Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum

kuzum benim testler 5 en fazla 10dk sonra geçerliliğini yitiriyor.. kaldı ki gebelik düşünüyorsan hemen maydanoza veda etmelisin.söktürücü özelliği var aklında olsun..
eğer şüphen varsa testi tekrarla.. ama deidğim gibi 5 bilemedin 10dk snra kaale alma

Yarın yapcam test yılbaşında rahat dağatayım diyeVicdan azabı çekmeyeyim sonradanAma 0 Belirti 0 umut
belirti olmuyor zatennn biliyorsun azrass da aynısını demişti..kesinlikle testini yap sen ... valla biz de bi yer bulaamdık karı koca evde takılcaz gibi duruyo güzel bi sofra kurayım bari öyle takılırız

tekrar test yapma sansın yok mu?Bende yapıyorum test negatif 2-3 saat sonra bakıyorum niye çizgi yok hic denk gelmedi bana

Canım Cansunun da dediği gibi 10 dk sonra geçerlilğini yitiriyor test alma imkanın varsa alıp tekrar yap

bizde evdeyiz bacımBelki yemekten sonra çıkarız?Menüde ne var
aynen biz de belki bi havalanırız öyle yemek sonrası arkadaşlarla da değiliz bu sene ediyle büdü takılcaz
siz kalabalık mısınız
valla onu da daha kararlaştırmadım kızarmış tavuk mu alsam acaba dedim , önden bi balkabaklı çorba yapayım diyorum.
özhandan az az mezeelrden alırım 2kişi her birini yapmaya kalksam ziyan olacak.bakıyorum alternatiflere şimdi netten. pringles fln işte amaan bol gırtlak abur cubur
sen verdin mi karar

Yemek isini anneme kitledim orda yicezBen bi gidip kestaneli pilav yapcam.Yemekten sonra eve geliriz diye stok yaptık.Bide pasta alcaz tatlı niyetineAnnem kabak tatlısı yapmış ama biz gece otururken ıvır zıvır ararız diye

Bu arada son folik asitimi içtim bugün@cansu1109 kutu bitti marttan beri ancaZaten çocuktan cok cildi güzellestriyormus ondan ictim

ooo tamam süper olmuş valla aynen illa ki aranıyo bi de o kdr çok oturamayız zaten gece 1bucukda fln mortingen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…