Hayırlısı olsun canım inşallah kat kat artar değerinkızlar kan testi sonucum 25.08. hemşire değerin biraz düşük dedi. ama sonuç pozitif:)) İnşallah bundan sonraki süreç de sağlıklı bir şekilde geçer..değerim yükselir insh..
Geçmiş olsun canım şükür ki bununla atlatmışsınıziyi başladı kötü bitti yaTirilye ye gittik aksam camlı kahveye.Oh süper oldu deniz havası aldık diye snapte filan bisürü resim paylaştık.Daha kapıdan çıktık arabaya arkadan vurdular.Resmen nazara geldik Şükür bizde bisey yok.Tampon kırıldı tutanak filan tuttuk ama kocinin moral cöktü tabi.Araba servise gittcek filan bisürü is dedi durdu
Saolasın canm benim.Aynen.Memlekette ihraç fazlası öküz cokGeçmiş olsun canım şükür ki bununla atlatmışsınız
ohh maşaallah .. bizim bitti mi acil durumda yakın mesafeye bile korkuyoruz. ee ne yaptınız canım nasıl karşılıycak sigorta yok ?Saolasın canm benim.Aynen.Memlekette ihraç fazlası öküz cokAdam Ankaradan gelmiş 06 plaka ,trafik sigortası bitmiş.Ruhsatı kaptırmıs muayenesi yok ama Ankaradan Bursaya gelme cesareti var
Evet karsılıcak.Aldım ruhsatının kalan sayfalarını.Servise gitcekler bugün kociyle.Rahat insanlarımız iste.Gencler doluşmuşlar arabaya gezmeye gelmişler.Evladın hayırlısı iste.Bosuna demiyoruz.Ciddi bisy olsa ailelerinin bası yancak onlara hava hosohh maşaallah .. bizim bitti mi acil durumda yakın mesafeye bile korkuyoruz. ee ne yaptınız canım nasıl karşılıycak sigorta yok ?
aynen öyle canım
Evet karsılıcak.Aldım ruhsatının kalan sayfalarını.Servise gitcekler bugün kociyle.Rahat insanlarımız iste.Gencler doluşmuşlar arabaya gezmeye gelmişler.Evladın hayırlısı iste.Bosuna demiyoruz.Ciddi bisy olsa ailelerinin bası yancak onlara hava hos
inşallah canım yarın randevum var klomen isticem bu sefer belki vesilemiz olurpff geldi mi edepsizbeklemeye çalışmaya dua etmeye devam kuzum olacak inşallah
hiç belli olmaz neyin vesile olacağı inşallah canım güzel haberler alalıminşallah canım yarın randevum var klomen isticem bu sefer belki vesilemiz olur
vay beeee maşallahh yaniii allahtan o da bu kadarla atlatmış allah korusun daha kötü sonuçlar doğurabilirdiSaolasın canm benim.Aynen.Memlekette ihraç fazlası öküz cokAdam Ankaradan gelmiş 06 plaka ,trafik sigortası bitmiş.Ruhsatı kaptırmıs muayenesi yok ama Ankaradan Bursaya gelme cesareti var
Aynen canım Allah beterinden saklasın .Sen naptın h.sonuvay beeee maşallahh yaniii allahtan o da bu kadarla atlatmış allah korusun daha kötü sonuçlar doğurabilirdi
Geçmiş olsun Allah korusun size zarar gelmesin de aman hepsi hallolur inşaallahiyi başladı kötü bitti yaTirilye ye gittik aksam camlı kahveye.Oh süper oldu deniz havası aldık diye snapte filan bisürü resim paylaştık.Daha kapıdan çıktık arabaya arkadan vurdular.Resmen nazara geldik Şükür bizde bisey yok.Tampon kırıldı tutanak filan tuttuk ama kocinin moral cöktü tabi.Araba servise gittcek filan bisürü is dedi durdu
aminn kuzumAynen canım Allah beterinden saklasın .Sen naptın h.sonu
gözün aydınn canımmm tebrik ederimmmm sonuna kadar güzel haberler al inşallahhhKizzlaaar ben geldim guzel haberlerle geldimbgun kan verdim 67 çıktı.cumartesi 23 cikmisti hamileyim insaallahh sonundaaa
Hadi hayırlısı canım katkat artmaya devam etsin değerin inşaallahKizzlaaar ben geldim guzel haberlerle geldimbgun kan verdim 67 çıktı.cumartesi 23 cikmisti hamileyim insaallahh sonundaaa
gözün aydınn canımmm tebrik ederimmmm sonuna kadar güzel haberler al inşallahhh
Hadi hayırlısı canım katkat artmaya devam etsin değerin inşaallah
hayırlı uğurlu olsunnKizzlaaar ben geldim guzel haberlerle geldimbgun kan verdim 67 çıktı.cumartesi 23 cikmisti hamileyim insaallahh sonundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?