- 23 Aralık 2012
- 7.468
- 49.777
- 748
Agzına... man hayırlısı olur.Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
Kız Google baktım o civarlarda gerçektenÖğrenirim 35bin TL miymiş damatlık. Bir telefona bakar
Hayat üzdü zaten bu yorumlar üzse nolur bacımİyi araştır Sherlock yanlış tahmin. Seni bu tahminlerin daha çok üzerler
göster abla
En yükseği o fiyattır. Ben yarın sorayım onu merka ettimKız Google baktım o civarlarda gerçekten
Noldu bacım neden bu kadar yordu hayat seniHayat üzdü zaten bu yorumlar üzse nolur bacım
En yükseği o fiyattır. Ben yarın sorayım onu merka ettim
Psikologluğumu günlük hayatıma entegre etseydim yaşanmazdı emin ol.Profil bilgilerinizi rastgele mi doldurdunuz ? 27 yaşında, yüksek lisans mezunu, psikolog bir insana yakışmayan bir üslup.
Ah ah, onu da ben başlık açtığımda konuşalımNoldu bacım neden bu kadar yordu hayat seni
Kurguda üstünüze yok bakıyorum. Bu dediğinizi ispatla merhemi konuşuruz sonra. (Sorry arkadaşlar seçim gündemi beni belgelerle gelmeye sevkediyor )
Konu için uye oldugunuz sanrım var kocamda aldattı bosadm .. kapışalım mı simdi denk olduk gbi sanrılardaKocalarınız aldatıyor sanrısı ile yaptığınız stalklar belli oluyor. Nerden anladınız?
Açmısın işte gelinlik paran kayıp diil mi? Bide 50 binlik gelinlik 35 binlik damatlk giyebilicek maddiyat varsa bi 50 bin daha nasıl cıkmaz cok sasırtıcıAh ah, onu da ben başlık açtığımda konuşalım
Altınları bozduralım diyor.
Konu için uye oldugunuz sanrım var kocamda aldattı bosadm .. kapışalım mı simdi denk olduk gbi sanrılarda
E bunun üzerine bir de gidip evlenirsen başına gelmiş gelecek her şeyi hak ediyorsundurAltınları bozduralım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?