- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
iyiyiz cnm hamdolsun ,sen nasılsınn nası l gidiyorSelam kızlar Nasılsıniz
ay hiç sorma valla yaayıl sonu mahmuruğu çöktü hepinize haaaaa
ay hiç sorma valla yaa
ben yufkadan yapıyorum mantı.El oyalıyo ama cok güzel oluyor.beyti gibi sarıp kıymayı güveçte fırına veriyorum üstü kızarınca salçalı sosla yoğurt döküyorum efsane oluyyorhüf akşama ne yapcan ya beni gene düşünce sardı mantı mı yapsam
üşengeçliğim üzerimde
Ay sormaaa yıl sonu gelen giden bitmiyor..Kahve iccem sabah beri elimde fincan geziyorum daha icemedimmmkimsecikler yok.....ALTINIM nerelerde laves35 nirdesiniz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babyloading87 poliçelere mi gömüldün kızzzzzz
benim aksam kızlarla dürüm partim var koci gec gelcekmishüf akşama ne yapcan ya beni gene düşünce sardı mantı mı yapsam
üşengeçliğim üzerimde
onu da deneyeyim bakayımmm ,özhan el açma mantı getiriyor ondan alıp yapcaktım .tam tembel işi dedim yaben yufkadan yapıyorum mantı.El oyalıyo ama cok güzel oluyor.beyti gibi sarıp kıymayı güveçte fırına veriyorum üstü kızarınca salçalı sosla yoğurt döküyorum efsane oluyyor
Ay sormaaa yıl sonu gelen giden bitmiyor..Kahve iccem sabah beri elimde fincan geziyorum daha icemedimmm
Kızlar nasılsınız?azrass canım Allah a şükür bunuda atlattın işalalh bundan sonrasındada kucağına sağlıcakla alırsın bebişlerini
kAfeinsiz kahve içiyorum genelde bende..Ay sorma onların tırtırları hic bitmiyor yandık hamilelikteoyyyy kıyamama yaaa....ama alıştır şimdiden kendini...ben malesef çok sevdiğim kahveden uzak duruyorum şimdilik...sağolsun zaten koci herşeye muhalefet görende 10 cocuk dogurdu felan sanar...daha belli olmadan böyle....yandık ki ne yandık...
Vayyy arkadasss ciğ börek yapıyor kadınnnonu da deneyeyim bakayımmm ,özhan el açma mantı getiriyor ondan alıp yapcaktım .tam tembel işi dedim ya
çiğ börek yaaprım belki de onu kendim yapıyorum ama
kAfeinsiz kahve içiyorum genelde bende..Ay sorma onların tırtırları hic bitmiyor yandık hamilelikte
Vayyy arkadasss ciğ börek yapıyor kadınnn
carfeourlarda var türk kahvesinin kafeinsizi.nescafeyide tchibodan alıyorum kafensiz.bende alim bari ondan yaaa...nerden alıyosun sen? valla ben sunu aladım ben pimpirikli olurum diyordum ama kocalar daha beter oluyomusss
sirke de koyuluyor bacımcansu1109 sen nasıl yapıyosun kuzum un su tuz başka birşey koyuyormusun içine?
o daha iyi vallaaaofff bayılırım benimde koci güzel yapıyo onuohhh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?