Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

allah nasip ettiginde doktor 3 ay yasaklıcak sen o zmaan gör.... ciddiyim bak aranıyosun bu seferde...benden söylemesi şimdiden depoyu doldur
Yok ya sorun yoksa yasak gelmiyor rahat olun hoş bende yasak yok ama koca pimpirikli he bi de karnım kocaman olmusmus hala aklım oynasta imiş ikna edemiyorum... doğumdan iki ay sonra diyor

Yok ya sorun yoksa yasak gelmiyor rahat olun hoş bende yasak yok ama koca pimpirikli he bi de karnım kocaman olmusmus hala aklım oynasta imiş ikna edemiyorum... doğumdan iki ay sonra diyor

Tüp bebekte genelde yasak oluyo kuzum yaa...bizim durumlar biraz daha normale göre riskli oldugu için. ama tabi bebegin durumuna da baglı bildiğimden değil tüp bebek yaptıranlardan duyguduma göre öyleymiş daha o kısma geçemedim ben

:) goruncemin kocasına öyleydi bak doğumu kolaylastiriyormus doktor yasak değil dedi diyordu benimkide öyle olur kesin

valla benimki de pimpirikli her durumda ellemez biliyorum ödü kopar bişey olcak diye

:) goruncemin kocasına öyleydi bak doğumu kolaylastiriyormus doktor yasak değil dedi diyordu benimkide öyle olur kesin

ben şimdiden beyine işliyorum kocinin kadın için yararlı birşey diye dogumda rahat edebilmek açısından diye de beninki de pimpiriklenir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…