Gelinimizin büyük mutfak takıntısı

Kp imin evindeyim mutfak baya baya küçük.yani söyle diyim önümde tezgah bi yana dönüyorum ocak bi yana dönüyorum duvar. Ikinci kişinin girmesi mümkün değil. Ama ne kolay temizleniyor ya. Benim mutfağımda baya baya büyük.orda otururuz hep misafir gelince ama bir fayans silmek tum günümü alır mutfakta rahat 4 kişi were serpe çalışır. 5 gündür bu evde temizlik yemek vs yapıyorum ama ikisi inde ayrı ayrı avantaj dezavantajı var. Boşver söylesin. Ama iyi niyetli olmadığına da eminim.

Kime göre küçük neye göre küçük? Ben memnunum ben kullandığıma göre sıkıntı yok diyin.

Iyi niyetli bir insanmış, bazen oluyor ya samimi olduğumuz arkadaşımıza akrabamıza söyleyebiliyoruz. Kalp kıracak bişey yok bence anlık rahatsız olduğunda dile getiriyor..

''Tamam anladım mutfağım küçük bu 1000. söyleyişin'' de

Bir daha söylerse ,Aynen şunu söyle ,
gülerek "ayyy sende taktın benim mutfağa ,tamam anladık küçük işte,bi daha söyleme yeter " hem şakayla karışık olmuş olur ,kırmadan ,hemde bir daha konuşamaz mutfak hakkında.ben kırmadan uyarıyı aynen böyle yapıyorum eşe dosta ,işe yarıyor.

kıyaslama en sinir olduğum şey.tamam canım anladım BENİM MUTFAĞIM KÜÇÜK de imalı şekilde anlar herhalde

Bizimki de bilmem art niyetle mi söyledi ama misafirliğe gelmişlerdi mutfağa yardım için arkamdan geldi ve "burası lağım mı kokuyo "dedi.Yani mutfak ve lağım pek bağlantı kuramadım.Lavabodan kötü bi koku geldi dese anlarım da...Sonra elmalı turta yapmıştım "ay bu elmalı turtayı da ben meşhur ettim" falan daha söz kesilmeden önce ben alışkın değilim ev işlerine ay ne çok şey yapmışsın ne beceriklisin biliyo musun ben hiç yemek yapmayı bilmem diyen bi bağğyandı bu.Yani totoyu kaldırtmamak lazım iyi niyet böyle maraz doğuruyo işte.ki daha evli bile değil nişanlı

Seni çok iyi anlıyorum.aynı sıkıntı bendese var.gelinimiz sürekli şuraya bi lcd tv al yo şurata bunu al.fakir fukarada bile şı var diyip duruyo.üstelik herşeyle dalgalı gülüp söylü yo yıldım valla. Yok ya ihtiyacımız yok ,eskilr yetiyo,tayinci adamız kırılıp dökülüyo diyom yokk anlamıyo.geçen 10 yılın üstüne 4sandalye aldım begenmeside şöye
-bak alına bilıyomuş ,nasıl aldın
Yahu kırıldı aldım işimiz zor yani

Size ayıp olmasın ama ben de büyük mutfak istiyorum. Hatta mümkünse evdeki zamanımı mutfakta yayılarak geçirmek istiyorum. AY KEŞKE DİLEK YERİ OLAYDI.İYİYDİ.

Dediğiniz gibi iyi niyetli ise ve sizi kırdığının farkında değilse; siz de ona kibarca " haklısın küçük ama bunu sürekli dile getirmen beni kırıyor" diyebilirsin..
Birbirinizi seviyorsanız bunu anlayacaktır emin olun.! En azından denemenizde yarar var..!

Guzel fikir ben sunuda soylemi düşündüm, ay canim soyleyi soyleyi buyutecen benim mutfagi tamam yeter anladim..
Biz yurt disindayiz burda ev kiralamak cok zor yurt disinda olanlar bilir. Örneğin internetten belediye evineyazılıp her hafta ev seciyorsun siralamada birinci olursan ev sana kalıyor. Biz bu evi cok zor tuttuk. Problem oldu. Kendisi tr den hazir evin içine geldi! Oturdu durumuda anlattim ama takıntılı bir çok seyi defalarca söylüyor sonunda yeter diyesim geliyor ama kalbini kirmak istemiyorum. Canı sıkılmasın diye arabayla gezdiriyorum. Kendisideiyi bir bayan, Burda bizden baska kimsesi yok, ailesi tr de annemde surelki soyluyor kalbini kirma diye ama her seyi surekli tekrarladigu zamanda benim kalbim kırılıyor

evet küçük deyip deyip geçiver boşver
neden bu kadar sıkıntı yaptınki
yoksa mutfağının küçük olduğunu mu düşünüyorsun

Evet yurt dışındaki prosedürü billiyorum ,fransada kuzenlerim yaşıyor,kira için sıraya giriliyor ve devletin evleri ,neresi çıkarsa bahtuna ,bir çoğu bakımsız ,içine girip kendin yaparsan yapıyosun bişeyle,mutfağa çok değer verilmiyor onlarda genelde küçük oluyor,dolap bile yok birçoğunda ,ben bizzat kendim şahit oldum ,7 kuzenimin 7 sininde evlerine gittim ve mutfakları hep aynı ebatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…