ovüde çifti gördüğünde nasıl göbek atıcan kardeşin varkenn
iyi bariiikardeşimin evi ayrı canım çatı katında kalıyo ama tek olduğu için gelende bizde oturuyo beraber yiyip içiyoruz biz esneyince uyku numarası yapınca gider o
hey maşallah sizde durumlar baya ilerlemişALTINIM cansu1109 heheheee.
benide her adetime 3-4 gün kala kayınvalidem arıyor. seni rüyamda gördüm rahatsızdın ağrın vardı dr götürüyorum dr hamilesin diyor diye
hadi ben neysede eşimi umutlandırıp kapatıyor.
dünde aradı yine rüyasına girmişim ama nasıl olduysa bu defa farklı... hoş bata yine az kaldı nasıl tutturuyorsa artıkkk
eşimde yemek yiyiyoruz sen 3 kişilik ye dedi bana yaaa
akşam oldu eee önümüzdeki yaz arkadaşının düğününe nasıl gidicez sen hamile olcan dedi
yemek esnasında kasığıma sancı giriyor bebeişler annenizi rahat bırakın yemek yiyiyor şimdi diyooorrr
şimdiden 40 doğuruyor
hahahahaha aynen aynennn aa hayır olsun deyip kapıyorum konuyu ben deçok istiyoruzya ondan heralde milletin içine doğuyor. bize söylediklerindede hayırlısı olsun daha erken deyip konuyu kapatıyoruz allam yaaa ne numaracıcıyız
bence test yap :) ne olur ne olmaz ne kaybetceksin ki :)Günaydın kızlar Bugün de benim adet günüm ama adet belirtisi hiç yok. 1haftadır arasıragelen sol kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var. Adet şişkinliği de yok. Geçen ay da adet olmadım sadece2gün yoğun kahverengi geldi ve bitti. ne yapayım bilemedim....
amin canımda hiç ağzından tek lafı çıkmıyorrr yawww hep çoğullllhey maşallah sizde durumlar baya ilerlemişinşallah gerçek olur artık canım benimmm
anlamadımmmm benim mi çevrenin miii :) siz ikiz istiyodunuz dimiiiiiiamin canımda hiç ağzından tek lafı çıkmıyorrr yawww hep çoğullll
dün akşam misafirim geldi. hamile 5.buçuk aylık. diyorki korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım. sende düşünüyorsan sakın kafana takma ne kadar yoğunlaştın mı o kadar tersine olur ardından soruyu patlattı sen bebek istiyormusun ???hahahahaha aynen aynennn aa hayır olsun deyip kapıyorum konuyu ben dedışarıdan ne kadar da cool gözüküyorum bu konu açılınca kahretsin bilmiyor ki kimse içimizde fırtınalar kopuyo
ben değil canım eşim istiyor evlendik evleneli sürekli bilinçli bilinçsiz hep ağzından ikiz üçüz çıkıyorrranlamadımmmm benim mi çevrenin miii :) siz ikiz istiyodunuz dimiiiiii
yyyaaa çok güldüm yaaaALTINIM cansu1109 heheheee.
benide her adetime 3-4 gün kala kayınvalidem arıyor. seni rüyamda gördüm rahatsızdın ağrın vardı dr götürüyorum dr hamilesin diyor diye
dünde aradı yine rüyasına girmişim ama nasıl olduysa bu defa farklı... hoş bata yine az kaldı nasıl tutturuyorsa artıkkk
akşam oldu eee önümüzdeki yaz arkadaşının düğününe nasıl gidicez sen hamile olcan dedi
yemek esnasında kasığıma sancı giriyor bebeişler annenizi rahat bırakın yemek yiyiyor şimdi diyooorrr
şimdiden 40 doğuruyor
günaydınnn banuşşş oleyy bugün birlikteyiz deseneeeeegünaaayyyydııııııııııııınn yaşasııın bugün evdeyim dersim yok sizinleyim .iyiki okulda değilim bi kaç kişiyi öldürebilirdim çok sinirliyim regl öncesi ha bügün ha yarn geliyo bakalım.@cansu1109 üzülme tatlım sen değerlendirdin yumurtlamayı olduysa olmuştur
oyhh bi de üçüzzz :) gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah caınmmmben değil canım eşim istiyor evlendik evleneli sürekli bilinçli bilinçsiz hep ağzından ikiz üçüz çıkıyorrr
günaydın canımgünaaayyyydııııııııııııınn yaşasııın bugün evdeyim dersim yok sizinleyim .iyiki okulda değilim bi kaç kişiyi öldürebilirdim çok sinirliyim regl öncesi ha bügün ha yarn geliyo bakalım.@cansu1109 üzülme tatlım sen değerlendirdin yumurtlamayı olduysa olmuştur
ALTINIM cansu1109 heheheee.
şimdiden 40 doğuruyor
hahaha kıyamam yaaaaaaaa şanslı azınlıktanmış arkadaşın ne güzellll ...dün akşam misafirim geldi. hamile 5.buçuk aylık. diyorki korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım. sende düşünüyorsan sakın kafana takma ne kadar yoğunlaştın mı o kadar tersine olur ardından soruyu patlattı sen bebek istiyormusun ???
cvp: olursa olmasın demem
yok canım uyunmuyo yaa.uyursamda yarın uyanmak tam bir işkence oluyogünaydın canım
malum dersin yok yatıp uyusaydın ya ohh ne güzellllll
ah onlar ahhh benim kaynanoş da geçen kociyle konuşuyo diyo sesin pek neşeli geliyo güzel bi haber mi aldınız hııııahh bu rüyalarda olmasaMilletin umut ekmeği kaynananda az deği haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?