yumurtluyosun canım bu akşamı değelendirin mutlaka .kızlarrr 3 ve 4üncü testleri sabah idrarıyla yaptım sadece 5 yazanı bu akşam 19:30da yaptım sizce durum nedirrr???banu86
yumurtluyosun canım bu akşamı değelendirin mutlaka .
Kizlar bu daha faxla koyulasiyormu
evet bu yarın daha koyu olur aynı saatte tekrarlaKizlar bu daha faxla koyulasiyormu
Tesekkurler ballarim bugun giremedim telefondanda cok okumiyor hamis varmi
ovulasyon sabah idrarıyla yapılmıyor diye biliyorum ama yanlış mıyım?
Adetinin kacinci gunu bu canim benim duzensiz ama 13 gunu
iyi madem o zaman biz seni tutmayalım. çalışmalara başlaevet canım bende öyle duydum ama bu akşam yeniden yaptım yine bayağı koyuydu
aaaa bat a 3 gün kala yumurtlamış mı oluyorsun yani.düzensiz midir adetlerin normalde?benim normalde 17 veya 18de oluyor fakat bu ay sürekli ovulasyon testi yaptım doktorum yumurtalık takibi yapıyor fakat bu ay yumurtam büyümedi doktorumda geç yumurtlama olabilir dedi ondan testlere devam ettim bugün yani test çubuğunda 5 yazan gün adetimin 28.günü bat tarihim bu ayın 14ü bakalım kısmet artık
iyi madem o zaman biz seni tutmayalım. çalışmalara başla
bugünlük erken kapatsın canımmalesef işin kötü tarafıda o bizim dükkanımız var bu nedenlede eşim çok geç geliyor yani gece 2ye kadar buradayım
aaaa bat a 3 gün kala yumurtlamış mı oluyorsun yani.düzensiz midir adetlerin normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?