Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

cennet Meleğim M mukocan banu86 teşekkürler. oldu mu? ama ben alıntı yapmak gibi tek tuşla sanmıştım adını yazmadan yapılıyor sanmıştım yani . bazı nickler uzun olduğu için kısa bi yolu vardır demiştim ama neyse herkes nickini 3-5 harf yapsın uzun nicke gerek yok:) diyene de bak:)

mesela şuan cennet meleğimi yanlış etiketlemişssin sen sadece cenneti etiketlemişssin.zaten tüm kullanıcı adını yazmana gerek kalmıyo birkaç tane çıkıyo alt alta

banu86 .!.:
mesela şuan cennet meleğimi yanlış etiketlemişssin sen sadece cenneti etiketlemişssin.zaten tüm kullanıcı adını yazmana gerek kalmıyo birkaç tane çıkıyo alt alta

Hahaha:))) valla benim yerime cennet adında bi arkadaşımız gelecek vburaya evet etiket işi sorun oluyor ama bi kaç saniye içinde herkes çıkıyor :)
Banucumm korunmadan dışini yaptırmana çok sevindim canım en güzeli doğrusu bu . esinle gez toz çocugu konusmayin hatta sürprizler yapın birbirinize :))))) sonraaaa gelsin bebisler dolsun gobussler :))))

ayyy tamam tamam ben cok hızlı yazdığım için alttaki isimlerin çıkmasını beklemiyormuşum. fazla hız da başa bela naaparsın:)

neyse daha fazla yazmayayım yoksa etiket zehirlenmesi yaşayacağız:)

yarın görün siz burayı testler hastaneler hamiş haberleri.haftasonu ya herkes gezmelerde herhalde:)

kızlarrrr ben buraya testlerimi ekleyeceğim ama nasıl yapacam bilmiyorum sizden yorum almam lazım nasıl ekleyecem banu86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…