Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ammaaaan boşver yalnız değilsin....benimde sekiz gün kaldı cumartesiye kadar yapmayacam diye söz verdim kendime....ortada belirti zaten yokta işte....savaşıyorum kendi içimde.....

aynen canım dayanabiliyosan dayan valla hayırlısını versin allah inşallah güzel haberlerine göbek atarız

ammaaaan boşver yalnız değilsin....benimde sekiz gün kaldı cumartesiye kadar yapmayacam diye söz verdim kendime....ortada belirti zaten yokta işte....savaşıyorum kendi içimde.....
senin benden daha azmış. aslında 26 sı benim ama hep 2 gün öncesinden geliyor diye 24 diyorum. bide şu var 2 ay denedik ya o 2 aydada sağolsun adetim diğer aylara göre -34 gün daha erken geldi telaşa gerek kalmadan böyle işte. benimde pek dışa vuramıyor kendi içimde kendi kendime savaşırkende sakin olmaya çalışıyorum.

Aay bende aynı koşa koşa kan testine gittiydim hahahaha negatif hala akşam idrar testi
hiç yaptırmadım kan testi. diğer gebelik testinide ilk evlendiğimde acemiydim hap kullanırken bi kaç gün hem vaktini hem de içmeyi unutmuştum o zaman yapmışım adetime 1 hafta kala

güzel haberden umutlu değilim canım yaa bugün bat ama gelen giden yok sabah test yaptım bebişte yok yakındır gelir kırmızılarrr
belki geç döllenme fln olmuştur canım testte her zaman aynı gün çıkmıyo dur bakalım sevimsiz gelmedikçe ümit var demektir

aynen canım dayanabiliyosan dayan valla hayırlısını versin allah inşallah güzel haberlerine göbek atarız
Arkadaşım Allah daimi etsin moraller yüksek bugün bakıyorumda. ovüde çift görüyon göbek atıyon haber bekliyon göbek atıyonnn adam böğrüne vurmasında napsınn

inşallah olmuştur canım bu ay

belki geç döllenme fln olmuştur canım testte her zaman aynı gün çıkmıyo dur bakalım sevimsiz gelmedikçe ümit var demektir

keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım inşallaaaahhh. bugün çok tembellik yaptm şimdiişe gitmem lazım şefim beni bekler oradan atlayacam sohbetlere

birazık sabırsız birazcıkta paniğim galiba yaaa daha şimdiden yumurtlamadan kaç gün sonra belli olur diye araştırma yapmaya başladım napim engel olamıyorum
bende bakıyorum ama bilgi edinmek amaçlı yani öyle şartlandırıyorum kendimisende öyle düşünmeye çalış kendini daha iyi hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…