- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi Pink martini soul
-
Ayrimcilik hissederim bende ayrimcilik yaparim netSelam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
OnemsememSelam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
Selam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
biz 4 geliniz, dördümüz arasındada birçok ayrım yapıldı...tabiki biz gelinler bu duruma çıldırdılar, arkadan hep beddua felan ettiler...hatta kayınvalideye şakayla karışık söylediler...kayınvalidem şöyleydi, böyleydi bahaneler buldu...ama ömür boyu o kin geçmiyor, onu biliyorum...haksızlık yaparken bunun ne kadar öfkeye sebep olacağını düşünemiyorlar bence..Selam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
Altın sadece takılmak için degıl kı herkes o acıdan bakmısta ben sevmem takmam fılan dıyen olmus. Bizde cil cil takıp hergun gezmıyoruz merak etmeyınaraba ev alırken o kadar ıyı oluyor kı bır numaralı yatırım guvenlı lıman.bazısı degerını altınla mı olcuyorsun demıs onada anlam veremedım bu yenı evlenen eslere destektır ılerde ev alır araba alır dıye. Tek gelın olanlar bende dahıl boyle bır durum yasamadıgımız ıcın bılemeyız. Etrafımız da o kadar gereksız ınsan varkı sen aklına bıle getırmesen yıne zorla bak gordun mu dıgerıne bunu takmıslar der canını sıkarlar. Zorla aklına sokarlar. O yuzden kayınvalıde kaynana bır lımıt koyup altın alırım hepınıze bes tane karınız bısey ısterse ekstra oglum sız alın demelı. Ben evlenırken esımın aılesı altın almıstı ben dedım bır bılezık daha ıstıyorum eşim ben alrım dedı gıttık aldk. Altını sankı estetık amelıyat ıcın kullanmıyoruz kullanabılırız de.yıne alemız ıcın kullanıyoruz.
Sıkılır tabı oyle sey olur mu altından daha fazla sıkılır. sen ona kızım de bana gelınımde her türlü ayrımcılıga karsıyım. Emın ol burdakıler manevı olan seylere daha cok sıkılır. Sıkılıyor da tabı cephe alıyorlar soguyorlar. Sen evlatlarını bırbırınden ayırır mısın. Bazen dıger oglun daha hırcın olsada bagrına basmaz mıTamam da bu can sıkacak bi durum mu sonuç olarak? Ama takmayı sevmek ama sevmemek, ama yatırım ama o ama bu. Tek gelinim diye yorum yazan benim bu arada. Ben sadece ona yapıldı bana yapılmadıyı anlamıyorum. Aynı şey kayınvalideniz size gelinim diyorken diğer geline kızım diyorsa da geçerli olacak mı? Madden değil de manen ayrım olduğunu düşündüğünüzde de canınız maddiyata sıkıldığı gibi sıkılacak mı? Benim anlatmaya çalıştığım maddeye bu kadar bağlanmamak gerektiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?