evet canımm aynen öyleee.yyyaaa çok güldüm yaaa
millet bana bakıyo bu kız iyi mi diye
şşttt bebeler anneninizi rahat bırakın bakıyım daha 3.yü doğuracakkk(not: belki ikiz olur dimi )
ahhh ahh işte pazar uyu pazartesi kalkama durumuyok canım uyunmuyo yaa.uyursamda yarın uyanmak tam bir işkence oluyo
heheheh buda güzelmişşşah onlar ahhh benim kaynanoş da geçen kociyle konuşuyo diyo sesin pek neşeli geliyo güzel bi haber mi aldınız hııııahahhaha
halamın gelini ilkinede öyle kalmıştı. onunda nasibi o sonuçta. tok açın halinden ne anlar hesabı oldu buuuhahaha kıyamam yaaaaaaaa şanslı azınlıktanmış arkadaşın ne güzellll ...
kaynanam çok komik kadındır benide sever bende onu severim.ahh bu rüyalarda olmasaMilletin umut ekmeği kaynananda az deği haaaaa
benim bi arkadaş da öyle ilkinde kaldı ,hamilelikte de sinirliydi ,gergindi diyodu ilkinde oldu diye bi tuhafım bi kaç deneme olsaydı daha kıymetli olurduhalamın gelini ilkinede öyle kalmıştı. onunda nasibi o sonuçta. tok açın halinden ne anlar hesabı oldu buuu
dün akşam misafirim geldi. hamile 5.buçuk aylık. diyorki korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım. sende düşünüyorsan sakın kafana takma ne kadar yoğunlaştın mı o kadar tersine olur ardından soruyu patlattı sen bebek istiyormusun ???
cvp: olursa olmasın demem
olmazmı işte kolay kazanılan şeyler çok değerli olmuyor.benim bi arkadaş da öyle ilkinde kaldı ,hamilelikte de sinirliydi ,gergindi diyodu ilkinde oldu diye bi tuhafım bi kaç deneme olsaydı daha kıymetli olurdutövbee böyleleri de var işte
ah onlar ahhh benim kaynanoş da geçen kociyle konuşuyo diyo sesin pek neşeli geliyo güzel bi haber mi aldınız hııııahahhaha
ben her zaman durmadan konuşan bir insanken nasıl oluyorda boğazımda düğümleniyor bilmiyorum. gayet sakinnn söyledim. zannederim başarılı oldum ki . deme öyle olsun sizinde bak rahatsızlanıyorsun sürekli dediiihahahah cevaba bak tatlım sebde cansu gibi baya cooll görünmüşsün
anlayışlı Allahtan başkaları gibi körü körüne osun olsun demiyor. eşimden önce 6 tane düşük yapmış. eşim 7.kadın yakında nefes alıyosun yoksaaaa hamişmisin diyecek
hahahahahahah çok güldüm yaaa yakındır valla canımmkadın yakında nefes alıyosun yoksaaaa hamişmisin diyecek
benim bi arkadaş da öyle ilkinde kaldı ,hamilelikte de sinirliydi ,gergindi diyodu ilkinde oldu diye bi tuhafım bi kaç deneme olsaydı daha kıymetli olurdutövbee böyleleri de var işte
yazıkkk kıyamam yaa allah onlara da tattırsın babaneliği inşalah :)anlayışlı Allahtan başkaları gibi körü körüne osun olsun demiyor. eşimden önce 6 tane düşük yapmış. eşim 7.
bide 9 ay yatmış hiç kalkmadann. umutlanıyor oda rüyasını anlatıyor ya bende diyorumm eee annee ben adetliyim şuan. diyorki adetlimisin hımmm olsun annen kurban olsun sana olur olur üzülme diyip kapatıyorrr
aminnn inş... kim olsa istemezki .yazıkkk kıyamam yaa allah onlara da tattırsın babaneliği inşalah :)
sorma canım yaa anlamadım ben devallahi ya biz yırtınalım onların havaya bak
anlayışlı Allahtan başkaları gibi körü körüne osun olsun demiyor. eşimden önce 6 tane düşük yapmış. eşim 7.
bide 9 ay yatmış hiç kalkmadann. umutlanıyor oda rüyasını anlatıyor ya bende diyorumm eee annee ben adetliyim şuan. diyorki adetlimisin hımmm olsun annen kurban olsun sana olur olur üzülme diyip kapatıyorrr
ayy ne güzel bağınız varanlayışlı Allahtan başkaları gibi körü körüne osun olsun demiyor. eşimden önce 6 tane düşük yapmış. eşim 7.
evet çok istiyor bende şimdi böyle ciddiyim falan ya cesaret edipte diyemiyor. annem varken ondan biraz destek alıp böyle belli ediyor falan ben başka bişilerle uğraşıyor oluyorum oan zaten yoğun oluyorum yanii çok yoğunnnAyy ne güzel kız kadıncağız çok iztiyor demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?