ammaaaan boşver yalnız değilsin....benimde sekiz gün kaldı cumartesiye kadar yapmayacam diye söz verdim kendime....ortada belirti zaten yokta işte....savaşıyorum kendi içimde.....
senin benden daha azmış. aslında 26 sı benim ama hep 2 gün öncesinden geliyor diye 24 diyorum. bide şu var 2 ay denedik ya o 2 aydada sağolsun adetim diğer aylara göre -34 gün daha erken geldi telaşa gerek kalmadan böyle işte. benimde pek dışa vuramıyor kendi içimde kendi kendime savaşırkende sakin olmaya çalışıyorum.ammaaaan boşver yalnız değilsin....benimde sekiz gün kaldı cumartesiye kadar yapmayacam diye söz verdim kendime....ortada belirti zaten yokta işte....savaşıyorum kendi içimde.....
güzel haberden umutlu değilim canım yaa bugün bat ama gelen giden yok sabah test yaptım bebişte yok yakındır gelir kırmızılarrrhadi inşallah güzel haber ver canım yaaa
hiç yaptırmadım kan testi. diğer gebelik testinide ilk evlendiğimde acemiydim hap kullanırken bi kaç gün hem vaktini hem de içmeyi unutmuştum o zaman yapmışım adetime 1 hafta kalaAay bende aynı koşa koşa kan testine gittiydim hahahahanegatif hala akşam idrar testi
heyy maşallahhh :)Yok kız ben tee 8 gün önce kan yaptıydım
ay İnşaallah cnm...hepimiz için atalım göbecikleri be ya....aynen canım dayanabiliyosan dayan valla hayırlısını versin allah inşallah güzel haberlerine göbek atarız
belki geç döllenme fln olmuştur canım testte her zaman aynı gün çıkmıyo dur bakalım sevimsiz gelmedikçe ümit var demektirgüzel haberden umutlu değilim canım yaa bugün bat ama gelen giden yok sabah test yaptım bebişte yok yakındır gelir kırmızılarrr
Arkadaşım Allah daimi etsin moraller yüksek bugün bakıyorumda. ovüde çift görüyon göbek atıyon haber bekliyon göbek atıyonnnaynen canım dayanabiliyosan dayan valla hayırlısını versin allah inşallah güzel haberlerine göbek atarız
oooooooooooooooo sen iyice uçmuşsun .DYok kız ben tee 8 gün önce kan yaptıydım
haberlerde çıkıyordu ya kadınlar yatır başında al bi göbek ver bi bebek diye göbek atıyorlardıay İnşaallah cnm...hepimiz için atalım göbecikleri be ya....
inşallah olmuştur canım bu ayyok canım ben zaten tamam bebek istiyorum dediğim zamanın üstünden 3 ay geçti.2 ay denedik kist var diye olmuyormuş bu ay bi kist yoktu dr es geçmeyelim diye çatlatma iğnesi bile vurdu . ben fikre yeni alışıyorken birden tedavi içinde buldum kendimi şaşkınlığımı hala atamadım üstümden. o yüzden daha sakinim size göre hatta baya biz sakin :) son bi kaç gün telaşlı oluyordum tutmuşmudur diye sırf onu atabilmek için bu siteye kayıt oldum bi baktım ben en sakininizim aranızda ben kime denk gelirsem sakinleştirmeye çalışıyorum
inşallahinşallah olmuştur canım bu ay
belki geç döllenme fln olmuştur canım testte her zaman aynı gün çıkmıyo dur bakalım sevimsiz gelmedikçe ümit var demektir
haberlerde çıkıyordu ya kadınlar yatır başında al bi göbek ver bi bebek diye göbek atıyorlardı
heyy maşallahhh :)
birazık sabırsız birazcıkta paniğim galiba yaaadaha şimdiden yumurtlamadan kaç gün sonra belli olur diye araştırma yapmaya başladım napim engel olamıyorum
bende bakıyorum ama bilgi edinmek amaçlı yani öyle şartlandırıyorum kendimisende öyle düşünmeye çalış kendini daha iyi hissedersin.birazık sabırsız birazcıkta paniğim galiba yaaadaha şimdiden yumurtlamadan kaç gün sonra belli olur diye araştırma yapmaya başladım napim engel olamıyorum
kızlar bu arada benim bat 4 kasım :) 1 kasım bizim evlenme yıldönümümüz...tutuyormus birde ne supriz olur haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?