kızlar bu arada benim bat 4 kasım :) 1 kasım bizim evlenme yıldönümümüz...tutuyormus birde ne supriz olur haaa
bekliyoruz canımm :)keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım inşallaaaahhh. bugün çok tembellik yaptm şimdiişe gitmem lazım şefim beni bekler oradan atlayacam sohbetlere
inşalalh zahmetsizce olur canım benimmmmmminşallahbu ay çatlatma iğnesi yüzünden çok sancı çektim umarım birdahaki aya sırf o iğne yüzünden gerek kalmaz. yoksa yaptırmak istemiyorum büyük bir ihtimal yaptımayacağımda.
yani adete 2gün oluyo dimi pöf gene uzun .D12 gün sonra kanda belli oluyor diyorlar...yengeminde 12.gün kanda çıkmıstı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah inşallah inşallahhhhhhhkızlar bu arada benim bat 4 kasım :) 1 kasım bizim evlenme yıldönümümüz...tutuyormus birde ne supriz olur haaa
canım daha erken dur bekle bakalım,batı geçip test yapmayanlardan biri de benim.hiç de imrenilcek bi tarafım yok valla sölimYine yeniden hüsran hergün bir daha yapmayacagim diyorum ama yine yapıyorum test off off günü geçip bekleyip hala test yapmayanlara imreniyorum resmen
aminnnnnnnnnn inşallah canımmmRabbim o mucizeyi tez zamanda bizede nasip etsin.
dualarımız hep bu yönde canım rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah tüm isteyenlereİnşallah çok istiyorum bu ay herşeyden çok eşim için istiyorum aslında rabbim hepimize yardım etsin inşallah dua edin kızlar
ah canım temenniler hep o yönde ama işte bizim istememize bakmıyo zamanı bekliyo sıpalar :)daha 2 deneme olmasına rağmen bende çok istiyorum iki yakın arkadaşım hamile 6 aylık kardeşimin eşi hamile 2 aylık kardeş kardeş büyüsünler istiyorum
ah canım temenniler hep o yönde ama işte bizim istememize bakmıyo zamanı bekliyo sıpalar :)
sen önce bu ayının tadını çıkar geniş geniş ohhh kocinle stressiz takılmacalar evliliğin ilk zamanları gibi :)slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bol bebişli bir ay olsun inşallahhhhhhh
bende kasımda gün saycam artık
geçen ayın 9u bizim evlilik yıldönümümüzdü 4ünde hamile olduğumu öğrendim sürpriz yapacam söylemeyecem demiştim dayanamadım hemen söyledim ama 3gün sonra kaybettik bebeğimizi inşalllaaaah sende hamile olrsun evlenme yıldönümünde ama inşallah Allahım benim yaşadığımı sana yaşatmazzzz sağlıklada kucağına alırsın bebişiniiii
geldimmmmmmmm işe gelir gelmez nete giriyorum işlere bakmadan yakında atacaklar beni sanırsambekliyoruz canımm :)
emin canımmm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahinşallah gönlüne göre olur canım benim...
geçen ayın 9u bizim evlilik yıldönümümüzdü 4ünde hamile olduğumu öğrendim sürpriz yapacam söylemeyecem demiştim dayanamadım hemen söyledim ama 3gün sonra kaybettik bebeğimizi inşalllaaaah sende hamile olrsun evlenme yıldönümünde ama inşallah Allahım benim yaşadığımı sana yaşatmazzzz sağlıklada kucağına alırsın bebişiniiii
aminn canım inşallahemin canımmm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
yok yok bişeycik olmaz:)geldimmmmmmmm işe gelir gelmez nete giriyorum işlere bakmadan yakında atacaklar beni sanırsam
aynenn öyleeeeee 3yıldır uğraşıyorum ama hala umudumdan birşey kaybetmedim hatta gitgide artıyor bileeeeKısmet canım yaa...bir umuttur insanı yaşatan
aynen öyleee burasıda olmasaayyyy daraldım bugun ya işlerde yoğun gün bitsede eve gitsem yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?