Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yatmayı önermiyorlar kuzum normal hayata devam etmek ağır iş yapmamak kaydıyla ,hasta psikolojisinden cıkmak en iyisidir diyorlar
sen naptın dağ nasıl getiiii
Ben napim 2 gün yattım durdum koci çalıştırdım.Soba sönmesin,kestaneleri cevir.fırına pattes attın mı diyerek adamı kuruttumSizde ne var ne yok bacımm

allah'ın izniyle alcaz kuzumm alcazzz dualarımız bu yöndeee

arada sağ kasığımda bir batma oluyo pıt pıt gibi ama psikolojik mi yoksa gazdan mı emin olamıyorum çünkü inanılmaz gazım var kuzum yaaa 35 yasına kadar olmayan gaz mevcut vucudumda gazman gibi oldum hahaha

Ben napim 2 gün yattım durdum koci çalıştırdım.Soba sönmesin,kestaneleri cevir.fırına pattes attın mı diyerek adamı kuruttumSizde ne var ne yok bacımm
ahahahaha sefan olsun iyi yapmışsın
valla aynı kuşum bee cumartesi dolandım ben de avm arşınladım . dün de geç kalktık kahvaltı vs ev keyfi,bi akşam yemeğe cıktık geldik klasik kış h.sonusu :)

arada sağ kasığımda bir batma oluyo pıt pıt gibi ama psikolojik mi yoksa gazdan mı emin olamıyorum çünkü inanılmaz gazım var kuzum yaaa 35 yasına kadar olmayan gaz mevcut vucudumda gazman gibi oldum hahaha
gaz olur zaten kuşummm oluyormuş yaniii olsun olsun gazman ollll

Hadi hayırlısı kuzumm sıkı sıkı tutunsun inşallah miniğin annesine

miniklerim teyzesi 2 taneler....inşallah sıkı sıkı tuutnurlar annelerine...çok tuhaf bir duygu inan ki yaşadıgınızda anlayacaksınız sizde...sonucta henüz belli olmasa bile onların içinizde bir mücadele verdiğini düşünmek bile duygusallaştırıyor insanı

Yaaaaa oy masallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…