senin kvaliden gelin köle mantığında değilmiş de ondan ....benimki de çekmiş ama unutmuş herhalde....evliliklerinin ilk yıllarında ölmüş babanne....sürekli laf sokulurmu ya....bilmem kimin gelini çok iyi sabah bir geliyor gece gidene kadar temizlik yapıyor:)))şeklinde...bariz abartı var beni gazlamak ve üzmek için....eşimde laf söylemediği gibi bu konularda,banada söyletmiyor...ikisi biaraya gelince de sonuç böyle oluyor....ben kötü gelin...
Benim annemde böyle Kadesa
Hatta yengemin camını bile silerdi
Ama karşı taraf iyilikten bile anlamıyorsa yapacak birşey kalmıyor
Annemle abimi kıskanıyormuşbi kere abim erken çıkınca bize gelmişti ( ben bekardım yani )
Yengem de bizdeydi üstelik
Annem çay içiyormuş mutfakta, abimde oturmuş yengem gelip kızmış başbaşa oturdukları için
Evet, çifte standart denir buna
Ama ne hikmetse genel olarak toplumumuzda 'erkek ailesi öncelikli' görülüyor
Ve ben buna ayar oluyorum
Erkekler de 9 aylık bizde..
onunda içi fesat demek ki, başbaşa olunca beni çekiştiriyolar diyemi düşünüyo nedir
Yok kıskanıyorum diyomuş
Ben biraz mesafeliyimdir , beni seviyo
Ama ablamlarla abim arada mesajlaşıyodu
Abimin telefonunu almış, ben ...... eşimle mesajlaşıp durmayın demiş ablamlara
Huyu öyleymiş onun ama ne bilim anneden ve kardeşten bile kıskandığına göre hastalıklı olarak görüyorum ben kendisini
Beni sevdiğini söyler herp sağda solda ve arada bana nasılsın gibi mesajlar atar, garip biri olduğundan samimi olmak istemiyorum bazen iyiyim derim bazen onu bile demem
sende onlara de canım, falancanın kayınvalidesi gelinine şu kadar bilezik almış, efendim kocası şuraya tatile götürmüş düşemedim öyle aileye de
abinde kendi istemiş sevmiş bişeyde denmezki
senin kvaliden gelin köle mantığında değilmiş de ondan ....benimki de çekmiş ama unutmuş herhalde....evliliklerinin ilk yıllarında ölmüş babanne....sürekli laf sokulurmu ya....bilmem kimin gelini çok iyi sabah bir geliyor gece gidene kadar temizlik yapıyor:)))şeklinde...bariz abartı var beni gazlamak ve üzmek için....eşimde laf söylemediği gibi bu konularda,banada söyletmiyor...ikisi biaraya gelince de sonuç böyle oluyor....ben kötü gelin...
yüreklerine indiririm ozaman....kendileri dedi mi birşey olmaz ben de eşek derisi gibi yüz var affedersin...ama ben birşey dersem biz çok alınganız....tansiyonları fırlar hemen....ilerde çocuk için fırçalıyor bizi...ne zaman olacakmış da herkesin oluyormuşda,bizden sonra evlenenlerin bile olmuşda......ben de baktım baktım.....eşim hiçses etmiyor...sadece dediğim şu oldu:allah ne zaman hayırlı ise ozaman versin anne.....sadece bu.....bir surat bir surat...birdaha tek kelime konuşmadı....ertesi gün telefon açtı nasıl bağırıyor.....ben onu çok üzmüşüm sabaha kadar uyuyamamış..ben kimseyi ilgilendirmez demişim....sen de beni çok üzdün annen dedim...heryerde herkesin yanında söylüyorsun dedim...yetmemiş benle kapatınca eşimi aramış ağlamış ağlamış...birdaha birşeyinize karışmam demiş.eşim de beni arıyor anneme ne dedin herşeye karışıyorsunmu dedin diye....iyice delirdimmm....şikayet mi etti dedim....çok kötü kavga ettik...benimkinin bu huyu var birde....eşime şikayet eder....eşim de arada kalır....
Benim annemde böyle Kadesa
Hatta yengemin camını bile silerdi
Ama karşı taraf iyilikten bile anlamıyorsa yapacak birşey kalmıyor
Annemle abimi kıskanıyormuşbi kere abim erken çıkınca bize gelmişti ( ben bekardım yani )
Yengem de bizdeydi üstelik
Annem çay içiyormuş mutfakta, abimde oturmuş yengem gelip kızmış başbaşa oturdukları için
işte ne yaparsın bu geline şimdi :)
burada da görüyorum ben,art niyetli olan gelinler de yok değil.
Anneden kıskanılır mı ya , ben şok olmuştum yanlış anlamışsınızdır bile dedim
Ama yok defalarca oldu gerek annemden gerekse ablamlardan
Evet, gelinin de kaynananında normalini nasip etsin Allah herkese
işte ne yaparsın bu geline şimdi :)
burada da görüyorum ben,art niyetli olan gelinler de yok değil.
amin canım, benimki çok kontrolcü,kendi kontrolünde ve izninde olmayan herşeye karşı tepkili, ama şimdilik sıkıntım daha ziyade eltimle
belki kkya üyedir o gelin.
Burdaki hikayeleri okudukça önyargılı olmuştuur.
Ben burdaki hikayeleri okudukça zaten nefret ettiğim kaynanamdan daha çok nefret eder oldum
amin canım, benimki çok kontrolcü,kendi kontrolünde ve izninde olmayan herşeye karşı tepkili, ama şimdilik sıkıntım daha ziyade eltimle
nemesiscim senin kv seninle uğraşmaması gerektiğinin farkında, eltiyi kullanıyor bence..
Çok acı ama Dinsizin hakkından imansız gelecek, keşke kendimizi korumamız için başka seçenek bıraksalardı :S
valla banada öyle geliyo ne yalan söyliyim, eltide zaten müsait, niye elini ateşe soksunki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?