Inşallah en kısa sürede gelir bebisinizOlur tabiki :) bahaedeyim 2 bucuk senelik evliyim basta istemedik tabi cokda korunmadik denedik hep benim enfeksiyonum var diye erteledim durdum 1 seneyi tamamladikdan snra doktora gittim hormon testleri sperm testleri yaptirdik spermde hareketlilik dusuk cikti fakat uzerinde durmadi doktor asilama dedi direk ben yasim kucuk dedim ve istemedim catlatma ignesi verdi birini kullandim sadece sonra biraktim cunku psikolojikmen cokmustum stresden tabi snra toparlanip baska doktorlara gittim sevmedim ilgilerini en son 2 ay once bi doktora basladik klinik bakti tum testlerime rahim filmi cekinmistim onun sonuclarina felan gayet guzel dedi fakat esimin ameliyat olmasi gerektigini soyledi . 1 ay oluyor esim ameliyat oldu bekliyoruz bakalim
inşallah kuşummm inşallahhhhAllah a şükür henüz saplantı haline gelmedi ınsalalh gelmeden de bebisler gelir :)
Evet canim ilk ay ama pko oldugu icin pekde umudum yokHadi bakalimmavi elma insallah olur ilk ayinmis bide
Kafaya takmak istemiyorsun da bi ortama girdiginde insanlar sana yetiyor heleki eltiniz var ve cocugunuz olmadigini bilip size nisbet yapiyorsa daha zor :)
aynen allah razi olsun insallahallah'a havale et canım sen onu...Kalbi kötü olanları allah bildiği gibi yapsın....hele böyle bir konudaaa
tedavi goruyomusun yaniEvet canim ilk ay ama pko oldugu icin pekde umudum yok
nasip kısmet hiç belli olmaz bu işler rabbim ol der oluverir...Evet canim ilk ay ama pko oldugu icin pekde umudum yok
Ben pcos luyum. Eşimin sperm sayısı az( ilk 11 milyon ile kimyasal gebelik yaşadım.hamile kaldığım ayda 7 milyondu) . İlk bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler reddettik. Aşılama dediler erken dedik. Ben tedavi gordüm klomen çatlama iğnesi şeker hapı ile. Eşime Kür yaptık keçiboynuzu , çakşır suyu filân. Bir yıl içinde bi kimyasal gebelik yaşadım. Eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat günü aldık. Ben o ay tedaviye ara verdim sdece şeker hapı içiyordum. Eşim ameliyata gitmeden hamile olduğumu öğrendik. Ameliyatını oldu. Son iki ayın sağlıcakla büyüyor bebiş. Tamam belki sıkıntılı bir surec olabiliyor kontroller filan ama çaresiz bir dert değil pko. Rabbim ol dediği an oluyor hiç sikma canini.Evet canim ilk ay ama pko oldugu icin pekde umudum yok
esiniz varikosel ameliyati oldukdan sonrami hamile kaldiniz acabaaaaBen pcos luyum. Eşimin sperm sayısı az( ilk 11 milyon ile kimyasal gebelik yaşadım.hamile kaldığım ayda 7 milyondu) . İlk bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler reddettik. Aşılama dediler erken dedik. Ben tedavi gordüm klomen çatlama iğnesi şeker hapı ile. Eşime Kür yaptık keçiboynuzu , çakşır suyu filân. Bir yıl içinde bi kimyasal gebelik yaşadım. Eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat günü aldık. Ben o ay tedaviye ara verdim sdece şeker hapı içiyordum. Eşim ameliyata gitmeden hamile olduğumu öğrendik. Ameliyatını oldu. Son iki ayın sağlıcakla büyüyor bebiş. Tamam belki sıkıntılı bir surec olabiliyor kontroller filan ama çaresiz bir dert değil pko. Rabbim ol dediği an oluyor hiç sikma canini.
hayır canım ameliyat olmadan öğrendi bebiş haberini :)esiniz varikosel ameliyati oldukdan sonrami hamile kaldiniz acabaaaa
canım benim rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman... ol desin yeter tüm olumsuzluklar kaybolur bi bakarsın istediğin olmuş... o yüzden inanmayı umut etmeyi istemeyi duayı bırakmaDogru yazmis ben anlamamisim .okuyunca farkettim benimkide varikosel ameliyati olduda kendime bi umut aradim heralde :)
Yok hayır ameliyat öncesi hamile kaldım.esiniz varikosel ameliyati oldukdan sonrami hamile kaldiniz acabaaaa
Zaten onu hiç anlamıyorum ya o kadarlık şeyi neden duyurur gosterirler ki çok erken dahaArkadasım 4 haftalık hamileymiş fba ultrosan resmi koymus ablası4 haftada koymayın ya desen kıskandı olur.İnsanlar nasıl rahat yaa
bide ablaya noluyo yaniZaten onu hiç anlamıyorum ya o kadarlık şeyi neden duyurur gosterirler ki çok erken daha
hıımmm evet cnm oldum zati doktor doğum kontrol hapı vermişti ya:) hamiş olma ihtimali yoktu:) evet başladık. garip duygular içindeyim. Bir çok sevinçliyim, bir güzünlü, bir korkulu.. allak bullak bir haldeyim.regl geldi yaniii biz de bat bekliyorduk senden :)
tedaviye başladın mı ay hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunnnn
al benden de kadar.Arkadasım 4 haftalık hamileymiş fba ultrosan resmi koymus ablası4 haftada koymayın ya desen kıskandı olur.İnsanlar nasıl rahat yaa
al benden de kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?