Yok ya sorun yoksa yasak gelmiyor rahat olunallah nasip ettiginde doktor 3 ay yasaklıcak sen o zmaan gör....ciddiyim bak aranıyosun bu seferde...benden söylemesi şimdiden depoyu doldur
Puff dimi yaa. Ben bu ay ilaç kullanicam diye saldim gününü takip etmedim hiç rastgele takılıyoruz daha iyi böyle :) bu ayda böyle olsunay dimi doğru yaa hüffff
psikolojilerin içine edildi 1bucuk yılda
nerde o eski hevess
Yok ya sorun yoksa yasak gelmiyor rahat olunhoş bende yasak yok ama koca pimpirikli he bi de karnım kocaman olmusmus hala aklım oynasta imiş ikna edemiyorum... doğumdan iki ay sonra diyor
:) goruncemin kocasına öyleydi bak doğumu kolaylastiriyormus doktor yasak değil dedi diyorduYok ya sorun yoksa yasak gelmiyor rahat olunhoş bende yasak yok ama koca pimpirikli he bi de karnım kocaman olmusmus hala aklım oynasta imiş ikna edemiyorum... doğumdan iki ay sonra diyor
iyi olmuş boşver arada böyle lazım kafayı boşaltmak gerekiyorPuff dimi yaa. Ben bu ay ilaç kullanicam diye saldim gününü takip etmedim hiç rastgele takılıyoruz daha iyi böyle :) bu ayda böyle olsun
valla benimki de pimpirikli her durumda ellemez biliyorumYok ya sorun yoksa yasak gelmiyor rahat olunhoş bende yasak yok ama koca pimpirikli he bi de karnım kocaman olmusmus hala aklım oynasta imiş ikna edemiyorum... doğumdan iki ay sonra diyor
:) goruncemin kocasına öyleydi bak doğumu kolaylastiriyormus doktor yasak değil dedi diyordubenimkide öyle olur kesin
ben de işliyorum da benimki işlencek gibi değilben şimdiden beyine işliyorum kocininkadın için yararlı birşey diye dogumda rahat edebilmek açısından diye de beninki de pimpiriklenir kesin
benimki de o gün gelsin hele bakarız diyip geçiştiriyoben de işliyorum da benimki işlencek gibi değilfenaaaa
ben şimdiden beyine işliyorum kocininkadın için yararlı birşey diye dogumda rahat edebilmek açısından diye de beninki de pimpiriklenir kesin
bende islemedim değil ama hareket eder olmaz diyo :)
benimki de o gün gelsin hele bakarız diyip geçiştiriyohahahahaha
ahahahah hepimizin durum pek iç açıcı maşallah kızlarbende islemedim değil ama hareket eder olmaz diyo :)
ahahahah hepimizin durum pek iç açıcı maşallah kızlar
aynen yeterince calıstık bunca aydıray varsın aranalım ne yapalım biz razıyız dimi kızbabyloading87
ben kısın psikolojik illa üsürümbizim ev hamam gibi ondan yana sıkıntım yok da işte bu ara karı koca psikolojik olarak pek uzağızyoksa sevgi şevkatte sıkıntı yok
bizim oynamaya yerimiz yok kuzu durum onu gösteriyoben kısın psikolojik illa üsürüm
hadi ya üzüldüm kuzum yaKızlar test yaptım sonuç negatif. Aşılamanın 12.günündeyim. Zaten bu ay pek umudum yoktu
Hiç belli olmaz.adet gelmediği sürece umut vrKızlar test yaptım sonuç negatif. Aşılamanın 12.günündeyim. Zaten bu ay pek umudum yoktu
Kızlar test yaptım sonuç negatif. Aşılamanın 12.günündeyim. Zaten bu ay pek umudum yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?