Nazar var bide allah korusun ilk 3 ay zaten riskli ya bisey olursa.sahsen ben böyle düşünüp paylaşmam herhalde yabide ablaya noluyo yaniteyze oluyorsunda anladıkta nazar diye de bisey var
hadi hayırlı haberlerle inşallahhhhıımmm evet cnm oldum zati doktor doğum kontrol hapı vermişti ya:) hamiş olma ihtimali yoktu:) evet başladık. garip duygular içindeyim. Bir çok sevinçliyim, bir güzünlü, bir korkulu.. allak bullak bir haldeyim.
yok artıkArkadasım 4 haftalık hamileymiş fba ultrosan resmi koymus ablası4 haftada koymayın ya desen kıskandı olur.İnsanlar nasıl rahat yaa
valla benim koci hiç sevmez öyle şeyleri zaten oldu olası millete ne yahu yayın yapıyorsun.kaldı ki şu aşamalardan sonra hepten delirir herhalde..bence de ilk 3ay önemliNazar var bide allah korusun ilk 3 ay zaten riskli ya bisey olursa.sahsen ben böyle düşünüp paylaşmam herhalde ya
günah ya..bide adet olmadım ben demek resmen 4 haftalık demek.insan utanır konu komsudanyok artık
ay bişey diyemiyorum ben artık
Ay zor bulmuşum zaten bide nazara getiremem cabuk bulanlar rahat oluyo herhaldeNazar var bide allah korusun ilk 3 ay zaten riskli ya bisey olursa.sahsen ben böyle düşünüp paylaşmam herhalde ya
tövbe yarabbi aynen öylegünah ya..bide adet olmadım ben demek resmen 4 haftalık demek.insan utanır konu komsudan
ay benim iş yerinde bi arkadaş ilk denemede maşallah gördü pozitifi ..hamileliği de zor geçti offlandı pofflandı bi de şey diyordu ay hemen oldu diye heralde böyle zor geliyor bana arasaydım biraz tatlı gelirdi bunlarAy zor bulmuşum zaten bide nazara getiremem cabuk bulanlar rahat oluyo herhalde
ağzına bi cakırver ordaay benim iş yerinde bi arkadaş ilk denemede maşallah gördü pozitifi ..hamileliği de zor geçti offlandı pofflandı bi de şey diyordu ay hemen oldu diye heralde böyle zor geliyor bana arasaydım biraz tatlı gelirdi bunlar
ben orda bittim.
valla canım sormaağzına bi cakırver orda
Çabuk bulanların genel sorunu bu herhalde..Hepsi için geçerli değil ama kolay sanıyorlar..valla canım sorma
o zaman ben daha bu çarkın içine girmemiştim o zaman bile allah'ım dedim nasıl tehlikeli bi cümledir bu
ah kuzum ahhh rabbim büyük ezan saati inşallah bize de hayırlsııyla sağlıkla layığıyla yaşamayı nasip etsin hamileliği anneliğiÇabuk bulanların genel sorunu bu herhalde..Hepsi için geçerli değil ama kolay sanıyorlar..
Aminnn insaallaahh kuzumah kuzum ahhh rabbim büyük ezan saati inşallah bize de hayırlsııyla sağlıkla layığıyla yaşamayı nasip etsin hamileliği anneliği
Selam Rabbim yardımcınız olsun . Gerçekten insanı yaralayan insana stres yaptıran çevreden duydukların oluyor.Hele ki hep görüşmek zorunda olduğun akrabalarınsa sürekli sorup moral bozanlar.Şimdiden endişeliyim bende eltimden 6 yaş var aramızda küçük bende daha düğün yapmadık nişanlı şimdiden kaç tane doğururum gibi benle çocuk muhabbetleri yapmaya başladı.Kafaya takmak istemiyorsun da bi ortama girdiginde insanlar sana yetiyor heleki eltiniz var ve cocugunuz olmadigini bilip size nisbet yapiyorsa daha zor :)
valla oyle zor ki once evlilikde yasadim onun acisini skintisini kiskancligini bide simdi yasiyorum . İnan yas felan skinti degil bu konuda insan kendi kendini olgunlastirir insaf gerek empati gerek ama iste insanlari anlamiyorsun buna ragmen iyi niyetle devam ediyorum kardesiyle rahat olsun esim benim huzurum muhim olan sukur ki iyiyiz . Rabbim cocugumuzu da nasip ederse her sey guzel olur . Rabbim bilir kotu kalplileri napalim zor ama mucadele ediyoruz malesefSelam Rabbim yardımcınız olsun . Gerçekten insanı yaralayan insana stres yaptıran çevreden duydukların oluyor.Hele ki hep görüşmek zorunda olduğun akrabalarınsa sürekli sorup moral bozanlar.Şimdiden endişeliyim bende eltimden 6 yaş var aramızda küçük bende daha düğün yapmadık nişanlı şimdiden kaç tane doğururum gibi benle çocuk muhabbetleri yapmaya başladı.
Ohh canım maşallah maşallah hayırlısiyla kucağınada gelsin bebişin haklısın da ne bileyim ondan iste biliyorum zor olacak ama guzel olur insallah:)Ben pcos luyum. Eşimin sperm sayısı az( ilk 11 milyon ile kimyasal gebelik yaşadım.hamile kaldığım ayda 7 milyondu) . İlk bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler reddettik. Aşılama dediler erken dedik. Ben tedavi gordüm klomen çatlama iğnesi şeker hapı ile. Eşime Kür yaptık keçiboynuzu , çakşır suyu filân. Bir yıl içinde bi kimyasal gebelik yaşadım. Eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat günü aldık. Ben o ay tedaviye ara verdim sdece şeker hapı içiyordum. Eşim ameliyata gitmeden hamile olduğumu öğrendik. Ameliyatını oldu. Son iki ayın sağlıcakla büyüyor bebiş. Tamam belki sıkıntılı bir surec olabiliyor kontroller filan ama çaresiz bir dert değil pko. Rabbim ol dediği an oluyor hiç sikma canini.
Yok canim dedim ya daha ilk ayım tedavi görmüyorum henüz.Şimdiye kadar düzensizlik için gittim zaten doğumdan sonra olustu bu pkotedavi goruyomusun yani
Aynen haklisin oğlumda pko olmamasina ragmen 8 ay beklediknasip kısmet hiç belli olmaz bu işler rabbim ol der oluverir...
amin canım haklısın aslında yaşın büyüklüğü küçüklüğü önemli değil.yeterki insanda vicdan olsun .şükür mutlu huzurlu yuvamız var eşimin kardeşleride benim kardeşlerim bende hep dua ediyorum mutlu huzurlu olsunlar diye çünkü eşimin kardeşiyle arasının bozuk olması demek ailecek huzurumuzun kalmaması demek Allah esirgesin inşallah.valla oyle zor ki once evlilikde yasadim onun acisini skintisini kiskancligini bide simdi yasiyorum . İnan yas felan skinti degil bu konuda insan kendi kendini olgunlastirir insaf gerek empati gerek ama iste insanlari anlamiyorsun buna ragmen iyi niyetle devam ediyorum kardesiyle rahat olsun esim benim huzurum muhim olan sukur ki iyiyiz . Rabbim cocugumuzu da nasip ederse her sey guzel olur . Rabbim bilir kotu kalplileri napalim zor ama mucadele ediyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?