Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay evet benımkide öyle olmuştu canım ıkı gündür yapmıyorum. bu arada az önce KBB ye gittim kaptım beta h kan testini yarınmı yaptırsam diğer günmü
ben en son cuma işte 3gün ara oldu ama yapcak bişey yok kader ördü ağlarını resmen
ne kadar vardı senin bat.a ??

ay benımde dükkan kapalı bu aralar tatlım nasip kısmet tutarsa çalıştığımız kadarda yeter napalım. aman dikkat et sende kapma şifayı
ay sorma valla ondan kaçış yok gibi bi de benim çok ağır geçer griplerim aşıyı da olamadım daha

bi kaç gün daha bekle istersen canım cuma günü yaptır olmazsa 26sında olma ihtimaline göre

ay insan dayanamıyor hatta bekleyebilirsem cumartesi yapayım daha garanti olsun. cumartesi yaptığımda 30 gün bile olsa belli olur heralde yumurtlama 13 üydü sanırım neyse dayanabildiğim kadar dayancam. evde idrar testi var onla avuturum kendimi hahahahaha

hahahaha deli kız seni aynen tut kendini cmts kadar.. testle idare et cmts kdr

tam bi adet olayım soluğu doktorda alacam kısmetse bakalım....hangi hastaneye gidecem daha onada karar vermedim ya....istanbul anadolu yakasında oturuyorum bakalım bulacaz bi hastane.....

tam bi adet olayım soluğu doktorda alacam kısmetse bakalım....hangi hastaneye gidecem daha onada karar vermedim ya....istanbul anadolu yakasında oturuyorum bakalım bulacaz bi hastane.....
ben yan çizmeyeyim diye aldım randevumu taa 2 hafta önceden adet bitimi randevum var nasıl tırsaki anlatamam

oslem_dr canım bende kasımda aşılama yaptrıcam

şimdi regl olmayı bekliyorum bakalım inşalla :)
demekki birlikte beklicez :)
eveettt hatırladımm sende hsg yaptırmıştın bu ay.. bişi sorcam hsg den sonra 1 ay beklemi dedi doktorun, zarar vermesin diyemi bekletiyolar acaba?

kızlar moral bozmak yok ya bırakmıyoruz kendimizi noldu bize böyle silkelenin hadi bakimmmm allah dermansız dert vermesin çok şükür halimize

kızlar ateş ölçme olayı nasıl oluyor. az önce iş yeri dr geldi çalışanları muayene ederken bende ateşimi ölçtürdüm 36,4

eveettt hatırladımm sende hsg yaptırmıştın bu ay.. bişi sorcam hsg den sonra 1 ay beklemi dedi doktorun, zarar vermesin diyemi bekletiyolar acaba?
bilmiyorum ki canım, sonuçta ilaç aldın riske atma dedi
bizde 1 ay dinlenelim dedik, şimdi kafam rahat en azından. eşime yüklenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…