Anket gelmesine 15 gün kalan kızıma isim anketi.haydi kızlar bir tık yeter

• Konu Sahibi Konu Sahibi kimse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelmesine 15 gün kalan kızıma isim anketi.haydi kızlar bir tık yeter

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
cnm bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah ben defne ismini çok beğeniyorum

Muhim diil sekerim...biz de mualakta kalanlardaniz.ilk isim belli mustafa....ama ikinci isim??????mustafa efe,mustafa yigit ??? Sizce???arda benimki de cikiversin

Mustafa Emin olsun Yada Mustafa Eymen Hiçbiri olmuyosa Mustafa Yiğit olsun
Canım sanada Oy kullandım Kimse Yağmur ismini çok severim Ama Defne'yide Yağmur olsun bence

günaydın

bizde kızımızın ismini en başta defne koyacaktık eşim çok seviyor o ismi ama nedense
son anda vazgeçti ece ismi daha ağır bastı.
ama defne ismini de çok güzel çok narin bence

Ben de Yağmur'u tercih ettim. Yağmur çok güzel bir anlam içeriyor çünkü.. Bereket, toprağın cansuyu.. Duygulu naif bir isim.. Hayırlısı olsun..

Alternatifler arasında Yağmur ismi bence..........

Kiz ne guldum sabah sabah..herkez fikrini söyledi ama esim begenmeyince kimse israrci olamadi.bu isimlerin iki tanesi bana iki tanesi eşime ait.bakalim sonuç ne olacak l.aksama gorur anca sonuclari.

abooooo kız sakın benim yazımı okutmayasın :))) analarına laf dedirtmezler yaa

Canım sanada Oy kullandım Kimse Yağmur ismini çok severim Ama Defne'yide Yağmur olsun bence

Oooooo hevykcumTesekkurler kuzum fikrin icin

ben defneden yanayım benim de kzıım olacak defne koymayı düşünüyordum ama yakın iki kız arkadaşım da kızlarına defne ismini verdi
Bir de benimki olmasın dedim

cansu dedim can ile ilgili yani can yoksa o da yok... hayırlı bir doğum dilerim inş..:)

selamlar:)
ben de kesinlikle defne taraftarlarındanım, hem yağmur isimliler çok sulugöz olur derler bu arada defne'nin sadece güzel kokulu bir bitki olmadığını belirtmek istedim aslında romantik bir hikayesi olan uluslararası bi isim.
defne bitkisinin adı mitolojideki Daphne'den gelir. hikayesi de şöyle, umarım beğenirsiniz:

güneş ve sanat tanrısı yakışıklı apollo, bir gün ormanda dolaşırken güzeller güzeli bir nymph(su perisi) olan Daphne'yi görür ve eros'un da oklarının etkisiyle umutsuz bir şekilde aşık olur. ancak tanrılarla yaşanan aşkların sonucu hiç bir zaman iyi olmamıştır, bu yüzden Daphne ondan kaçar. ancak bir süre sonra yakalanacağını anlar ve bir deniz tanrısı olan babasına onu kurtarması için yalvarmaya başlar. babası da dileğini kabul eder, apollo tam daphneye kavuşacağı sırada daphnenin ince vücudu bir kabukla kaplanmaya başlar ve mis kokulu saçları da defne yapraklarına dönüşür. apollo ona ulaştığında ağacın gövdesinde hala daphne'nin kalp atışlarını duyabilmektedir ancak artık çok geç kalmıştır. yine de aşkını hiç unutmayacağına ve yaşattıracağına söz verir. bu zamandan sonra zaferlerde, törenlerde insanlar başlarına defne yaprakları takarlar. bir çok yunan heykelinde kafadaki yapraklı tac da defnedir aslında...

yagmur hosuma gitmisdi ama cok kullanildindan simaya oy verdim

Hayırlı olsun canım inş. sorunsuz bir doğum olur.. Bebişinin sağlığı da yerinde olur inş.
ben Simay dedim.. benim kuzenimin adı severim..

güzelmiş :) teşekkür ederim canım..
Hayırlı olsun canım inş. sorunsuz bir doğum olur.. Bebişinin sağlığı da yerinde olur inş.
ben Simay dedim.. benim kuzenimin adı severim..
amiin canım çok sağol güzel dileklerin için.
cnm bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah ben defne ismini çok beğeniyorum
amin..
abooooo kız sakın benim yazımı okutmayasın :))) analarına laf dedirtmezler yaa

Tesekkurler sekerim fikrini belirttigin icinAllahim en uygun en hayirli isme yonlendirsin bizi insaallah
amiiin..inşallah canım yaa..

hevuk seni buralarda görmek ne güzel..görüşemiyoruz.

oy kullanan herkeze çok teşekkür ederim..devamını bekliyorum.

Son düzenleme:
yağmuru çok severim bilinmedik bi huzur dolar içime yağmurlu günlerde. isim olarakta çok beğenirim :)

isim analizine baktım da paylaşayım ona göre karar verirsiniz:)
defne:Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sakin, uysal, güvenilir, sağduyulu, yaratıcı, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişilik enerjisi verir.

yağmur:Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, bir kişilik enerjisine sahiptir.

cansu:Güzel sanatlara karşı yetenekli, duygusal kişiliğini ortaya koyabilen, algılaması yüksek, mantıklı, sağduyulu, yaratıcı, hayaller kuran, hayallerinin bir kısmını projelendirebilen, işlerini ağır yapan, neşeli, bolluk enerjisi olan bir kişilik enerjisi verir.

simay: Hayaller kuran ve bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen, yaşadığı sert öğretiler neticesinde hayata bakışı şekillenen, kırılgan bir yapıya sahip, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, algılaması yüksek, mantıklı davranışlar sergileyen, geçmişte yaşanılan üzüntü ve sıkıntıları unutamayan ve tekrar tekrar yaşayan bir kişilik enerjisi verir.

ben yağmur ismini çok severim kızım olursa adını yağmur koymayı planlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…