Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hadi bakalım hayırlısı insallahh
amin bebişim aminn inşallahh.şahin bey o kadar içime yattı ki.. doktor olarak böylesine denk gelmedim. 50dk görüşmüşüz resmen bana terapi yaptı..
kendimi iyi hissettirecek insanlarla bu yola devam etmek önemli diye düşünüyorum
rabbim hayra yöneltsin inşallah

Olur tabiki :) bahaedeyim 2 bucuk senelik evliyim basta istemedik tabi cokda korunmadik denedik hep benim enfeksiyonum var diye erteledim durdum 1 seneyi tamamladikdan snra doktora gittim hormon testleri sperm testleri yaptirdik spermde hareketlilik dusuk cikti fakat uzerinde durmadi doktor asilama dedi direk ben yasim kucuk dedim ve istemedim catlatma ignesi verdi birini kullandim sadece sonra biraktim cunku psikolojikmen cokmustum stresden tabi snra toparlanip baska doktorlara gittim sevmedim ilgilerini en son 2 ay once bi doktora basladik klinik bakti tum testlerime rahim filmi cekinmistim onun sonuclarina felan gayet guzel dedi fakat esimin ameliyat olmasi gerektigini soyledi . 1 ay oluyor esim ameliyat oldu bekliyoruz bakalim

baya şey yaşamışsın sen de inşallah sonu güzel olur.ama bi tedaviye başladığında yarıda bırakmak pek faydalı olmuyor ,ben de bi iltihap tedavisinde yarıda bırakmıştım ilacımı sonra dengem inanılmaz şaşmıştı. o yüzden önce kafanı rahatlatıp kararını verip tedaviye başlayıp ve hayırlısıyla bitirmek önemli diye düşünüyorum.

Aynen öyle düşünmüyoruz destekte bilinçaltında kaliyor
zaten düşünmemek abes oluyor be canım...sonuçta emek veriyoruz istiyoruz çok normal kafaya takmak..sadece saplantı haline getirmememiz lazım o ince çizgiyi koruduktan sonra sıkıntı yok.hoş ara ara hepimiz hunilik oluyoruz o ayrı

Aynen simdi oyle yaptim cok sukur farkindayim bunun da dogru doktoru bulana kadardi benim yarida kesmelerim :) simdi buldugumu dusunuyorum gider gitmez beni oyle bilgilendirdi ki inanilmaz sevdim doktoru insan bu yolda gercekden doktordan destek bekliyor gider gitmez oda dedi ztn cok yanlis yonlendirilmissin sen daha tedavi nedir onu bile bilinclendirilmemissin nasil asilama derler hemen dedi oyle rahatladimki simdi sabit gidiyorum cok sukur esimin ameliyattan sonraki suresi 3 ay ondan snra tekrar hormonlarim sut hormonlarima bakilicak insallah buna gerek kalmadan hamile kalirim

Allah a şükür henüz saplantı haline gelmedi ınsalalh gelmeden de bebisler gelir :)

Oyle yapiyorum malesef ... Ama dik durmayada calisiyorum malum moral olayida bu konuda bi etken sayiliyor bazen doluyorum cok uzuluyorum ama genelde guclu olmaya calisiyorum rabbim herkesin gonlune gore versin ... Burda herkesin bi sorunu var kimseye anlatamadigimi size anlatiyorumm inanin ki cok iyi oldu burasi sizlerin sorunlari nelerdir

İnsallah canim ya bende o gunleri bekliyorum Rabbim nasi0 ederse verecegim o valit cevabinida simdilik Allaha havale ediyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…