amin kuzum aminnn nerde ne ihtiyacı olan varsa rabbim nasip etsin inşallah.Arkadaşına da şifa ersin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Rahatlamaya başladım bugün biraz ama dün çok korktuk. Herşeyin hayırlısı olsun elbette umarım sağlığı yerinde olur tek duamız o yönde şimdilik. Evdeyim zaten artik dinlenmeye devam.
ama hic göstermiyoruz yanihiç söyleme canım yaaaa orasını hiç karıştırmayaydın iyidi
çok şükür aynen o konuda hemfikirizama hic göstermiyoruz yani
Bu ay bi regl oldum cift cift koyuyorum pediÜsüttük ondan herhalde
kız benim boy 1.74çok şükür aynen o konuda hemfikiriz
bodur tavuk her daim piliçtir lafını örnek gösterebiliriz
bi ay sakin geçiyorsa diğer ay cozutuyor benimki de.. son demler olsun bebişim inşallah ne diyelim
hey maşallah selvi boylu seniiikız benim boy 1.74Lakabım safinazdı okulda
Bende bayağıdır böyle yoğun olmuyordu sancımda cok bu ay hayırlısı
Senin yine iyiymiş benim zorla 160 anca vardır koca desen 168 filan biz tam bodurgillerhey maşallah selvi boylu seniii
benim boy 164 klasik türk kadnı
sancı için de ayaklarını sıcak tut soğuk hava da çok etkiliyor
saçını biraz heybetli yap biraz topuk giy alsana kafadan +15cm boşverSenin yine iyiymiş benim zorla 160 anca vardır koca desen 168 filan biz tam bodurgiller
bodur tavuk herdaim piliç canlarSenin yine iyiymiş benim zorla 160 anca vardır koca desen 168 filan biz tam bodurgiller
aynen bu ay fena vurdu beni.Sabah zor kalktımhey maşallah selvi boylu seniii
benim boy 164 klasik türk kadnı
sancı için de ayaklarını sıcak tut soğuk hava da çok etkiliyor
bi de kilo aldım diyorsun yaaaabodur tavuk herdaim piliç canlarbende kilo az birraz 50 kiloyum
ben komple zor kalkıyorum yaa bu ara gece yatmaz sabah kalkmaz oldum resmneaynen bu ay fena vurdu beni.Sabah zor kalktım
Anaaa ye kız azıcık çırpı gibisin o zaman senbodur tavuk herdaim piliç canlarbende kilo az birraz 50 kiloyum
Ben 52 ile hamile kaldım 64 ü görüyor bu gözler artıkbi de kilo aldım diyorsun yaaaa
duymucam bi dahaaaa ben 59kiloyumm nerelere gideyimmmm
Sorun orda yiyorum ama almıyorumculardanımAnaaa ye kız azıcık çırpı gibisin o zaman sen
bende spor yapmamaktan kaynaklı sıkılaşmayan bir kalça ve ayva göbek var bacımbi de kilo aldım diyorsun yaaaa
duymucam bi dahaaaa ben 59kiloyumm nerelere gideyimmmm
Merhaba cnm,nasılsınMerhaba kızlar:)
pembe mavi gidersen direk aşılama ya da tüp önerisiyle karşılaşabilirsin diyeyimBen aksam otururken yine dr değiştirmeye karar verdim.Pembe mavide Jale hanım var ona gideyim diyorumcansu1109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?