsedebilirsiniz herşey elimin altında hemencik işim bitiyor dersiniz. oda olmadı şakayla karışık 40 kere söylersen büyüyecek hadi az kaldı dersiniz.