- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
ayyy yanlış oldu tatlımmm kusura bakma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy yanlış oldu tatlımmm kusura bakma![]()
bana heryer parisss sıkıntı yokkolur tabiiiii, ortak noktada buluşalımmmm
mesela balıkesirr de![]()
gaza getirmeyin kızlar beniiiiii zaten zor tutuyorum kendimi sabah akşam gebelik testi yapıyorum
büyük bi sıkıntıdan kurtulucam ya her ay adet sancısı çekmekten mahvoluyodumbenimde ilk kez geçen ay 4 gün erken geldi. normalde hep 2 gün önce gelir. bende en son 26 sında adet oldum. adetim az kahverengi akıntı gibi gelen uzun sürdü bende bilemedim ne oldu böyle diye?. aman canım olmazsın inş...![]()
canım yaaaaagaza getirmeyin kızlar beniiiiii zaten zor tutuyorum kendimi sabah akşam gebelik testi yapıyorum![]()
ayyyy bak buna candan yürekten katılıyorummmm bu sene gidemedim büyük eksiklik var içimdeeeeeheheh gelin size iskender keyfi yaptırayım kızlaarrrr bursa iyidir iyi![]()
demek yolun düşüyoooooooo,bundan sonraki yol düşümünde o zamannnnnnayyyy bak buna candan yürekten katılıyorummmm bu sene gidemedim büyük eksiklik var içimdeeeee
büyük bi sıkıntıdan kurtulucam ya her ay adet sancısı çekmekten mahvoluyodumama tam olarak evet hamilesin kelimelerini de duymak istiyorum ya :))
aslında evet yaaa neden korkuyorumki zaten 3yıldır negatif değişen birşey yok yani :)canım eğer bişey yoksa zaten durum değişmez ,en azından kafadanki düşünceler gider ,hayatını hareketlerini kısıtlamazsın
sonucu öğrenmenin tek yolu var canımm o da belliaslında evet yaaa neden korkuyorumki zaten 3yıldır negatif değişen birşey yok yani :)
evet canım teyzemler kuzenlerim var orada o yüzden hersene gideriz muhakkak tabikide neden olmasınnnnnndemek yolun düşüyoooooooo,bundan sonraki yol düşümünde o zamannnnnn![]()
aaminnnn canım inşallah isteyeb bekleyen hayalini kuran herkese versin ALLAH'ım..Hayırlı uğurlu olsun canım..inşallah herşey yolundadır ve sen 9 ay sonra bebişini kucagına alırsın.
tamam son kararım gidiyorummmmmmmmmmmmsonucu öğrenmenin tek yolu var canımm o da belli![]()
aminnn canım inşallaahhhh ben kuruyana kadar doğuracam bi açılışı yapaydık iyiydibenim gönlümde 2 var rabbim hayırlısını nasip etsin ,herkese gönlündekini versiinn![]()
sen sakin olmaya çalış bi süreliğine daha sonrasında duyarsın inşallah canım. benimde ilk aklıma dr bebek işini hem kistin olmaz hem adet sancısı çekmezsin rahat edersin demişti. Rabbim yardımcımız olsun.büyük bi sıkıntıdan kurtulucam ya her ay adet sancısı çekmekten mahvoluyodumama tam olarak evet hamilesin kelimelerini de duymak istiyorum ya :))
bende az istemiyorummmm patlayana kadaar devammmheheheehhh :) ben sen gibi az istemiyorum 3 tane geçiyor hep gönlümden![]()
bugün yaptıracam bakalım sonuç ne olacakhemen test yaptırasın yoksa bikaç gün bekleyip spora gitmesende olur. sonra sonuca göre karar verirsin
canım rabbşm gönlündeki versinbugün yaptıracam bakalım sonuç ne olacak![]()
evet canım teyzemler kuzenlerim var orada o yüzden hersene gideriz muhakkak tabikide neden olmasınnnnnn![]()
ıhlamuru bende içiorum doktorum içebilirsin ama günde iki bardağı geçmesin dedi. adaçayı kesinlikle yasak adet söktürücü görevi görüo dediıhlamur adaçayı gibi ters bi durum yaratmaz değil mi. benim aklıma biraz ılık suya limon sıkıp içmek geldi ama acaba oda iyi gelir mi?