Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hadi hayırlı haberlerle inşallahhh

Nazar var bide allah korusun ilk 3 ay zaten riskli ya bisey olursa.sahsen ben böyle düşünüp paylaşmam herhalde ya
valla benim koci hiç sevmez öyle şeyleri zaten oldu olası millete ne yahu yayın yapıyorsun.kaldı ki şu aşamalardan sonra hepten delirir herhalde..bence de ilk 3ay önemli

Ay zor bulmuşum zaten bide nazara getiremem cabuk bulanlar rahat oluyo herhalde
ay benim iş yerinde bi arkadaş ilk denemede maşallah gördü pozitifi ..hamileliği de zor geçti offlandı pofflandı bi de şey diyordu ay hemen oldu diye heralde böyle zor geliyor bana arasaydım biraz tatlı gelirdi bunlar
ben orda bittim.

ağzına bi cakırver orda

Kafaya takmak istemiyorsun da bi ortama girdiginde insanlar sana yetiyor heleki eltiniz var ve cocugunuz olmadigini bilip size nisbet yapiyorsa daha zor :)
Selam Rabbim yardımcınız olsun . Gerçekten insanı yaralayan insana stres yaptıran çevreden duydukların oluyor.Hele ki hep görüşmek zorunda olduğun akrabalarınsa sürekli sorup moral bozanlar.Şimdiden endişeliyim bende eltimden 6 yaş var aramızda küçük bende daha düğün yapmadık nişanlı şimdiden kaç tane doğururum gibi benle çocuk muhabbetleri yapmaya başladı.

valla oyle zor ki once evlilikde yasadim onun acisini skintisini kiskancligini bide simdi yasiyorum . İnan yas felan skinti degil bu konuda insan kendi kendini olgunlastirir insaf gerek empati gerek ama iste insanlari anlamiyorsun buna ragmen iyi niyetle devam ediyorum kardesiyle rahat olsun esim benim huzurum muhim olan sukur ki iyiyiz . Rabbim cocugumuzu da nasip ederse her sey guzel olur . Rabbim bilir kotu kalplileri napalim zor ama mucadele ediyoruz malesef

Ohh canım maşallah maşallah hayırlısiyla kucağınada gelsin bebişin haklısın da ne bileyim ondan iste biliyorum zor olacak ama guzel olur insallah:)

amin canım haklısın aslında yaşın büyüklüğü küçüklüğü önemli değil.yeterki insanda vicdan olsun .şükür mutlu huzurlu yuvamız var eşimin kardeşleride benim kardeşlerim bende hep dua ediyorum mutlu huzurlu olsunlar diye çünkü eşimin kardeşiyle arasının bozuk olması demek ailecek huzurumuzun kalmaması demek Allah esirgesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…