Gelmeyeceğini bildiğiniz birisini göz göre göre bekler miydiniz? Sevginiz için...

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
??? Gelmeyeceğini bildiğiniz birisini göz göre göre çok sevdiğiniz ruhunuzu verdiğiniz için sevginiz adına bekler miydiniz?

Gelmeyecegınden emınsem neden bekleyım kı ?.
Olmucak dua amin demek ınsanın kendısıne yaptıgı en buyuk kotuluktur bence.

kimse kimsesiz yapamaz diye bişey yok bu düsünceyi bırakın artık dünyada neler oluyo savaşlar var açlık var allah insanları nelerle sınıyo biliyo musunuz milletin çocugu ölüyo anası babası ölüyo ama 3-5 gün sonra yine yüzü gülüyo neden? demek ki "onsuz yapamam" diye bisey yok her acı diner zamanla lütfen bu gerçeğe kendinizi inandırın ve boşu boşunuza yıpratmayın kendinizi..

Ben beklerdim heralde,bekliyorum
Bunu kendime itiraf etmiyorum ama
APTALLIK belkide umudumun son damlasınında tükenmesi lazım

Gelmeyeceğini beklediğim birini bile bile beklemem.
Ha, gelirse ani birşey olur o ayrı.
Kendim için hayatım için birşeyler yapmaya çalışırım.
Başka türlüsü eziyet olur.

Bi umut denen şey neden vardır var olur onu dusunmek lazım önce..
evet aşk acısı zor hemde çok zor yokluga alışmakda zor ama ımkansız deıl..
ama karısındakı ınsana baglı ne yasadın nasıl yasadın neden bıttı umut etmek ve beklemek buna baglı.Bana göre

Eğer seviyorsam benimde içimde hep bir umut olurdu ama maalesef kendi hayatıma bakmak zorunda kalırdım.

ben bekledim 2 yıl boyunca..
sadece O'nu düşünerek..
2 yılın sonunda geldi :119:

gelmeyeceğine eminsem beklemem, umudumu keserim. sonuçta hayatımı ona endeksleyerek yaşayamam.

Hiçbir şeyden emin olamaz insanoğlu. Emin olsa kimse beklemez.
Herkeste bir umut vardır. O yüzden yaşıyoruz ya zaten.
"Belki bir gün" diyoruz.

Eğer gelmeyeceğine eminsem, beklemek sadece beni yıpratır ve beklerken muhtemel birşeyler duyarım, görürüm, ederim benim canımı acıtır.
Böyle birşeyi riske atamam, ha ama belki de unutamam. En azından tüm çabamla denerim.. Ben böyle zamanlard hayatımıza bir melek indiğine inanıyorum, yakınımızda oluyor ama biz göremiyoruz beklemek yüzünden.. Etrafıma bakarım, yoksa hayatıma...

Gelmeyeceğini bildiğimiz halde beklemek, mantıksız, zaten aşkta mantık var mı oda tartışılır.:) Gelmeyeceğini bile bile beklemek, bekleyen kişiyi yıpratır. Bu kendimize yapacağımızı büyük bir haksızlık olur..
Ben beklemem.

Son düzenleme:
karsina baska biri cikana kadar beklersin ya da bekledigini

zannedersin ama baska birine ilgi duymaya baslayinca aninda unutursun

bosluktan kaynaklanan birsey gibi geliyor..

bekle bekle nereye kadar

Gelmeyeceğinden eminsem beklemem ben de.. Ya da şöyle diyelim.. Karşıma tekrar seveceğim güven duyacağım biri çıkana kadar ben eski sevgilimi beklediğimi zannederim. Ama anlarım ki aslında ben onu değil , tekrar seveceğim adamı bekliyormuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…