Gelinlik konusu

asla taviz verme cnm, ablasinin gelinligi nerden aklina gelmis acaba, daha ortada hicbisey yokken.
bunlar masraftan kacma yollari hep, aklini kullan ve asla firsat verme boyle seylere.
durumunuz yoksa sende uygununu dusunursun ama bu sekilde degil.

Henüz gelinlik icin cok cok erken olmasina ragmen bana boyle soyleyerek guya uyaniklik yapiyor sanirim. Kendisi artik umurumda değil. Moral bozmaktan başka sey yapmiyor.

Çok saçma bir hareket. Cimrilik desen, evlilikte iş gelinlikle bitseydi ohoo oo... Diğer masraflara göre devede kulak kalır gelinlik... Çok anlamsız...

Hoş erkeklerin mantığı biraz garip çalışıyor, kimbilir ne düşündü de söyledi. Erkekler ince düşünemiyor herşeyi. Ama ben olsam çok daha sert çıkışırdım :sinirli: tek laf edemezdi birdaha.

Daha ortada evlilik konusunda alınmış ortak bir karar bile yok, adam görümecenizin gelinliğini giydirmeye kalkıyor. Evlilik mevzuna onay vermiş olsanız bile, böyle bir şey söylemesi çok çirkin bence. Hayatında belki 1 kere giyeceksin, bir hayalin var ve kardeşinin gelinliği ile ucuza bağlamaya çalışıyor. Sen de babamın damatlığı duruyor de :p

Bence evdeki bindallı ve gelinliğin modası geçmeden yuva kurma derdine düşmüş, aklınca kar yapacak

Tavrınız çok doğru olmuş bence de.
Özellikle iş konusunu şart koşmanız ve zamanı gelince kendi beğendiğinizi kendi istediğinizi almak istediğinizi söylemeniz... Aksine sussaydınız büyük sorunlar olurdu ileride.
Ben de gelinliğe önem vermiyorum. Buna karşın ablasının bindallısını, hele ki gelinliğini giymenizi önermesini çok yakışıksız buldum.
Siz bence iş konusunu halledene kadar beklemekle kalmayın, bu sırada onu iyice bir mercek altına alın. Sizi manipüle ederek acele ettirmesine de asla izin vermeyin. Bu şekilde kararlılıkla tepki koymanız çok doğru, konu tekrar açılırsa devam edin tavrınıza derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bindallıya gerek yok ec doluyor fuzuli masraf.. Ama gelinlik hayali herkesin darklı..

Bence sevgilin aeninle evlenmek istiyor ama şimdiden masraf giderleri kafasında hesaplamaya başladığı için onlara çözüm arıyor gibi geldi.

Ayy daha ortada fol yok yumurta yok sana kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor. Evlenene kdr da ikna eder artık seni...
bence de çalış tatlım sen önce. yoksa böyle devam ederse sana ne bindallı ne gelinlik alır.

eskiden bir gelinliği 3 4 kardeş giyip üstüne erkek kardeşin eşleri bile giyermiş. ama gel gör ki eskide kalmış birşey. durumu olmasa dese amenna.
bunun seçimi tabi ki senin olmalı. yakında ablamın evi var orda otururuz derse şaşmamak gerek.
kesinlikle nişan ve düğünde acele etmeyin az daha tanıyın. yoksa bu evi ikinci elle doldurur ben söyliyim

evert aynen eskiden böyle gelinlik çeşitleri de yokmuş o yüzden gelinlik bulmak bile lüks olduğu için birbirinin gelinliğini giyerlermiş. ama şimdi biz kiralık bakıyorken satılıkla kiralık arasında hiçbir fark yoktu resmen. mağazalar bile, artık herkes ucuz bile olsa sıfır alıyor kimse 2. el istemiyor diyordu sürekli ellerindeki gelinlikleri bağışlıyorlarmış bir yerlere. erkek arkadaşının mantığı çok saçma, cimrilik de bir yere kadar

bu calıstırıp parayıda elınden alır
kayınvalıdeyle oturcaksın da der
herseyı yapar bu

Acaba öylesine konuyu evliliğe getirmek için mi böyle söyledi, yada bu işlerden hiç anlamadığı için mi? Yoksa size böyle bir şeyi yakıştırmaz heralde, sizde ona abinizin damatlığını falan teklif edin :sinirli:
Konu zaten sürekli evlilikte. Belki anlamadigi icin de soylemis olabilir ama ortada bedavaya getirme olayi da var.

Çok saçma bir hareket. Cimrilik desen, evlilikte iş gelinlikle bitseydi ohoo oo... Diğer masraflara göre devede kulak kalır gelinlik... Çok anlamsız...

Hoş erkeklerin mantığı biraz garip çalışıyor, kimbilir ne düşündü de söyledi. Erkekler ince düşünemiyor herşeyi. Ama ben olsam çok daha sert çıkışırdım :sinirli: tek laf edemezdi birdaha.
Sanirim ince dusunemiyor aman ne olacak sanki diye düşünmüş olabilir. Cunku ona gore gelinlik bir anlam ifade etmiyor. Benim için de pek bir sey ifade ettigini soyleyemem ama kendi giyecegime kendim karar vermeliyim. Suan abarttigimi düşünüyor.

Back
X