rabbim doğru yola yöneltsin inşallah bebişim hepimiziaynen bacım kıs da bitti artık toparlanma vakti
Ooo hadi hayırlısı kusumben yarın sabahtan tahlilleri vermeye gidicem kısmetse 11gibi gelirim merak etmeyin beni şimdiden diyeyimbabyloading87 laves35
bak gördün mü şırınga hayatımızda önemli bir yer tutuyorSeni kontrol ediyor ben bekliyorm dısarda bana bisey demiyor gelip napcam diyo.Klasik erkek kafası iste.Kız en son hsg isteyen dra gittiğimde çatlatma vuralım 20mm olmuş yumurta dedi hemşireye dr,hemşire iğne sipariş verdik gelmedi henüz dedi ve dr catlar ozman zatn o kendi kendine dedi yolladı beniSonra 1 hafta sonra kontrolde catlamıs dedi.Ondan sonra değiştirdim dru zaten Yani sırınga mı alalım elimize illa bizde demi
Aminnn kuzumrabbim doğru yola yöneltsin inşallah bebişim hepimizi
2hafta bişey kaldı kuzum bi yerden başlamak gerekiyo rabbim açık etsin hepimizin yolunu inşallahOoo hadi hayırlısı kusumİlk adım atılıyr yanii
Muayeneden sonra onu da çağırıyor evet.Aboww senin hızlıymış bacımbak gördün mü şırınga hayatımızda önemli bir yer tutuyor
doktorunki de işmiş yani.
bizim doktor muayeneden sonra ikimizi bir çağırıp konuşuyordu. eğer olurda çağırmamışsa ben odadan çıktığım an içeri dalardı, ee doktor bey şimdi ne yapıyoruz durum ne diye ...fevri davranıyyor azıcık, hemşire bana çatlatma iğnesi vurmak için aynı yerde reçete sormuştu, kadına sinir oldu diye ver şu iğneyi aç karıcım göbeğini ben vururum demişti. hemşire beni apar topar odaya sokup vurmuştu..
.
Aminn yavrum inşallah2hafta bişey kaldı kuzum bi yerden başlamak gerekiyo rabbim açık etsin hepimizin yolunu inşallah
hadi bakalım rabbim hayırlı kılsın. evinden sağ ayakla çık. bugünde nasip olursa meryem suresine başlarsın. dizinde ağrı varsada yorma kendini evinde yemek yoksa eğer...ben yarın sabahtan tahlilleri vermeye gidicem kısmetse 11gibi gelirim merak etmeyin beni şimdiden diyeyimbabyloading87 laves35
Hadi cnmmmbu arada oktay özele bağlamış tamamen kuzu sgk dan cıkmış gene medicabilde ama sgk anlaşması yok bilgin olsun gideceksen.
muayene 170doğum 5500 olmuş
oktay tüp fln demezo da ağır kanlı sağlık yönünden sıkıntı yoksa bekle dur ona göre:)
aynen arkadaşım, bana değil ama başka herkese aynı hiç dostluğu, affı yoktur. bazen iyi de bazen sıkıntıMuayeneden sonra onu da çağırıyor evet.Aboww senin hızlıymış bacım
Allah kabul etsin,
gelmiş geçmiş olsun, geçer inşallah artık çok rahat tedavi edilebiliyorlar. duamı ederim tabikide ama canını sıkma. ben doğduğumdada güzel bebek diye bacaklarımdan başaşağı tutup beni oda oda gezdirmiş doktorlar. sonuç: kalça çıkığı. tabi 88liyim ben. o zamanın imkanlarıyla demir bi alet içinde 11ay boyunca sadece annemin üstünde yatmışım. ama şimdi öyle değil çok şükür, çokda çabuk iyileşiyorlar inan... maaşallah annesi gibi olsun...
hareketlere devam edemiyorum. psikolojik olarak yumyum haftasına girdim mi spor yapmadan vazgeçiyorum. sanki gebeymişimde düşük yapıcakmışım gibi :) adet beLirtiLeriyLede bıraktığım yerden devam ediyorum.
bende böyLe bi değişiklik yoK.. batı bekliyorum. belirtiler de tamamlanmak üzere...
bende bu gittiğim doktora gitmeden önce bikaç yere sordum 300tlden başlıyor muayeneler.Hadi cnmmmAA bekle derse gitmem ki az daha katarım Jale ye giderim o neymiş kız öyle
rabbim hepimizin yolunu açık etsin kuzum inşallah çabalarımızı umutlarımızı boşa çıkarmasınAminn yavrum inşallahDualarımız seninle artıkkk
akşam kv ler uğrucakmış merak etmişler beni .. dün yemek yiyemedik koşturmadan dünden yemeğim var bi makarna yapıcam yanına tmm olduğu kadar. aynen kuzum rabbim zorlaştırma kolaylaştırhadi bakalım rabbim hayırlı kılsın. evinden sağ ayakla çık. bugünde nasip olursa meryem suresine başlarsın. dizinde ağrı varsada yorma kendini evinde yemek yoksa eğer...
jaleye giden arkadaşım var cok memnun onun ne kdrmış biliyo musunnHadi cnmmmAA bekle derse gitmem ki az daha katarım Jale ye giderim o neymiş kız öyle
benim her iki tarafta varmış o yüzden. annem bide sen gibi erken farketmiş o yüzden hiç sonrası için teşkil etmemiş.. çok şükür seninkiside öyle olur. hatta o kadar mimlenmişim ki zamanında ailede, yeni dopanlarda böyle bi sıkıntısı olan annemi babamı arayıp sorarr . laves için neler yapmıştınız nereye götürmüşsünüz diye. Eğer doktor yaşıyorsa allah uzun sağlıklı ömür versin vefaat ettiysede allah rahmet etsin. o zaman kemik hastanesinde tedavimi yapıp tek kuruş para almamış benden bu kızıma hediye olsun dua etsinbüyüyünce yeter demiş.Amin sağolasın. Gecmis olsun zor olmus baya sebin tedavi bakalim bizimki nasil olacak. Sen yine de yumurtlamadan binbir haftabsonraya kadar devam et döllenme döneminde son bi hafta bırakırsın birseycik olmaz. Belirtiler bitmeeezzz.. benimde kanama bitmedi 43. Gün iyice sıktı artık
sağolsunlar.akşam kv ler uğrucakmış merak etmişler beni .. dün yemek yiyemedik koşturmadan dünden yemeğim var bi makarna yapıcam yanına tmm olduğu kadar. aynen kuzum rabbim zorlaştırma kolaylaştır
tamam merak etme kuşum sen hala tam kıvıramıyorum zaten dizimi geçmedisağolsunlar.
dediğim gibi yine de dinlenmeye bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?