ohhh yırttın bugünnn misssssssbenim aksam kızlarla dürüm partim var koci gec gelcekmis
ben tatarım kız babane tarafındanVayyy arkadasss ciğ börek yapıyor kadınnn
sirke canım biraz da .. yumurta koymuyorum hamurunacansu1109 sen nasıl yapıyosun kuzum un su tuz başka birşey koyuyormusun içine?
inşallah kuzum. Bizde heyecanla bekliyoruz :)ahhh canım inşallah ya heyecanlı bekleyiş devam ediyor...bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin...inşallah hepimize nasip olur anne olmak...
sirke de koyuluyor bacım
ben elma koyuyorum ama üzüm varsa o da olur çok farketmez bebişalla alla bak onu duymamıstım ben ne sirkesi elmam mı
ben elma koyuyorum ama üzüm varsa o da olur çok farketmez bebiş
evde hangisi varsa canısı zaten bi kasık filan koyuyorsunalla alla bak onu duymamıstım ben ne sirkesi elmam mı
yemek kasıgı cnmbak ben pazar günü birde sirkeli deniyim....merak ettim nasıl oluyormusss ne kadar mesela bir şeker kaşıgı varmı?
yemek kaşığı kuşum silme.bak ben pazar günü birde sirkeli deniyim....merak ettim nasıl oluyormusss ne kadar mesela bir şeker kaşıgı varmı?
yemek kaşığı kuşum silme.
ayy sen bizim yerimize dee can olsun kan olsun yeğenlerimizeetşkler kızlarrrrrpazar günü kahvaltıya belerim sizleri o zaman
ayy sen bizim yerimize dee can olsun kan olsun yeğenlerimizee
bak yaaa çıkar ayak seni bi paparalarım görürsünnnayyyy fınduklarımda yesin tabi teyzesiiiibeiz böyle konusduyoruz da pazar günü görücezzz günümüzü
bak yaaa çıkar ayak seni bi paparalarım görürsünnnduymamış oldummm ve kaçtımmm
Evet canım niyetim o yönde bir aksilik çıkmazsa şimdilik zorlamıyor çok şükürinşallaah belirtidir canım....maşallah senin baya az kalmıs 8 hafta sonra kucagında minnak :) sen izninin dogumdan sonra kullanacaksın sanırım?
Amin canım inşallah vakit geçiyor su gibi hızlı Rabbim hepimize gönlündekini versin sizlerden alalım güzel haberler sıraylaaz kaldı gerçekten de canım ya şaka gibi zaman nasıl geçiyor .hayırlısıyla rabbim kolay doğumlar nasip etsini nşallahh
Evet canım niyetim o yönde bir aksilik çıkmazsa şimdilik zorlamıyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?