rmysadige Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2012 111 0 46 Ankara 23 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rmysadige #41 ela1998 .!.: Istemesende bekliyorsun cünkü seviyorsun ortada bi umut yokken kendi kendine cikariyorsun yalan oldugunu bile bile hemde ... O en kötüsü iste. Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum...Ne kadar vazgçemekten yana olsada mantık yinede kalp onu duraksatıyor malesef....
ela1998 .!.: Istemesende bekliyorsun cünkü seviyorsun ortada bi umut yokken kendi kendine cikariyorsun yalan oldugunu bile bile hemde ... O en kötüsü iste. Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum...Ne kadar vazgçemekten yana olsada mantık yinede kalp onu duraksatıyor malesef....
endlesslovebm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2012 126 0 26 Ankara 23 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rmysadige #42 Birazda olsa geleceğini düşünüyorsam sonuna kadar beklerdim.Umut bizler için var.Umudumu kaybetmezdim. Ve beklediğine değmeli ama değil mi?
Birazda olsa geleceğini düşünüyorsam sonuna kadar beklerdim.Umut bizler için var.Umudumu kaybetmezdim. Ve beklediğine değmeli ama değil mi?
rmysadige Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2012 111 0 46 Ankara 23 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi rmysadige #43 endlesslovebm .!.: Birazda olsa geleceğini düşünüyorsam sonuna kadar beklerdim.Umut bizler için var.Umudumu kaybetmezdim. Ve beklediğine değmeli ama değil mi? Genişletmek için tıkla... doğru ama sanmıyorum deeğecgni:)
endlesslovebm .!.: Birazda olsa geleceğini düşünüyorsam sonuna kadar beklerdim.Umut bizler için var.Umudumu kaybetmezdim. Ve beklediğine değmeli ama değil mi? Genişletmek için tıkla... doğru ama sanmıyorum deeğecgni:)