herkes çalışma mı yapıyo yoksakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niye duruldu buralarrrrrrr
Hoşgeldin kan da test yaptirdin de mikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niye duruldu buralarrrrrrr
Bence budurKızlaaar galiba olay budur daha da koyulaşmaz dimi ?banu86 banuşş şimdi dün akşam çalıştık bu akşam da eşim geç gelcek yarın akşam çalışsak kaçırmış mı oluruz ? Silikleşmesi gerekiyo şimdi bunun dimi ?
dünkünün fotosu varmı canooKızlaaar galiba olay budur daha da koyulaşmaz dimi ?banu86 banuşş şimdi dün akşam çalıştık bu akşam da eşim geç gelcek yarın akşam çalışsak kaçırmış mı oluruz ? Silikleşmesi gerekiyo şimdi bunun dimi ?
hoşbuldum canımmm yaptırdım ama malesef negatiff doktorum cumartesi adet olmazsan tekrarla testi dedi ama dediğim gibi umudum yok bu ay benimHoşgeldin kan da test yaptirdin de mi
Hemmenn geliyoooodünkünün fotosu varmı canoo
Silik olan dünkü telden beceremedim yüklemeyi sanırımHemmenn geliyoooo
canım benimmm sen yumurtluyormusun yoksammm aaaaaaaaaaaaa süper hemen git değerlendir bunuuuu ihmal etme sakın heeeeHemmenn geliyoooo
Bu akşam olmasa sıkıntı olur mu ? Koci geç gelcek dün akşam da çalıştıkcanım benimmm sen yumurtluyormusun yoksammm aaaaaaaaaaaaa süper hemen git değerlendir bunuuuu ihmal etme sakın heeee
o zaman yarın yapp bence çünkü hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyor zaten vücuttada 72 saat kaldıklarından dolayı yarın yapmanda problem yok... ayyy düşününce kocamızım spermleriyle 3 gün dolaşıyoruzzzzzzzBu akşam olmasa sıkıntı olur mu ? Koci geç gelcek dün akşam da çalıştık
selam canım hoşgeldinn
Tmm yarın kısmetse çalışma var o zamannno zaman yarın yapp bence çünkü hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyor zaten vücuttada 72 saat kaldıklarından dolayı yarın yapmanda problem yok... ayyy düşününce kocamızım spermleriyle 3 gün dolaşıyoruzzzzzzz
hoşbulduk cnm naber?selam canım hoşgeldinn
bişi değil şekerrrr bol bebişli günlerrrrrrr. bende bugün test yaptırdım ama sonuç negatifffTmm yarın kısmetse çalışma var o zamannnsağol kuşummm
cano dün olmuş ilişki o yüzden bugünü es geçin yarın yaparsanıız daha sağlıklı silikleşmeye başladığı an daha önemli zatenBu akşam olmasa sıkıntı olur mu ? Koci geç gelcek dün akşam da çalıştık
Tamam banuşumm çok sağolllcano dün olmuş ilişki o yüzden bugünü es geçin yarın yaparsanıız daha sağlıklı silikleşmeye başladığı an daha önemli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?