bugünlük erken kapatsın canım
hayırlısı olsun ama her ihtimale karşı sen hamile olmadığını düşün çünkü kendini hamiş sanıp regl olmak çok yıkıcı oluyotest yanlış değilse evet :) bende pko var bu nedenle çok düzensiz adet oluyordum fakat doktorumu değiştirdim bu doktorum 3aydır klomen tedavisi uyguluyor ve ben 3 aydır gayet düzenli adet oluyorum gününü şaşırmıyor bakalım bu ay ne olacak merak içerisindeyim
ben her ay hamile olmadığımı düşünüyorum sonra üzülmemek için ama her ay regl olunca boğazıma bir şey düğümleniyor.olmassss bebeğimize gelecek hazırlaması karısınada beğendiği evi alması lazım daha çok çalışması lazım çoookkk sıkıntı değil yaa ben beklerim ama en zor tarafı sabah kalkıp işe gitmek ayrılacağım sonunda işten çocuk yapabilmek için
hayırlısı olsun ama her ihtimale karşı sen hamile olmadığını düşün çünkü kendini hamiş sanıp regl olmak çok yıkıcı oluyo
bu düşünce cidden bizi deli edicek.off offbu ay çok karışığım aslında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. bu ayda içimde hem büyük bir umut var hamile kalacağıma dair hemde kalmayacağım diye net bir düşünce var delirdim galiba
ben her ay hamile olmadığımı düşünüyorum sonra üzülmemek için ama her ay regl olunca boğazıma bir şey düğümleniyor.
bu düşünce cidden bizi deli edicek.off off
fırsat buldukça KK takılıyorum ama günlük rutine alışınca unuttuğum oluyor. ama her gece yatmadan teldeki uygulamama bakarım:)4 aydır hiç test yapmadım. adetim 1 hafta geciksin o zaman yapacağım diyorum ama benim kırmızılar erken gelerek test yapmama izin vermiyor:)rahatsızlığım var mı bilmiyorum dr a gitmedik 2-3 ay daha deneyelim olmazsa gideriz diyorum. bakalım artıgınaynen bende öyleyim 3 yıldır her adet gecikmesinde(düzensiz olduğu halde) test yapıyorum hamile gibi yememe içmeme dikkat ediyorum fakat negatifi görünce dünyam başıma yıkılıyor. senin daha 4. denemen bence bir rahatsızlığın yoksa stres yapacak birşey yok sıkıntı yapmamalısın yoksa daha kötü oluyor. ben artık koyverdim gibi bişi oldu :)
fırsat buldukça KK takılıyorum ama günlük rutine alışınca unuttuğum oluyor. ama her gece yatmadan teldeki uygulamama bakarım:)4 aydır hiç test yapmadım. adetim 1 hafta geciksin o zaman yapacağım diyorum ama benim kırmızılar erken gelerek test yapmama izin vermiyor:)rahatsızlığım var mı bilmiyorum dr a gitmedik 2-3 ay daha deneyelim olmazsa gideriz diyorum. bakalım artıgın
Ya ben bu ay duramadim yine ovu testi siparisi verdim. Bir taraftan da inofolic kullanmaya devam ediyorum. Testlerim gelsinde yapmaya basliim hemen
amin tatlım. ocak a kadar hamile kalamazsam giderim hatta gideriz.allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.bencede biraz dene ama çokda geç kalma 3 ayı geçirme :) inşallah doktora gitmeden alırsın bebişini kucağına canım
aynen hem ovu hemde gebelik testi siparişi verdim 50 lik olanlardan birde
Beni strese sokuyor diye vazgecmistim ama gunumu iyi degerlendirmek istiyorum. Yumurtladigim gunu baska turlu anlayamiyorumki ne sanci oluyor ne de akinti
amin tatlım. ocak a kadar hamile kalamazsam giderim hatta gideriz.allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
@Cennet MeleGim hamile canım ilk bebiş yolda arksından bizimkiler
benim normalde 17 veya 18de oluyor fakat bu ay sürekli ovulasyon testi yaptım doktorum yumurtalık takibi yapıyor fakat bu ay yumurtam büyümedi doktorumda geç yumurtlama olabilir dedi ondan testlere devam ettim bugün yani test çubuğunda 5 yazan gün adetimin 28.günü bat tarihim bu ayın 14ü bakalım kısmet artık
Nasil
Nasil yani kiz kafam karisti kac gunde bi oluyosunki bugun ayin 11 i adetine 3 gun kalami yumurtlaman oldu
30 yada 31 günde bir adet oluyorum aynen öyle oldu sanırım kolmen tedavisi görüyorum ben doktorum ilacın etkisi vücutta kalıyor bu nedenle geç yumurtlama olabilir dedi bende ovulasyon testlerine başladım 2gündür koyu çıkıyor baya bilemiyorum adetimin yaklaşmasının etkisi olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?