birtek ben varım canımmm başka kimsecikler yok sanırsam :)ay buralarda yine kimseler yok yaa mumla arasamda yok ya akşam tayfasııı nerdesiniz yaa
evet canım bir sen bir oluyoruz olsunbirtek ben varım canımmm başka kimsecikler yok sanırsam :)
inşallah canım yaaa ama nedendir bilinmez bu ay pek umudum yok büyük ihtimal kimyasal gebelikten dolayı olamadım adet kimyasaldan sonraki ilk adetimevet canım bir sen bir oluyoruz olsunsenin durumunu da yeni okudum inşallah geç döllenmedir
hmmm o zaman haklısın önümüzdeki ay şansın daha çokinşallah canım yaaa ama nedendir bilinmez bu ay pek umudum yok büyük ihtimal kimyasal gebelikten dolayı olamadım adet kimyasaldan sonraki ilk adetim
bilmiyorum canım yaaa artık 3yıl oldu negatiflere alıştım diyorum hep ama bugün anladım aslında hala alışamamışımhmmm o zaman haklısın önümüzdeki ay şansın daha çok
Alışılmıyır her ay yeni bir umut hep ne kadar beklemiyorum desen de hep bir umut var icindebilmiyorum canım yaaa artık 3yıl oldu negatiflere alıştım diyorum hep ama bugün anladım aslında hala alışamamışım
aynen öyle hemde kocaman bir umut canımmmAlışılmıyır her ay yeni bir umut hep ne kadar beklemiyorum desen de hep bir umut var icinde
Kızlaaar galiba olay budur daha da koyulaşmaz dimi ?banu86 banuşş şimdi dün akşam çalıştık bu akşam da eşim geç gelcek yarın akşam çalışsak kaçırmış mı oluruz ? Silikleşmesi gerekiyo şimdi bunun dimi ?
Normalde yarın adet olmam gerekecekti bir hafta önce olmuştu canım hem kasıklarımda hissettim batmaları hemde rahmimin içine iğne batıyomuş gibi oluyoduDedigin gibi arkadaşım da hicbisey hissetmems hamile kaldığı ay aslında normal şartlarda 5 haftadan önce bişey hissetmen çok zormuş zaten De biz psikolojik belirti yapiorz gibime gelio
Ama şu senin rahime batmalar adetten kaç gün önce olduben hâlâ belirti ariorm ama
uygulamaya göre bugünü ov. gösteriyo canım.bugün 15Canim kacinci gunundesin? Bu aksam degil ama yarini muhakkak degerlendir
bugün çok sakin buralar. sebebi ne acabaaaa
hayırlı cumalar :) Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
uygulamaya göre bugünü ov. gösteriyo canım.bugün 15
Çok mutlu gördüm seni ne güzelgünaydınnnnnnnnn yavrularrrrr
bi sonraki aylar bizim kuzummm canını sıkma hiçbişi değil şekerrrr bol bebişli günlerrrrrrr. bende bugün test yaptırdım ama sonuç negatifff
Kızlaaar galiba olay budur daha da koyulaşmaz dimi ?banu86 banuşş şimdi dün akşam çalıştık bu akşam da eşim geç gelcek yarın akşam çalışsak kaçırmış mı oluruz ? Silikleşmesi gerekiyo şimdi bunun dimi ?
Çok mutlu gördüm seni ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?