artık nasip kısmet canımya tatalım ben netten araştırdım çift çizgiyi görünce birliktelik olsun diyo. valla ben kalitesiz malitesiz 3 gün çalıştım üst üste çifti görünce hayırlısı olsun hakkımızda. bide yumurta 12 saat yaşıyormuş öyle diyor Google amca
aminnn canım benim inşallah hepimizinnhayırlı cumalar :) Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
dün hemencik paydos dedin gittin :)Ben yoktum ya ondandır
hadi inş. canım bak bekleseydin belki direk görcektik. olsun geç olsun güç olmasınnn üzülme hiçbendim canım o ikinci kişi test yaptırdım fakat negatif doktorum cumartesiye kadar olmazsan tekrar yaptır geç döllenme olmuş olabilir dedi
bi sonraki aylar bizim kuzummm canını sıkma hiç
dün hemencik paydos dedin gittin :)
günaydın kızlaarrrr günaydın canlaaarrrr nasıl keyifler bakalım
canım ne iş yapıyosun?evet canım ya ben cumartesi 1 e kadar çalışıyorum ya o çalıştığım 5 saati hafta içi bir gün erken çıkış olarak kullanıyorum yine 1 de çıkıyorum
ohhhhhh ne iyimiş o yaaa süper vallaevet canım ya ben cumartesi 1 e kadar çalışıyorum ya o çalıştığım 5 saati hafta içi bir gün erken çıkış olarak kullanıyorum yine 1 de çıkıyorum
canım ne iş yapıyosun?[/QUOTE
özel bi hastanenin çağrı merkezinde çalışıyorum canım.
ohhhhhh ne iyimiş o yaaa süper valla
ona inat bugünde nasip olursa çalışacağımmmmay saçmalamaa neden ortada hissetceksin kendini ,sen takılmana devam et aynı sistem boşver
oh safanız olsunnnona inat bugünde nasip olursa çalışacağımmmm
aa çok iyi yapmışsın canımmm ben de pazar günü kısmetse vurulcamm ne kadar olmuş bu sene aşı
Normalde yarın adet olmam gerekecekti bir hafta önce olmuştu canım hem kasıklarımda hissettim batmaları hemde rahmimin içine iğne batıyomuş gibi oluyodu
olsun en azından h.içi öyle bi şansın var ben h.içi 8-6 cmt 8-2 çalışıyorum ve h.içi erken çıkma gibi bi durumum yok ..çok süper denemez 1de çıkmak işime yaramıyo ben eve gidene kadar saat 3 oluyo yemek yiyim 4 ortalığı toplayım 5 aynı hesaba geliyor insan tam gün izin olmadan anlamıyo açıkçası dinlenemiyor. ben sadece pazar izinliyim diye düşünüyorum yarım günler işime yaramıyor.
olsun en azından h.içi öyle bi şansın var ben h.içi 8-6 cmt 8-2 çalışıyorum ve h.içi erken çıkma gibi bi durumum yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?