Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kııızzz hepınız zayıfsınız bendeeeennnn 160 boy 62 kılo ben nere gıdem 1.5 aydr 3.5 kılo anca verdm suan 62 de takılı kaldm gıtmıyo ınmedı bı turlu 58 ı gormem lazm ya ooff
görürsün görürrsün hiç merak etme sennn duraklamaya girmişsindir bi inmeye başlasın patır patır dökülcen bak gör

görürsün görürrsün hiç merak etme sennn duraklamaya girmişsindir bi inmeye başlasın patır patır dökülcen bak gör
Ayyy gıtmedıkce canm sıkıldı o yuzden oglen yemegı cok yedm ya toktum ama yıne yedm canımı sıktı.pısman oldm sonra o yuzden aksama cok az yıgcem

Canım stres yapma dinlenmene bak Allah ım sağ salim kavuşmanızı nasip etsin. Zayıf da doğsa takma sakın görümcemin ki çok minikti tutmaya korkuyorduk ama şimdi maşşalah hem önemli olan sağlıklı olmaları

Ayyy gıtmedıkce canm sıkıldı o yuzden oglen yemegı cok yedm ya toktum ama yıne yedm canımı sıktı.pısman oldm sonra o yuzden aksama cok az yıgcem
hafif yediysen sıkıntı olmz canım öğün atlamaman önemli zaten o yüzden iyi yapmışsın yemişsin de

hafif yediysen sıkıntı olmz canım öğün atlamaman önemli zaten o yüzden iyi yapmışsın yemişsin de
Ikı kase corba ıkı dılım ekmek ayva tatlısı bı tane.4 tanede kuru pasta yedm.aslında bır kase corba bı dılım ekmektı hakkım.ama ıkı katı yedm sorma.

Ikı kase corba ıkı dılım ekmek ayva tatlısı bı tane.4 tanede kuru pasta yedm.aslında bır kase corba bı dılım ekmektı hakkım.ama ıkı katı yedm sorma.
eh :) normalde 1kase çorba 1dilim ekmeğe eş değer sen 4dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun ardından da ayva tatlısıyla cila çekip kuru pastayla da kapanış ypmışsın
olsun sağlık olsun kuzu kendini şımartmış olmuşsun olcak o kdr..
akşama salata yersin ya da yrn dikkat edersin sporu bırakma ama

Yok yuruyusu bırakmadm bacaklarım baya sıkılastı gozle gorulur sekılde ve yanlarım gıttı ama var daha bı 4 kılo daha versem tam olacak.evet ya bugun oglen kactı sorma.neyse bırakmıycam ınat ettm.

Yok yuruyusu bırakmadm bacaklarım baya sıkılastı gozle gorulur sekılde ve yanlarım gıttı ama var daha bı 4 kılo daha versem tam olacak.evet ya bugun oglen kactı sorma.neyse bırakmıycam ınat ettm.
bırakma canım aynen sürekli kendini motive et .. ve her hafta aynı gün aynı kıyafetlerle resmini çek resimleri sakla.. güzel motivasyon olacaktır

bırakma canım aynen sürekli kendini motive et .. ve her hafta aynı gün aynı kıyafetlerle resmini çek resimleri sakla.. güzel motivasyon olacaktır
Subatın 24 une esım ızne cıkmayı dusunuyo.memlekete gıdıcez 7 aydr ızın kullanmıyorm yoruldum dedı.o zamana 23 gun var en az 3 kılo vermem lazm oyle sartladm kendımı ıns verırım.bı yandan ıstıyorm gıtmeyı bı yandan da goren cocuk sorup durucak sırf o yuzden gıtmek ıcımden gelmıyo ya.aman nedır bı mılletın bızı germesı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…