Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım çok sevindim tüplerin açık olmasına hadi bakalım hayırlısı...senin eşin gitmişmiydi doktora....

bu tarz olaylar aslında bağımızı kuvvetlendiriyor farklılık katıyo hayatımıza ben oldukça memnunum şahsen. ayakları havaya dik o başımda bekliyo komik oluyo sohbet Muhammet ben memnunum şahsen

Tabiki de görev değil eğlence bence..... ovulasyon takibi yaptıgımız ay bütün çalışamlar bol kahkahalı ve eğelnceli geçti.. hoş sonuçta birşey çıkmadı ama olsun güzel anılar bunlar

başarabiliyosan ne güzel, ben son 1 hafta manyağa bağlıyorum
yok canım ben zaten tamam bebek istiyorum dediğim zamanın üstünden 3 ay geçti.2 ay denedik kist var diye olmuyormuş bu ay bi kist yoktu dr es geçmeyelim diye çatlatma iğnesi bile vurdu . ben fikre yeni alışıyorken birden tedavi içinde buldum kendimi şaşkınlığımı hala atamadım üstümden. o yüzden daha sakinim size göre hatta baya biz sakin :) son bi kaç gün telaşlı oluyordum tutmuşmudur diye sırf onu atabilmek için bu siteye kayıt oldum bi baktım ben en sakininizim aranızda ben kime denk gelirsem sakinleştirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…