@ koyuyosun başına sonra etiketleyeceğin kişiyi yazıyosun canım benim üstümde deneyebilirsinkızlar ben etiketlemeyi bilmiyorum.nasıl yapılıyor.aradım bulamadım.
Canim @ bu işareti koy sonra kimi etiketlemek istiyorsan onun ismini yaz...kızlar ben etiketlemeyi bilmiyorum.nasıl yapılıyor.aradım bulamadım.
Ahahah banu kendini feda etme hayir....@ koyuyosun başına sonra etiketleyeceğin kişiyi yazıyosun canım benim üstümde deneyebilirsin
Canim bugun isten dolayi cok yogundum pek vaktim olmadiben dun aksam idrar testi yaptim ama negatif cikti her zamanki gibi ama hala adet olmadimda bende durum bu
grubumuza feda olsun ettim gittiAhahah banu kendini feda etme hayir....
sağlık sorunun varmı canım o nedenlemi değiştirmek istiyosun doktorunu?Günaydın kızlar benim sonuç negatif bu ay bi es verip başka doktora gitsem mi dedim kafamkarisik
mesela şuan cennet meleğimi yanlış etiketlemişssin sen sadece cenneti etiketlemişssin.zaten tüm kullanıcı adını yazmana gerek kalmıyo birkaç tane çıkıyo alt alta
banu86 .!.:mesela şuan cennet meleğimi yanlış etiketlemişssin sen sadece cenneti etiketlemişssin.zaten tüm kullanıcı adını yazmana gerek kalmıyo birkaç tane çıkıyo alt alta
ayyy tamam tamam ben cok hızlı yazdığım için alttaki isimlerin çıkmasını beklemiyormuşum. fazla hız da başa bela naaparsın:)mesela şuan cennet meleğimi yanlış etiketlemişssin sen sadece cenneti etiketlemişssin.zaten tüm kullanıcı adını yazmana gerek kalmıyo birkaç tane çıkıyo alt alta
ay hemde nasıl iş akıyo evde mevsim geçişi sebebiyle bende mola verdim ama bidaha nasıl kalkabileceğimi bilmiyoruuummBugün pazar ve kolumu kaldiracak halim yok...yapacak iste cok...
yarın görün siz burayı testler hastaneler hamiş haberleri.haftasonu ya herkes gezmelerde herhalde:)
ayyy kıyamam allah kolaylık versin.Yada nöbetlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?