Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Inşallah en kısa sürede gelir bebisiniz

Evet canim ilk ay ama pko oldugu icin pekde umudum yok
Ben pcos luyum. Eşimin sperm sayısı az( ilk 11 milyon ile kimyasal gebelik yaşadım.hamile kaldığım ayda 7 milyondu) . İlk bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler reddettik. Aşılama dediler erken dedik. Ben tedavi gordüm klomen çatlama iğnesi şeker hapı ile. Eşime Kür yaptık keçiboynuzu , çakşır suyu filân. Bir yıl içinde bi kimyasal gebelik yaşadım. Eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat günü aldık. Ben o ay tedaviye ara verdim sdece şeker hapı içiyordum. Eşim ameliyata gitmeden hamile olduğumu öğrendik. Ameliyatını oldu. Son iki ayın sağlıcakla büyüyor bebiş. Tamam belki sıkıntılı bir surec olabiliyor kontroller filan ama çaresiz bir dert değil pko. Rabbim ol dediği an oluyor hiç sikma canini.

esiniz varikosel ameliyati oldukdan sonrami hamile kaldiniz acabaaaa

Dogru yazmis ben anlamamisim .okuyunca farkettim benimkide varikosel ameliyati olduda kendime bi umut aradim heralde :)

Dogru yazmis ben anlamamisim .okuyunca farkettim benimkide varikosel ameliyati olduda kendime bi umut aradim heralde :)
canım benim rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman... ol desin yeter tüm olumsuzluklar kaybolur bi bakarsın istediğin olmuş... o yüzden inanmayı umut etmeyi istemeyi duayı bırakma

regl geldi yaniii biz de bat bekliyorduk senden :)
tedaviye başladın mı ay hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunnnn
hıımmm evet cnm oldum zati doktor doğum kontrol hapı vermişti ya:) hamiş olma ihtimali yoktu:) evet başladık. garip duygular içindeyim. Bir çok sevinçliyim, bir güzünlü, bir korkulu.. allak bullak bir haldeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…