Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

M mukocan banu86 coooooookkkkk tatlısıniz çok iyisiniz canlarımm A aylin-t nin de dediği gibi sizlere çok dua ediyorum ve sizlerinde duasında olduğumu biliyorum . şuan endişeli zamanlardayim ben hamile kalmaktan ziyade kucaklayamamaktan korkuyorum çünkü gerçekten tecrübeler acı oluyor ever burda hikâyemden bahsettim biliyorum ki hepiniz acimla sevincimle beni kucakliyorsunuz ağustostan beri hep beraberiz kkızlar siz nereye ben oraya :))) burda yine hep beraber hamisligimizi geçireceğiz inşallah inanmak başarmanın yarısidır diğer yarısı da o sapsiklerin o gobislere dolması:))

Canımmmmm çok sevindim rabbim hayırlıca sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin bir daha evlat acısıyla sınanma
Çok güzel günler seni bekliyor inşallah bozma moralini, iyi düşün ki iyi olsun çoook öptüm kuzummm

sanırım bende senin gibiyim tamamen psikolojik aslında çok karışık hamile kalacağıma emin gibiyim ama kalmayacağıma da eminim gerçekten çok karışık deliriyorum galiba eşime dedim kafamdan atmam lazım biryerlere gidelim haftasonu tatillerine çıkalım diye öyle öyle atlatmaya çalışacağım bakalım. gerçekten eşimin ailesi demeyeyim ama görümcelerim kayınlarım hepsi mükemmel insanlar abla abiyiz onlarla rahmetli kayınvalidem de öyleydi gerçekten o konuda çok şanslıyım aslında geri kafalı bir sülalesi var (çocuk olmadığından dolayı amcası eşime başka kadın al dedi)ama eşimin ailesi çok farklı onlar beni bende onları çoooookkk seviyorummmmm

Allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşalllaaaaahhhhhh. ama eminimmm o göbüşlerr dolacak hemde hepsi peşpeşe gelecekkkkkkk bu istekle herkesin en az 4 çocuğu olacak görün bakkk

sasknn canimm benimmm aminnn aminnn aynen dedigin gibi bir daha yasatmasin kimseye de evlat acisi tattirmasin insallah toparlicam inşallah ennn yakın zamanda toparlamaliyim hatta

Allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşalllaaaaahhhhhh. ama eminimmm o göbüşlerr dolacak hemde hepsi peşpeşe gelecekkkkkkk bu istekle herkesin en az 4 çocuğu olacak görün bakkk
oooo ne yaptın yahuuuu 4 müüüüüüü yaktın bizi 1.yi bi bulalım da sağ sağlim.Allah olmayanlara nasip etsin

A aylin-t tüm söylediklerini yaşadım canım hemde aynilarini harfi harfine . böyle kesin oyleyim diyordum sonra hayır kesin değilim :) . ama önceki mesajlarimda yazmıştım o psikolojiyi duzeltmeden kesinlikle olmuyo tatill ve unutmak cçok iyi geliyo kafayı bu ise yormak değil de başka şeylerle uğraşmak dolu dolu vakit geçirmek cooooookkkk önemli cokk

Kızlar Allah hepinize ikiz ikiz versin hahahaaa:))) sonra şuraya girmeye vKit bulamayın gece girin :)) zormus ya diyinnn :))) biri memenizde diğeri tepenizde olsun :)))

katılıyorum bu sebeple kardeşime çeyiz yapmaya başladım hayatta kullanmaz biliyorum ama şimdilik bunu yapıyorum gezilerede başlıyoruz bu hafta amaaaannn unuttum gitti bile napim olursa olur olmazsa sağlık olsun der alırım bir bebiş onu büyütürüm yapacak bişi yokki başkaaa

[QCanım "banu86, post: 42976124, member: 149240"] Cennet MeleGim bu ay nasıl bi yol izlediniz bize de yazar mısın hangi günler oldu çalışmalar kaç güne bir[/QUOTE]

Canim umut ettim ama unutmayi daha çok tercih ettim regl olduğum da tatile gitmistim döndüğümde bitmişti ve çalışmalar oldu keyfi takildik bazen yakın bazen uzun zamanda . sperm 72 saat yaşıyor bunu göz önünde tutarak hareket ettim tabi akintim bittiğinde buraya yazmıştım hatta eşim gidecek şehir dışına
.bata da 13 gun var diye ama akintim pek kalmamıştı o yüzden olsa da şimdiye olurdu diye saldim kendimi kurban girdi esimde yoktu aklıma gelmedi hatta bu ay büyük ihtimal hamile olmam dedim sonuna kadar devam ettiremedim diye . psikoloji demek herşey demekmiş

Günaydın kızlar benim sonuç negatif bu ay bi es verip başka doktora gitsem mi dedim kafamkarisik

kızlar regl olanlar listeden silinmek istiyorlarsa beni etiketlesin,ya da yeni bat.larını yazsınlar.listenin altına da yazdım geri bildirimi lütfen yapın..tek tek aramayalım sizi

Aaa cok sevindim Cennet MeleGim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah, çok dikkat etmelisin

Nalancim Allah razi olsun sevincimiz bir umudumuz baki olsun insallahhh . yatiyorum cogunlukla kritik zamanlardayim atlatar sag saglim kavusurum insallah. Bu arada ben bu ay infolic alacaktim kizlar tavsiye etmisti. Nacizane fikrim hepinozin kullanmasi . arastirdigima gore faydasi cok Allahin izniylee

kızlaar regl i gelenler geçenler test yapsın hadi.hamiş haberi almak gerek:)

kızlar ben etiketlemeyi bilmiyorum.nasıl yapılıyor.aradım bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…