Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kuzucukların seni uyutuyor galiba :)))))) ayy ben bile çok heyecablıyım senin adına :) güzel haberi ne zaman alıyorsun 4 gün sonra mı?

yok canım ondan oldugunu sanmam daha mercimek onlar :D benim regl dönemlerime yakın da uyku halim halsizliğim olur bilemicem o yüzden :D hangisinin etkisi....kan testi pazar günü cnm bugünü saymazsak 3 gün kaldı ;) bende heyecan korku bir arada...ama sakin beklemeye çalışıyorum

senin bu uykularını hayra yormak lazım bu ara hep uykun var :)

yaa dün misafirim vardı geç yattım ondanda biraz regl yaklaşıyor bebek olabilir...herşey olabilir anlayacagın o yüzden ben belirtiye yormuyorum onu...zaten mercimek kadar şeyler neyin belirtisini yapacak ki....

yok canım ondan oldugunu sanmam daha mercimek onlar :KK70: benim regl dönemlerime yakın da uyku halim halsizliğim olur bilemicem o yüzden :KK70: hangisinin etkisi....kan testi pazar günü cnm bugünü saymazsak 3 gün kaldı :KK66: bende heyecan korku bir arada...ama sakin beklemeye çalışıyorum
Hayırlısı canım allahın izni ile tutmuştur diye düşünüyorum.. ya bende kasıklarımda ağrı oluyor.. bu akşam çatlama iğnemi vuracağım.. sende de yumurtalar büyürken yada toplanmadan evvel böyle sancın oluyor muydu

Hayırlısı canım allahın izni ile tutmuştur diye düşünüyorum.. ya bende kasıklarımda ağrı oluyor.. bu akşam çatlama iğnemi vuracağım.. sende de yumurtalar büyürken yada toplanmadan evvel böyle sancın oluyor muydu

olmaz mı yürürken bile zorlanıyordum...kasıklarıma baskı yapıyordu....çatlama ğnesinden sonra daha çok ağrıcak sanırım öyle hatırlıyorum toplandıktan sonra rahat edersin :D

olmaz mı yürürken bile zorlanıyordum...kasıklarıma baskı yapıyordu....çatlama ğnesinden sonra daha çok ağrıcak sanırım öyle hatırlıyorum toplandıktan sonra rahat edersin :KK70:
tamm cnm korkacak birşey yok yani. sevindimm.. birde transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekiyor.... bende işlerimi ona göre ayarlayayım diyorum... transfrden sonra neler yaptın anlatırmısın?

tamm cnm korkacak birşey yok yani. sevindimm.. birde transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekiyor.... bende işlerimi ona göre ayarlayayım diyorum... transfrden sonra neler yaptın anlatırmısın?

yok cnm korkulacak birşey...herkes de oluyor....ben transferden sonra 4 gün dinlendim canım....

çalışıyorum canım 4 gün dinlendim işe döndüm...

sevindim böylece de kafanda kurmuyorsundur olur olmaz şeyleri..:)bende çok heyecanlıyım.. inşallah herşeyi gönlümüzce verir rabbim.. cmt sabah 09:00 da yumurtamı toplayacaklar. dua et bana da.. bir de yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyor mu? mesela eve gidip yatmak mı gerekiyor. yoksa dışarda fink atabiliyor muyuz?:)

yaa dün misafirim vardı geç yattım ondanda biraz regl yaklaşıyor bebek olabilir...herşey olabilir anlayacagın o yüzden ben belirtiye yormuyorum onu...zaten mercimek kadar şeyler neyin belirtisini yapacak ki....
herşey karışmış senin ama olsun biz olumlu olanını düşünüp olumlu şeyleri çağıralım :) inşallah bebiş yapıyordur bu uykuyu

sevindim böylece de kafanda kurmuyorsundur olur olmaz şeyleri..:)bende çok heyecanlıyım.. inşallah herşeyi gönlümüzce verir rabbim.. cmt sabah 09:00 da yumurtamı toplayacaklar. dua et bana da.. bir de yumurta toplama işleminden sonra çok ağrı oluyor mu? mesela eve gidip yatmak mı gerekiyor. yoksa dışarda fink atabiliyor muyuz?:)
inşaallah seninde herşey yolunda gider canım bebeişin yada bebişlerin sağlıcakla gelir :dua:

dısarda fink atabilecegini hiç sanmam :D anca evde gider uzanırsın ağrın olacak zaten kanaman da ;)

Back
X