Gelmeyeceğini bildiğiniz birisini göz göre göre bekler miydiniz? Sevginiz için...

inan bana 2 yıl sonra gelcem dese beklerm :) sonuna kadar da....bilmiyorm ya keşke gelse...

ama onun geleceği varmış :)))

gelmeyeceği kesinse neden bekleyeyim ki

gelmeyeceği kesindi kızlar
hiç umudum yoktu
sadece ona aşıktım, başka hiçbir sebebim yoktu beklemek için
2 yıl onu hiç görmedim
ta kii bir gün karşılaşana kadar..
o an o gözler bana kırgın baktı, ama biraz da aşk dolu, umut dolu
daha fazla içimde tutamadım aşkımı ve bi cesaret elimi uzattım, benim suçumdu ayrılığımız, ben ayrılmıştım
o da geri çevirmedi elimi
bunlar biraz da kader kısmet işi
kaderinizde O unutamadığınız varsa elbet karşınıza çıkar

Son düzenleme:
ben gelmeyeceğini bile bile tam 6 yıl bekledim.
bir umut işte diye kendimi kandırdım sürekli işte.
sonu ise mutsuzluk ve hüsran.
kimseye bu durumu tasvip etmem.
sevmeyen gelmeyecek birisi için bir umut uğruna kendinizi yıpratmaya değmez

geri dönse kaç yazar ki??
bir kere gitmeyi aklına koymuş ve uygulamış.
gerçekten seven ınsan asla bırakmaz, aklı istese de kalbı izin vermez..o yüzden beklemeyın hayatınızı zındana çevirmeyin kızlar..

çok doğru Allah nasip ederse elbet çıkar karşına ama severekte unutulmuyor ki... mantık onaylasa kalp duraksatıyor...

gelmeyeceğini biliyorsam neden bekleyeyim ki kendıme ezıyet edeyım en kısa zamanda unutmaya çalışrım yenı bırını arastırırım hemen hatta

??? Gelmeyeceğini bildiğiniz birisini göz göre göre çok sevdiğiniz ruhunuzu verdiğiniz için sevginiz adına bekler miydiniz?

Umut güzel şey... Umutlu olun...

Umudu sayesinde bir hasta kanseri yeniyor, doktorların şans vermediği bir çift yıllarca uğraşıp bebek sahibi oluyor, bir bilim adamı çaresiz bir hastalığın devasını yıllarca bulacağına inanarak keşfediyor, gariban bir adam ömrü boyunca çalışıp ev sahibi oluyor, gündeliğe giden bir anne çocuğunu üniversitede zar zor okutup hayatını kurtacağına inanıyor, yoğun bakımdaki hastanın yakını onu tekrar sağlıklı görmeyi diliyor...

Böyle güzel durumlara vesile olan umut duygusunu gelmeyecek olan birine bağlamak haksızlık değil mi?

Dönüp dönmeyeceği muamma olana umut bağlamak en güzel yılların, belki de ömrün israfı...

O umut ve heyecanla yeni ve mutlu bir beraberlik için dua etmek şüphesiz daha hayırlı kapılar açar...

ınan beklememekde fayda var... gerı donerse supruzun alasını yaşarım suan... ama gelceksede lutfen beni uzmesın bidaha... tekrar tekrar uzucekse hıc gelmesınnn

Geleceğinden en ufak bile umudun varsa beklemelisin
ki sevdiğin insan olduğu zaman hep bi umut olur insanın içinde
ama kesin eminsen gelmesi kesinlikle imkansızsa boşa bekleme
bir faydası yok sana daha çok zarar verir boşa beklemek.

Son düzenleme:
Istemesende bekliyorsun cünkü seviyorsun ortada bi umut yokken kendi kendine cikariyorsun yalan oldugunu bile bile hemde ... O en kötüsü iste.

Umut etmek gerçekten güzel bir şey ama
Nedense bir söz vardır VAZGEÇTİĞİN TOPRAKLAR SENİNDİR DİYE.
Bu sözü ben çok seviyorum ne zaman ben bir şeyden vazgeçsem üstüne gitsem beklesem,
O şey hiç beklemediğim anda oluyor
Ama öyle hemen ben vazgeçtim demek değil sen ruhen de vazgeçmiş olucaksın

Son düzenleme:

çok katılıyorum gerçekten bende bir şeyi ne kadar çok istesem de olmuyor bilemiyorum belkide hayırlı olmadıgı için ama şuan beklemek ve beklememek arasında kalmak çok kötü bi durum...Vazgeçmek istiyorum hem de çok ama vazgeçemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…