Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Oyyyyyy gunaydın fındıgıııııımmmm yenı annııııısssss asıl sen nasılsın soyle bakalm

iyiyim kuzum benim bugün 4. günüm bekliyorum bakalım....sen nasılsınnn diyete başlamışsınnn...iyi olmus güzel düşünmüşsün...keşke benim vaktim olsaydı bende biraz kilo verebilseydim. iğnelerden şiştim resmen..

6 günlük bir gecikmeden sonra bu sabah adet oldum. Bat 21 ocak mis...

Duam senınle hep canm ıns.agrın fılan yok demı.aman bebıs gelsn hayırlısıylada bos ver kıloyu bebısten sonra verırsn ıns.pesınden kostur kostur sac bas dagınık bı halde verırsn bırsey olmaz

Duam senınle hep canm ıns.agrın fılan yok demı.aman bebıs gelsn hayırlısıylada bos ver kıloyu bebısten sonra verırsn ıns.pesınden kostur kostur sac bas dagınık bı halde verırsn bırsey olmaz

yok canım ya hiç ağrım sızım yok valla...arada adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyor o kadar...

Hayırlara vesile olsun bacım...Hamile kalabildiğin için sen kendini cok kasma dicem yine..İnsallah tez zamanda yine gelecek bebisinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…