Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
Hayırlısı olsun canım inşallah kat kat artar değerin

Geçmiş olsun canım şükür ki bununla atlatmışsınız

Geçmiş olsun canım şükür ki bununla atlatmışsınız
Saolasın canm benim.Aynen.Memlekette ihraç fazlası öküz cokAdam Ankaradan gelmiş 06 plaka ,trafik sigortası bitmiş.Ruhsatı kaptırmıs muayenesi yok ama Ankaradan Bursaya gelme cesareti var

Saolasın canm benim.Aynen.Memlekette ihraç fazlası öküz cokAdam Ankaradan gelmiş 06 plaka ,trafik sigortası bitmiş.Ruhsatı kaptırmıs muayenesi yok ama Ankaradan Bursaya gelme cesareti var
ohh maşaallah .. bizim bitti mi acil durumda yakın mesafeye bile korkuyoruz. ee ne yaptınız canım nasıl karşılıycak sigorta yok ?

ohh maşaallah .. bizim bitti mi acil durumda yakın mesafeye bile korkuyoruz. ee ne yaptınız canım nasıl karşılıycak sigorta yok ?
Evet karsılıcak.Aldım ruhsatının kalan sayfalarını.Servise gitcekler bugün kociyle.Rahat insanlarımız iste.Gencler doluşmuşlar arabaya gezmeye gelmişler.Evladın hayırlısı iste.Bosuna demiyoruz.Ciddi bisy olsa ailelerinin bası yancak onlara hava hos

aynen öyle canım

vay beeee maşallahh yaniii allahtan o da bu kadarla atlatmış allah korusun daha kötü sonuçlar doğurabilirdi

Geçmiş olsun Allah korusun size zarar gelmesin de aman hepsi hallolur inşaallah

Aynen canım Allah beterinden saklasın .Sen naptın h.sonu
aminn kuzum
ay çok yoruldum h.sonu cuma günüm vardı.
dün de arkadaşın çocuğunun 1.yaş d.günü .kahvaltı verdi sabah 10da evden cıktık akşam 11bucuktu eve geldik.
d.gününden sonra tüm grup arkadaşlarda kahve çay yemek vs takıldık sonra yetmedi hadi fsm cıkıp bi kapanış kahvesi yapalım dedik . evdeki işler de kaldı bu h.içi paso evde çalışmam lazım ütü temizlik çamaşır hep kaldı :S yetmiyor 1gün tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…