Yaaaaa oy masallahhhhh
geçirçez allah'ın izniyleee hep birlikte neler geçirdiiik kuzummm
5. Gün embriyosu mu konuldu ? Boşver kiloyu bebişlerin peşinde koştururken verirsin inşaallahyok canım ya hiç ağrım sızım yok valla...arada adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyor o kadar...
Amin cnmhay allah ya sökülürsün inşallah çabucak
aminnn inşallah canım benim aminnnhayırlısı diyorum artık....rabbim güzel yazılar yazmıs olsun inşallah...
5. Gün embriyosu mu konuldu ? Boşver kiloyu bebişlerin peşinde koştururken verirsin inşaallah
O zaman az kaldı diyebiliriz btmalar tutunma belirtisidir inşaallah. Bebiş de iyi haftaya kontrol ve çalışabilir raporu almak için gideceğim 32. Haftaya giriyiruz bu hafta 8 bitiyor artık heyecan artıyor gitgide.evet canım 5. gün embriyosu konuldu....Bende öyle diyorum koşuuturmaktan gider herhelade aldıklarım...sen nasılsın bebiş nasıl...
Aminnnn inşallah kuzumnmmhayırlısı diyorum artık....rabbim güzel yazılar yazmıs olsun inşallah...
O zaman az kaldı diyebiliriz btmalar tutunma belirtisidir inşaallah. Bebiş de iyi haftaya kontrol ve çalışabilir raporu almak için gideceğim 32. Haftaya giriyiruz bu hafta 8 bitiyor artık heyecan artıyor gitgide.
Tamam canım insaAllah Rabbim hepimize hayırla sağlıcakla tez zaman da nasip etsin bebislerimiziHayırlara vesile olsun bacım...Hamile kalabildiğin için sen kendini cok kasma dicem yine..İnsallah tez zamanda yine gelecek bebisinnn
InsaAllah canım. İnsaAllah. Bi an evvel gelsin artıkiyi yapmışsın canım bi yerden başlamak gerekiyor ,doktor ne kadar kullan demişti hepsini kullanacaksın sanırım?ilaçtan 2-3gün sonra gelir muhtemelen
az kaldı gerçekten de canım ya şaka gibi zaman nasıl geçiyor .hayırlısıyla rabbim kolay doğumlar nasip etsini nşallahhO zaman az kaldı diyebiliriz btmalar tutunma belirtisidir inşaallah. Bebiş de iyi haftaya kontrol ve çalışabilir raporu almak için gideceğim 32. Haftaya giriyiruz bu hafta 8 bitiyor artık heyecan artıyor gitgide.
Aminnn kuzummmTamam canım insaAllah Rabbim hepimize hayırla sağlıcakla tez zaman da nasip etsin bebislerimizi
hüf akşama ne yapcan ya beni gene düşünce sardı mantı mı yapsam
ee yap tabi mantı en kolayından ohh bol sarımsaklıhüf akşama ne yapcan ya beni gene düşünce sardı mantı mı yapsam
üşengeçliğim üzerimde
Aynen kendiliğinden geldi şükür inşallah csnımen azından geldi kuzum ilaca fln gerek kalmadan.hadi inşalalh bu ay son olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?