Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bak gördün mü şırınga hayatımızda önemli bir yer tutuyor
doktorunki de işmiş yani.
bizim doktor muayeneden sonra ikimizi bir çağırıp konuşuyordu. eğer olurda çağırmamışsa ben odadan çıktığım an içeri dalardı, ee doktor bey şimdi ne yapıyoruz durum ne diye ...fevri davranıyyor azıcık, hemşire bana çatlatma iğnesi vurmak için aynı yerde reçete sormuştu, kadına sinir oldu diye ver şu iğneyi aç karıcım göbeğini ben vururum demişti. hemşire beni apar topar odaya sokup vurmuştu..
.

Muayeneden sonra onu da çağırıyor evet.Aboww senin hızlıymış bacım

ben yarın sabahtan tahlilleri vermeye gidicem kısmetse 11gibi gelirim merak etmeyin beni şimdiden diyeyim babyloading87 laves35
hadi bakalım rabbim hayırlı kılsın. evinden sağ ayakla çık. bugünde nasip olursa meryem suresine başlarsın. dizinde ağrı varsada yorma kendini evinde yemek yoksa eğer...

Hadi cnmmm AA bekle derse gitmem ki az daha katarım Jale ye giderim o neymiş kız öyle

Amin sağolasın. Gecmis olsun zor olmus baya sebin tedavi bakalim bizimki nasil olacak. Sen yine de yumurtlamadan binbir haftabsonraya kadar devam et döllenme döneminde son bi hafta bırakırsın birseycik olmaz. Belirtiler bitmeeezzz.. benimde kanama bitmedi 43. Gün iyice sıktı artık​

Hadi cnmmm AA bekle derse gitmem ki az daha katarım Jale ye giderim o neymiş kız öyle
bende bu gittiğim doktora gitmeden önce bikaç yere sordum 300tlden başlıyor muayeneler.
sen istersen bi sayfa vardı bursalı bebeği olmayanlar toplanalım diyemi ne istersen oraya bak memnun olanlar belki doktorların adınıda yazmıştır

hadi bakalım rabbim hayırlı kılsın. evinden sağ ayakla çık. bugünde nasip olursa meryem suresine başlarsın. dizinde ağrı varsada yorma kendini evinde yemek yoksa eğer...
akşam kv ler uğrucakmış merak etmişler beni .. dün yemek yiyemedik koşturmadan dünden yemeğim var bi makarna yapıcam yanına tmm olduğu kadar. aynen kuzum rabbim zorlaştırma kolaylaştır

benim her iki tarafta varmış o yüzden. annem bide sen gibi erken farketmiş o yüzden hiç sonrası için teşkil etmemiş.. çok şükür seninkiside öyle olur. hatta o kadar mimlenmişim ki zamanında ailede, yeni dopanlarda böyle bi sıkıntısı olan annemi babamı arayıp sorarr . laves için neler yapmıştınız nereye götürmüşsünüz diye. Eğer doktor yaşıyorsa allah uzun sağlıklı ömür versin vefaat ettiysede allah rahmet etsin. o zaman kemik hastanesinde tedavimi yapıp tek kuruş para almamış benden bu kızıma hediye olsun dua etsinbüyüyünce yeter demiş.
ouyyy biraz daha sabır inşallah düzene girer en yakın zamanda

akşam kv ler uğrucakmış merak etmişler beni .. dün yemek yiyemedik koşturmadan dünden yemeğim var bi makarna yapıcam yanına tmm olduğu kadar. aynen kuzum rabbim zorlaştırma kolaylaştır
sağolsunlar.
dediğim gibi yine de dinlenmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…