- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
Canımmmmm çok sevindim rabbim hayırlıca sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin bir daha evlat acısıyla sınanmaA aylin-t ahh kuzum bende düşük yaptım sonra her ay hamileyim sandım her belirti vardı sanki( sonra doktorumdan regl öncesi beta istedim goguslerim sis vs diye oda beta bakarken pprolaktin ve tsh bakmış . bende eve gelip uyudum o gün annem geldi meraktan internetten bak sonuç nedjr diye. Bende tsh hcg sandım 6 gorunce dedimm aaa evet hamileyim ama çok yeniiii ( sonra adam gibi bakınca gerçeği gordum prolaktin ve tsh yükselmiş meğer . endokrine gitmek zorunda Kaldim aylaaar geçti işte her ay ben yine sokk . geçen ay da regl öncesi ovu ile koyu çıkıyordu gebelik silik beyaz çıkıyordu fakab fıstık yine hamileyim sandım olmayınca bittiğim yorulduğum an olmuştu . oglumla olan bebekler şimdi dişleri cikiyo benden sonra herkes doğum yaptı bunları düşüne düşüne daha kötü oldum . düşüğum yaşasaydı 6 ayimiz vbitmişti ocakta dogumdu . demek ki nasip değilmiş diyip tevekkül etmek düşüyor bize . evet o kıssa çok özel ne güzel sana Allahi hhatirlatan umutsuzluktan kurtaran insanlar nasip etmiş canimmm
A aylin-t ahh kuzum bende düşük yaptım sonra her ay hamileyim sandım her belirti vardı sanki( sonra doktorumdan regl öncesi beta istedim goguslerim sis vs diye oda beta bakarken pprolaktin ve tsh bakmış . bende eve gelip uyudum o gün annem geldi meraktan internetten bak sonuç nedjr diye. Bende tsh hcg sandım 6 gorunce dedimm aaa evet hamileyim ama çok yeniiii ( sonra adam gibi bakınca gerçeği gordum prolaktin ve tsh yükselmiş meğer . endokrine gitmek zorunda Kaldim aylaaar geçti işte her ay ben yine sokk . geçen ay da regl öncesi ovu ile koyu çıkıyordu gebelik silik beyaz çıkıyordu fakab fıstık yine hamileyim sandım olmayınca bittiğim yorulduğum an olmuştu . oglumla olan bebekler şimdi dişleri cikiyo benden sonra herkes doğum yaptı bunları düşüne düşüne daha kötü oldum . düşüğum yaşasaydı 6 ayimiz vbitmişti ocakta dogumdu . demek ki nasip değilmiş diyip tevekkül etmek düşüyor bize . evet o kıssa çok özel ne güzel sana Allahi hhatirlatan umutsuzluktan kurtaran insanlar nasip etmiş canimmm
M mukocanbanu86 coooooookkkkk tatlısıniz çok iyisiniz canlarımm A aylin-t nin de dediği gibi sizlere çok dua ediyorum ve sizlerinde duasında olduğumu biliyorum . şuan endişeli zamanlardayim ben hamile kalmaktan ziyade kucaklayamamaktan korkuyorum çünkü gerçekten tecrübeler acı oluyor ever burda hikâyemden bahsettim biliyorum ki hepiniz acimla sevincimle beni kucakliyorsunuz ağustostan beri hep beraberiz kkızlar siz nereye ben oraya :))) burda yine hep beraber hamisligimizi geçireceğiz inşallah inanmak başarmanın yarısidır diğer yarısı da o sapsiklerin o gobislere dolması:))
oooo ne yaptın yahuuuu 4 müüüüüüü yaktın biziAllahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşalllaaaaahhhhhh. ama eminimmm o göbüşlerr dolacak hemde hepsi peşpeşe gelecekkkkkkk bu istekle herkesin en az 4 çocuğu olacak görün bakkk
oooo ne yaptın yahuuuu 4 müüüüüüü yaktın bizi1.yi bi bulalım da sağ sağlim.Allah olmayanlara nasip etsin
A aylin-t tüm söylediklerini yaşadım canım hemde aynilarini harfi harfine . böyle kesin oyleyim diyordum sonra hayır kesin değilim :) . ama önceki mesajlarimda yazmıştım o psikolojiyi duzeltmeden kesinlikle olmuyo tatill ve unutmak cçok iyi geliyo kafayı bu ise yormak değil de başka şeylerle uğraşmak dolu dolu vakit geçirmek cooooookkkk önemli cokk
batı geçen kuzulardanjozefin , @firarperest78 , theparadise danışmadan bekleniyorsunuz, yokmu müjdeyi verecek olanınız??
Aaa cok sevindimCennet MeleGim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah, çok dikkat etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?