Özelde yapılır ama devlette yapılmayabilir. Bazı eğitim araştırmalarda da alabiliyorlar kan her saatte. Gittiğin yerle ilgiliAynen adet gelsin hemen gideceğim Dr a ne varda hangi tahlil varsa yapsın. Saat 3 buçuktan sonra kan tahlili yapılır mı acaba hormonlar için?
Hem idrar hem kan testi yaptırdım negatif çıktı... daha adet olmadım... hayırlısı artık...Hayırlısı inşaallah bebis vardır.testini yap kafandan soru işaretini at en azindan
Yaptım canım birde kan testi yaptırdım ama negatif...hadi hayırlısı olsun inşallahhhh testi yap da belirsizlik kalksın kafandan
Oyyyyyy gunaydın fındıgıııııımmmm yenı annııııısssss asıl sen nasılsın soyle bakalmgünaydın kızlarrrrrr
Oyyyyyy gunaydın fındıgıııııımmmm yenı annııııısssss asıl sen nasılsın soyle bakalm
Günaydın canım...günaydın kızlarrrrrr
Duam senınle hep canm ıns.agrın fılan yok demı.aman bebıs gelsn hayırlısıylada bos ver kıloyu bebısten sonra verırsn ıns.pesınden kostur kostur sac bas dagınık bı halde verırsn bırsey olmaziyiyim kuzum benim bugün 4. günüm bekliyorum bakalım....sen nasılsınnn diyete başlamışsınnn...iyi olmus güzel düşünmüşsün...keşke benim vaktim olsaydı bende biraz kilo verebilseydim. iğnelerden şiştim resmen..
Duam senınle hep canm ıns.agrın fılan yok demı.aman bebıs gelsn hayırlısıylada bos ver kıloyu bebısten sonra verırsn ıns.pesınden kostur kostur sac bas dagınık bı halde verırsn bırsey olmaz
Iyı sukur canm ıns o bebıs buraya gelecek o kadaryok canım ya hiç ağrım sızım yok valla...arada adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyor o kadar...
Gunaydın tatlmGünaydın kızceleeer
Hayırlara vesile olsun bacım...Hamile kalabildiğin için sen kendini cok kasma dicem yine..İnsallah tez zamanda yine gelecek bebisinnnHerkese günaydın :) ben hemen bu ay yapacaklarımı anlatayim size. Öncelikle adetim gelsin (tarlusal abasladim) hemen Dr a gidip hormonlar a baktiracagim. Ona göre kur uygulamayı düşünüyorum ama soğan suyunu garanti yapacağım inşallah inofolic combi ye baslayacagim sigara yi gün de 1 e dusurdk. Her gün kefir içiyorum ananas ve meyve tüketmeye özen gösteriyorum birde havuç özellikle.
Eşime de keçiboynuzu kurun e başladık dün caksir suyu na başlıyoruz bugün hergün muz fıstık badem aynı şekilde havuç yedirecegim inşallah birde sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğiz inşallah
Ayrıca manevi olarak da hatim e başladım hergün 2 3 kere Meryem süresi okuyorum bol bol zikir dua ve inşallah bu ay oruç tutma niyetindeyim.
Birde geçen gün eşim hamile kalırsan kurban keselim eş dost arkadasarla hayirimiz olsun dedi.
Tabi bu benim ona belli etmeden üzülmeme sebep oldu. Eşim herşeyi içinde yasar ama böyle demesi beni çok etkiledi ne kadar istediğini bir kere daha anladım
Ben de durumlar bunlar kızlar sizler nasılsınız ben çok giremiyorum elimden geldiğince dönmeye calışıyorum kusuruma bakmayın
Iyı sukur canm ıns o bebıs buraya gelecek o kadar.saka bı yana benım ıcım rahat ıns olacak canm 6.hıssım oyle dıyo
Günaydın kızceleeer
Kusmaya baslayınca anlarsın heeh hheehhhinşallah kuzum benim yaa...ben hiçbirşey hissedemiyorum sanki hiç transfer olmamıs gibiyim...
hay allah ya sökülürsün inşallah çabucakYaptım canım birde kan testi yaptırdım ama negatif...
iyi yapmışsın canım bi yerden başlamak gerekiyor ,doktor ne kadar kullan demişti hepsini kullanacaksın sanırım?ilaçtan 2-3gün sonra gelir muhtemelenAldım canım dün başladım tarlusal a kaç güne getiriyor adeti?
en azından geldi kuzum ilaca fln gerek kalmadan.hadi inşalalh bu ay son olsunncansu1109 canim malesef kirmizilar geldi 6 gün gecikmeyle.. Sanırım filmden kaynaklıymış yeni bat 13 ocak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?