eşinle sürekli konuşup ikna etmekten ve kendinden taviz vermemekten başka şansın yok,
bir kaç ay önce kv e misafir gelmiş oda eşime anlattı eşimde sovr86 yı da çağırsaydın yardım ederdi dedi, lafa bak sanki ben hizmetçi köle gel diyince gidicem gelme diyince gitmiycem . telefonu kapatınca dedim sen nasıl karar verirsin buna , ben senin kafanda tanıığın gelin modeli değilim flört ederken de değildim evimin sorumluluklarını yerine getiriyorum gerisi vs hastalık vs olur o zaman ayrı ama yok temizlik var yok misafir var vs vs lerle ben hiçbiryere gitmem , kimsenin yanında da el pençe divan durmam öylesini istiyorsan öylesini alsaydın beni tanıdğında da ben böyleydim.
bu konuşma üzerine bazı durumları hafifledi sende sürekli konuşarak kafasına sokabilirsin belki bu tarz olayların insanı olmadığını
benim eşimden bu gibi duruma muhteşem bir yorum gelmişti onu hatırladım:annesi misafirle mi ilgilenecekmiş hizmet mi edecekmiş:))))hazır gelin varken niye kendini üzsün ki....birkereye mahsus gittim ama birdaha beni hiç bir kuvvet gönderemez dedim eşime...
bende aynısını yapardım ki misafir gittikten sonra söyledi bana eşime de dedim bir kereye mahsus annein gönlü kırılmasın diye giderdim ama bir daha asla dedim ki o ara da yıllık izindeydim dedim annenin misafirlerine yardım etmek için almadım ben bu izni , bak bak sen de deseydin annene yardım için mi aldın beni alaydın bi hizmetçi :) eşinde uyanık espriyle karışık yumuşatmaya çalışıyor seni , valla böyle durumlarda alıştırmamak lazım diye düşünüyorum kırmadan onları kendi düzenimize alıştırmak , kendine güvenmiyorsa almasın kardeşim misafir :))
benim eşimden bu gibi duruma muhteşem bir yorum gelmişti onu hatırladım:annesi misafirle mi ilgilenecekmiş hizmet mi edecekmiş:))))hazır gelin varken niye kendini üzsün ki....birkereye mahsus gittim ama birdaha beni hiç bir kuvvet gönderemez dedim eşime ve de gitmedim...biz varken misafir gelirse de onlar kalkmadan kalkmayacakmışız...kvalidem onun pazarlığını yapmıştı....tabi gelenler emekli gece yarılarına kadar oturabiliyorlar...ama biz sabah erkenden kalkıyoruz pilimiz bitiyor resmen,hiç düşünen yok....hizmet ettirecek,oturduğu yerden emir yağdıracak milletin yanında,kendi oturup sohbet edecek....kim gelirse gelsin eşim 9a kadar falan duruyor gidiyoruz diyor ve bitiyor...çok bozuluyordu başta ama alıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?