Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yok canım benim düzenli değildi genç kizken 2 ayda 3 ay da bazen 6 ayda oluyordum ama evlendikten sonra en kötü 45 güne geliyordu düzene girmişti. Hayit suyu içmiştim gecen ay belki ondan olDu bilmiyorum
İşte kür kullanmanın en kötü yanı bu her kür iyi gelecek diye birşey yok. Önce doktora gideceksin sorun ne hormonlardan hangisi nasıl öğrenip ona göre bir kür kulnabilirsin. Hepsinin etkisi farklı çünkü. Bence en kısa zamanda doktora git. Reglin gelsin hormon tahlili yaptırırsın ona gire bir plan yap bekle bekle çok zor çünkü kendimden biliyorum pko var o bitmeyen regl döngüsü ve belirsizlik yorucu

hu huuuu bat bugünmüşşşş gelen giden yoktur inşallahhhh Dersolsun
Canım benim geçen ay adetim 12 kasımdi. Telefonuma takvimim diye bir uygulama yükledim. Orada bat 15 aralık yazıyordu. Ondan 15 aralık demiştim yani ayın 12 sinden beri adet gelmedi. Hiç sasmazdi adetim... test aldım ama yapmaya cesaretim yok. Hayırlısı artık...

Hayırlısı inşaallah bebis vardır.testini yap kafandan soru işaretini at en azindan

hadi hayırlısı olsun inşallahhhh testi yap da belirsizlik kalksın kafandan

nasılsın bebiş
Aynı ya evde kos kös oturuyorum.ayrıca dıyete basladm ıkı kılo verdm.kılo verınce bebıs kolay oluyomus.160 boy 65.5 de kılo suan 63.5 oldum.en kotu 60 olmam lazm bakalm ıkı hafta oldu baslayalı.bır saat yuruyorm yumurtalara ıyı gelıyomus.dun bı doktor soyledı hamıle olmak ıstenıyosa sekerden ve sekerlı yıyeceklerden uzak durun ve yuruyus yapın dıyo.ona uymaya calısıyorm.esımede kecı boynuzu kuru yapıyorm.bakalm hayırlısı ıns.su guzel ay hurmetıne rabbım kımsenın kucagını bos koymasın ve ulkemıze dırlık bırlık duzen versn ıns.

aminn kuzummm bişeylerle meşgul olmak inanılmaz iyi geliyor insana.yürüyüş gibisi var mı en sağlıklısı.iyi yapmışsın canım.kilo verince kendini de iyi hissedeceksin.süper valla sevindim:)
aminnnn kuzumm aminnnnnnnnnnnnnnnn

Aynen kılo verınce ınsan kendını rahat hıssedıyo.dugunde 62 ydm.1 senede 3 kılo aldm sımdı 60 olurum ıns.60 ı goreym 58 57 ye kadar yolu var.esıme dıyorum bana gaz verde oyle daha cabuk kılo verırırm bana dewtek ol ıddıaya gırelm dedm tatmam sen ocaga kadar 60 olursan senı kunefe yemege gotureym hemde dondurmalı dıyo ooyyyyy guler mısın aglar mısın.sen destek mı oluyo kostek mı anlamadm dedm olsun olsun bı kereden bırsey olmaz dıyo

hahaha iyiyimiş ödüllü

Aldım canım dün başladım tarlusal a kaç güne getiriyor adeti?

Aynen adet gelsin hemen gideceğim Dr a ne varda hangi tahlil varsa yapsın. Saat 3 buçuktan sonra kan tahlili yapılır mı acaba hormonlar için?

Herkese günaydın :) ben hemen bu ay yapacaklarımı anlatayim size. Öncelikle adetim gelsin (tarlusal abasladim) hemen Dr a gidip hormonlar a baktiracagim. Ona göre kur uygulamayı düşünüyorum ama soğan suyunu garanti yapacağım inşallah inofolic combi ye baslayacagim sigara yi gün de 1 e dusurdk. Her gün kefir içiyorum ananas ve meyve tüketmeye özen gösteriyorum birde havuç özellikle.
Eşime de keçiboynuzu kurun e başladık dün caksir suyu na başlıyoruz bugün hergün muz fıstık badem aynı şekilde havuç yedirecegim inşallah birde sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğiz inşallah
Ayrıca manevi olarak da hatim e başladım hergün 2 3 kere Meryem süresi okuyorum bol bol zikir dua ve inşallah bu ay oruç tutma niyetindeyim.
Birde geçen gün eşim hamile kalırsan kurban keselim eş dost arkadasarla hayirimiz olsun dedi.
Tabi bu benim ona belli etmeden üzülmeme sebep oldu. Eşim herşeyi içinde yasar ama böyle demesi beni çok etkiledi ne kadar istediğini bir kere daha anladım

Ben de durumlar bunlar kızlar sizler nasılsınız ben çok giremiyorum elimden geldiğince dönmeye calışıyorum kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…