ben en son cuma işte 3gün ara oldu ama yapcak bişey yok kader ördü ağlarını resmenay evet benımkide öyle olmuştu canım ıkı gündür yapmıyorum. bu arada az önce KBB ye gittim kaptım beta h kan testini yarınmı yaptırsam diğer günmü
ay sorma valla ondan kaçış yok gibiay benımde dükkan kapalı bu aralar tatlım nasip kısmet tutarsa çalıştığımız kadarda yeter napalım. aman dikkat et sende kapma şifayı
Gümaydın kızlar bugün itibari ile kırmızı kartı yedim sizin adınızada bana gelsin kırmızı kartlar.goller sizin olsun
ben en son cuma işte 3gün ara oldu ama yapcak bişey yok kader ördü ağlarını resmen
ne kadar vardı senin bat.a ??[/QUOTE
önceki ay 29 unda oldum benım düzensiz ya 26,28,30 civarlarda oluyo bekleyimmi bikaç gün daha yapimmi
hahahaha deli kız seniay insan dayanamıyor hatta bekleyebilirsem cumartesi yapayım daha garanti olsun. cumartesi yaptığımda 30 gün bile olsa belli olur heralde yumurtlama 13 üydü sanırım neyse dayanabildiğim kadar dayancam. evde idrar testi var onla avuturum kendimi hahahahaha
ben yan çizmeyeyim diye aldım randevumutam bi adet olayım soluğu doktorda alacam kısmetse bakalım....hangi hastaneye gidecem daha onada karar vermedim ya....istanbul anadolu yakasında oturuyorum bakalım bulacaz bi hastane.....
eveettt hatırladımmoslem_dr canım bende kasımda aşılama yaptrıcam
şimdi regl olmayı bekliyorum bakalım inşalla :)
demekki birlikte beklicez :)
ay içim acıdı resmen yaa, ne güzel anlatmışş
hahahaha deli kız seniaynen tut kendini cmts kadar.. testle idare et cmts kdr
evet yaa toparlanmak lazımm, öyle üzücü paylaşımlar yapmak yok!!kızlar moral bozmak yok ya bırakmıyoruz kendimizi noldu bize böyle silkelenin hadi bakimmmm allah dermansız dert vermesin çok şükür halimize
bilmiyorum ki canım, sonuçta ilaç aldın riske atma dedieveettt hatırladımmsende hsg yaptırmıştın bu ay.. bişi sorcam hsg den sonra 1 ay beklemi dedi doktorun, zarar vermesin diyemi bekletiyolar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?