- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi Pink martini soul
-
Allah yanlarina birakmiyor iste bosver. Al cekirdek izle senValla ben ah ediyorum adamın bana 100 gram altın borcu var ve gerçek anlamda 'borc' bana unut onu dedi üstüne bir bardak soğuk su iç dedi bende haram olsun dedim ne diyim diğerlerine daha az borcu kızının altınlarını sakladı damadına bile vermedi bizimkileri hiç etti gelde ah etme..ay bak yine gerildim
Aynen öyle yapıyorumAllah yanlarina birakmiyor iste bosver. Al cekirdek izle sen
Yorelerimiz farkli esimle. O donem bana sordular bundan mi istersin bundan mi diye. Ben de bilindik bi model olani sectim. Yani secim hakki sundular. Ama goruyorum ki simdi kendi yoresinden olan geline ikisi de aliniyor. Bir de saka gibi gozume baka baka ben istemem dedin diyorlar. Altin takan bi insan degilim gercekten ama bu yapilani anlayamiyorum
Onların yöreye göre belki ikiside aliniyodur sana yabancısın diye uyanıklık etmişlerdir yada kızın ailesi biraz baskındır zorlamislardir var öyle kız aileleri ...Yorelerimiz farkli esimle. O donem bana sordular bundan mi istersin bundan mi diye. Ben de bilindik bi model olani sectim. Yani secim hakki sundular. Ama goruyorum ki simdi kendi yoresinden olan geline ikisi de aliniyor. Bir de saka gibi gozume baka baka ben istemem dedin diyorlar. Altin takan bi insan degilim gercekten ama bu yapilani anlayamiyorum
Takı vs. olaylarına ben de takılmam.Eltime bana takılanın 5 katı filan takılmıştır herhalde. Kendimle ilgili sebeplerle kesinlikle ekstra takı istemediğimi belirttiğimde en çok eltim kızmıştı.
" Bana takıldıysa sana da takılmalı. Ben kendimi kötü hissederim" diye. Hatta ne kadar kızdıysa düğünümde bana set takmıştı
Bana tuhaf geliyor bu eşitlik durumu.
Benim için hiç sorun olmaz çünkü ben istememiştim sagolsunlar yine de yaptılar biseyler. Ayrıca eltime yaptıkları maddi şeyler için kendi sinirlerimi bozmak hiç benim yapıma uygun değil .Selam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?