Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
2gün sonra tekrarla testi :) ,hadi maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh

kızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
hayırlı uğurlu olsunnTakip et bakalım inşallah yükselir

günaydın kuş ,nasılsınn nasıl geçti h.sonu
iyi başladı kötü bitti yaTirilye ye gittik aksam camlı kahveye.Oh süper oldu deniz havası aldık diye snapte filan bisürü resim paylaştık.Daha kapıdan çıktık arabaya arkadan vurdular.Resmen nazara geldikŞükür bizde bisey yok.Tampon kırıldı tutanak filan tuttuk ama kocinin moral cöktü tabi.Araba servise gittcek filan bisürü is dedi durdu

hadi ya çok geçmiş olsun kuzum .size bir şey olmamış ya önemli olan o.tabii ki can sıkılıyor insanın tadı kaçıyor ama büyük bir şeyin önüne geçmiş olsun inşallah.

hadi ya çok geçmiş olsun kuzum .size bir şey olmamış ya önemli olan o.tabii ki can sıkılıyor insanın tadı kaçıyor ama büyük bir şeyin önüne geçmiş olsun inşallah.
Saol canım.Bizde bisey yok sükr.Aynen bide erkeklerde araba ne kadar kıymetli bilirsinSabah aradım bisey söylemeye ay ses gidikk moral bozukDedim delirdin galiba plastik aksam nolcak bisey olmaz o kadardan.Serviste kalcakmıs arabasız kalckmıs filan.2 senedir ben burda nelerle uğraştım bu kadar depresif olmadım ya

ay bilirim bilmem miiii benimki de nasıl bakıyor arabasına üstüne titriyo
o yüzdne normal öyle davranması boşver he de geç napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…