Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

artık nasip kısmet canım bu ay için umutlu değilim zaten dr. gitcem kasım başı ona kitlendim ben

bendim canım o ikinci kişi test yaptırdım fakat negatif doktorum cumartesiye kadar olmazsan tekrar yaptır geç döllenme olmuş olabilir dedi
hadi inş. canım bak bekleseydin belki direk görcektik. olsun geç olsun güç olmasınnn üzülme hiç

ohhhhhh ne iyimiş o yaaa süper valla

çok süper denemez 1de çıkmak işime yaramıyo ben eve gidene kadar saat 3 oluyo yemek yiyim 4 ortalığı toplayım 5 aynı hesaba geliyor insan tam gün izin olmadan anlamıyo açıkçası dinlenemiyor. ben sadece pazar izinliyim diye düşünüyorum yarım günler işime yaramıyor.

Normalde yarın adet olmam gerekecekti bir hafta önce olmuştu canım hem kasıklarımda hissettim batmaları hemde rahmimin içine iğne batıyomuş gibi oluyodu

Baya erken hissetmssn cnm maşallah ben test yapmaya korkuorm Suan adetimn geçmesini bekliorm
Gerçi aman aman da bi belirti yok ya adet olurum die bekliorm olmazsam hemen test inşallah o zaman ümitlencm

olsun en azından h.içi öyle bi şansın var ben h.içi 8-6 cmt 8-2 çalışıyorum ve h.içi erken çıkma gibi bi durumum yok ..

kızlar bişe dicem bi bakın hele. benim kulağımın arkasında kist gibi bişey çıktı baya şişti doktora gittim alınması lazım küçük bi operasyonlşa bi hafta antibiyotik kullan gel dedi. bende okadar çalışma yapmışım bebe tutsun diye kullanmadım ama hala ağrıyo sanki bu kist şişiyo gibime geliyor napsam. ortada fol yok yumurta yok hemuz olsada hafaya bugünler anca belli olur tekrar doktora gidip kullanayımmı sizce antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…