Gelinin ailesinin düğündeki takıları alması adeti

Ya peki değdi mi yaptıkları şeye.. kınada çok altın takıldı mı? Bide gelin düğünde takılanları çaktırmadan ailesine vermesin.. el koyun demiyorum ama önleminizi alın bence.. bide kardeşinin yerinde olsam o kız tarafı benim için bitmiştir

Canım kına ayrı ayrı olduğundan göremedik malesef ama olmuştur
Bu çocuklar ev alacaktı şimdi 30 bin toplandıysa misal 40 bin olacaktı niye yapıyolar yani

Kedicikk061 boş verin artık kafanıza takmak hiç birşeyi değiştirmez. allah daha çoğunu verir inşallah kardeşinize gelininiz de yarın öbür gün anlar hatasını

Kedicikk061 boş verin artık kafanıza takmak hiç birşeyi değiştirmez. allah daha çoğunu verir inşallah kardeşinize gelininiz de yarın öbür gün anlar hatasını
Canım böyle şeyler unutulmuyor malesef benim bile gözümden düştü o gelin.. inanın ilk kavgada ben olsam kıza seni bize sattılar resmen artık ailenin üstünde hak sahibi yok derdim. Yanlış biliyorum ama hakettiler onlar kızlarının mutluluğunu sattılar

işte para mevzusu her ilişkiyi bozuyor. gelin kız kaç yaşında acaba?

Herkesin adeti baska canim, mesela bizde de oyle bir adet var ben de hem annemlerden hem de kv hic bir altin almadim,sadece bilezikleri aldim diger butun takilar onlara kaldi pisman da degilim helal hos olsun:)

Herkesin adeti baska canim, mesela bizde de oyle bir adet var ben de hem annemlerden hem de kv hic bir altin almadim,sadece bilezikleri aldim diger butun takilar onlara kaldi pisman da degilim helal hos olsun:)
benimde böyle anne babalar tuhafıma gidiyor. almamki kuruş dahi almam evladımdan. tutup dugunde takılanşarı alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…