Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aynen rabbim korusun hepimizi napalim herkea bir seylerle i.tihan ediliyor diyip dua edecegiz kalbimizi biliyor Allah :)
amin canım şükür hergünümüze Rabbim sevdiklerimizin yokluğuyla imtihan etmesin inşallah.elbet Rabbim hayırlı evlatlar bağışlıcak bize er yada geç hayırlı bir vakitte.

Yok canim dedim ya daha ilk ayım tedavi görmüyorum henüz.Şimdiye kadar düzensizlik için gittim zaten doğumdan sonra olustu bu pko
Aynen haklisin oğlumda pko olmamasina ragmen 8 ay bekledik
Kilo alımın varsa eğer zayıflamaya çalış. İnsulin direncine mutlaka baktır onunla ilgili de çıkmış olabilir pko. Yumurta gelistiricilerden önce antidiyabetik ilaç ile yumirtann gelişip catlayabilir mi onu bi kontrol et

günaydın kızlaarrr ..
bugün dualar azrass kuzusuna..hayırlısıyla bebişlerini alıp geçsin evine,sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah pazartesiye kadar dinlenip bomba gibi gelmiş olur

günaydın kızlaarrr ..
bugün dualar azrass kuzusuna..hayırlısıyla bebişlerini alıp geçsin evine,sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah pazartesiye kadar dinlenip bomba gibi gelmiş olur
Gunaydın canm.amıııınnnn ıns rabbım hayırlısıyla gobısı dolsun azrasın da topıgın bebısı gelsn teyzelerıde onu yesın

ay hiç söylemeeeeee sen napcan belirledin mi çıkcak mısın
hiç bilmiyorum ki ama öyle kişi bası 250 tl falan vermem.1 aylık mutfak masrafını bi gecede yiyemem yaniBelki yemekten sonra çıkarız kociyi kandırırsam.Fsmdedki cafeler bile 180 tlden kapı acıyodu gecen sene bu neymiş artık baloya giderim ben bi otele o paraya

baob'la divan'ın programı güzeldi 160dı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…