Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar merhaba adetin 4.gününde doktora gittim. 2tane yumurtam var 10 ve 11mm. Yine klomen verdi ve iğne içinde heyet raporu çıkarıldı. Rapor çıkana kadar boş durma diye klomen verdim adetin 11.günü gel dedi. Şimdi ben klomeni kullanıp gidicem de bu iğneleri ne zaman kullancam kullancam. Yarın tekrar gidicem doktora sormaya

hadi hayırlı adımlar olsun canım inşallah dr.sana söyleyecektir yumurtaların durumuna göre belli olacak çünkü o şimdiden bir şey diyemez.

Kızlar benim biraz sıkıntılar var dua edin olur mu dün rapor almak için başka bir doktora gitmek zorunda kaldım geçtiğimiz perşembe kendi doktorumun ölçümlerinde kalmış çıktı bebek suyum da sınırda. emin olmak için radyoloji uzmanina gönderdi o hepten küçük ölçtü hatta suyu daha da az ölçtü. Sonra ben kafaya taktım doğumevine de gittim devlete. O da ölçümlerde perşembe gününe yakın suyu da sınırda idare eder ölçtü. Ama tedbir için yatış verdi. Tetkikler yapıldı amniyo sızıntısı aciklik yokmus sancı da normal seviyede idi bende yatmadım çıkış istedim . Sıkı takip edilmesini gerekiyor. İnşaallah doktor farklılığıdır. Cuma yine dünkü doktora gideceğim pazartesi kendi doktorum geliyor izinden ona gideceğim rakiplerden su azalmaya devam Edip bebek gelişimi durmuş ise büyük ihtimal sezeryanla alacaklar. Benim şuan tek yapabildiğim hareket ve su geliyor mu onu takip ediyor sorun görürsem hemen hastaneye gitmek. o da strese sokuyor beni. Kızım hareket ediyor çok şükür böyle devam eder inşaallah

Canım kendini strese sokmamaya calıs.Hast.nede yatmamssın ama evde yat bari.İsgüc yapma sakın.Dr sezeryan derse sezeryan.Önemli olan sağlıcakla gelmesi.Zaten 2 haftan var galiba doğuma 2 haftada gelişimi okadr etkilenmez diye düsünüyrum.Dualarımız seninle cnm

Bebek biraz küçük zaten ana baba minyon onu önemsemiyorum doğum şekli de umrumda değil sağlıklı olsun da başka birşey istemem.sagol canım. İlk kez böyle birşey çıktı ondan şaşkınlık var stres olduk dün normal bir rapor için evden çıkıp akşam 6 buçukta eve geldik. Esim oldu meraktan beni doğumhaneye çıkardılar devlette aşağıda onun hicbirseyden haberi yok zavallı bir indim kireç gibi yüzü filân. Ben doktor farklılığıdir diyorum inşaallah öyle çıkar cuma yada en geç pazartesi belli olacak durum aşağı yukarı.

canım benimm etmez olur muyuz hiç ama sen de kendini lütfenyorma artık yat dinlen zaten bebiş 36yı da 38i de atlamış çok şükür bugün doğsa gelişimi açısından bir sıkıntı olmaz evelallah .sezaryen ya da normal ikiniz için en sağlıklı yol hangisiyse o olsun.. ama sen kendini önce strese sokmamaya çalış ve lütfen lütfen yorma kendini.
kıznla konuş bol bol muhtemelen sıkıldı içeride cadı annesiyle babasına gelmek istiyor artık :)

Ay valla ya donduk bu seene.Bende sayıyorum aksam subatı da atlatırsak mart nisan sonra yaz gelcek diye koci he he diyo
bu sene hakikaten iyi soğuk yaptı
allah dışarıdakilere ısınmayanlara yardım etsinn dün akşam yemekten snr kapıya parka kemik indireyim dedim hayvancıklara bi anda sardılar etrafımı çok açlar yavrucaklar
ayy benim de koci öylee sen gibi ay bu kış bitmek bilmedi diyo şubat 2ode ilk cemre düşüyormuş şubat zaten hop diye geçiyor mart da soğuk yapıyor bursada ..nisan güzel oluyor nisan geldi mi kışlıklardan kurtuluruz
allah sağlık versin de mevsimler aylar yıllar geçiyor bi şekilde

ah kıyamam canım ya korkmuştur doğuma aldılar diye .. maşallah çok güzel geldin bu zamana allah'ın izniyle doğumun da çok güzel olacak güzel düşün bol bol dua et ,ediyorsun zaten ama stres yapma.. çok şükür kendini kurtardı benim arkadaşım 3aylıktan beri yatıyor şuan 5bucuk aylık 7aylık olabilsin diye dua ediyor erken doğum olacak çünkü

Arkadaşına da şifa ersin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Rahatlamaya başladım bugün biraz ama dün çok korktuk. Herşeyin hayırlısı olsun elbette umarım sağlığı yerinde olur tek duamız o yönde şimdilik. Evdeyim zaten artik dinlenmeye devam.

Korkmustur adam tabi bizimki hsg cekinirken bile panik oldu.Bizim gibi dayanıklı değil onlarHadi inşallah hayırlı haberlerle geleceksin

Aynen martıda fena bursanınSorma yaslarda gidiyor yazla kısla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…