2gün sonra tekrarla testi :) ,hadi maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhkızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
günaydın canımmm iyiyiz hamdolsun sen nasılsınnnnnGunaydın kızlaaaaaarrrrrr nasılsınııızzzzz
Bende bu ay gun asırı takılıyorm ıns tutar hayırlısıylq canmTeşekkür ederimm gün ayırı oluyo bakalım bugünüde değerlendiricem :)
Ben de ıyıym sukur.aynı devam.kıloda 62.5 da takılı kaldm ona canm sıkılıyo.günaydın canımmm iyiyiz hamdolsun sen nasılsınnnnn
yerleşme devresi olabiliyor canım her zaman aynı hızda gitmiyor ne yazık ki kilolar ..ama sakın bırakma devamı gelecekBen de ıyıym sukur.aynı devam.kıloda 62.5 da takılı kaldm ona canm sıkılıyo.
inşallah canım inşallah rabbim ol desin yeterBende bu ay gun asırı takılıyorm ıns tutar hayırlısıylq canm
hayırlı uğurlu olsunnkızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
Yok yookkk bırakır mıyım hıc.58 ı gormem lazm su 6 lı rakamı gormek ıstemıyorm artıkyerleşme devresi olabiliyor canım her zaman aynı hızda gitmiyor ne yazık ki kilolar ..ama sakın bırakma devamı gelecek
Aynen rabbım yazdıktan sonra hersey olur.benm arkadas adete ıkı gun kala hamıle kalmıstı dogum yaptı bıle hersey kısmetinşallah canım inşallah rabbim ol desin yeter
Gunaydın canmGünaydın canlaar
olur canım olur hepsi olur allah sağlık versin ..Yok yookkk bırakır mıyım hıc.58 ı gormem lazm su 6 lı rakamı gormek ıstemıyorm artık
günaydın kuş ,nasılsınn nasıl geçti h.sonuGünaydın canlaar
iyi başladı kötü bitti yagünaydın kuş ,nasılsınn nasıl geçti h.sonu
canım çarşamba günü kontrolü var netleşecek o zaman durum. dua edip bekliyoruz..Cansu azrazdan ne haber var mı bı gelısme
hadi yaiyi başladı kötü bitti yaTirilye ye gittik aksam camlı kahveye.Oh süper oldu deniz havası aldık diye snapte filan bisürü resim paylaştık.Daha kapıdan çıktık arabaya arkadan vurdular.Resmen nazara geldik Şükür bizde bisey yok.Tampon kırıldı tutanak filan tuttuk ama kocinin moral cöktü tabi.Araba servise gittcek filan bisürü is dedi durdu
Saol canım.Bizde bisey yok sükr.hadi yaçok geçmiş olsun kuzum .size bir şey olmamış ya önemli olan o.tabii ki can sıkılıyor insanın tadı kaçıyor ama büyük bir şeyin önüne geçmiş olsun inşallah.
ay bilirim bilmem miiii benimki de nasıl bakıyor arabasına üstüne titriyoSaol canım.Bizde bisey yok sükr.Aynen bide erkeklerde araba ne kadar kıymetli bilirsin Sabah aradım bisey söylemeye ay ses gidikk moral bozuk Dedim delirdin galiba plastik aksam nolcak bisey olmaz o kadardan.Serviste kalcakmıs arabasız kalckmıs filan.2 senedir ben burda nelerle uğraştım bu kadar depresif olmadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?