hava mı çarptı acaba kuzu bi anda ısındı ya hava illa baş ağrısı yaparbenim başım ağrımaya başladı
kızz dünde deim ya havalara b*k atma diye,hava mı çarptı acaba kuzu bi anda ısındı ya hava illa baş ağrısı yapar
300 diye biliyorm ama zamlanmadıysa tabijaleye giden arkadaşım var cok memnun onun ne kdrmış biliyo musunn
benim başım ağrımaya başladı
çöş300 diye biliyorm ama zamlanmadıysa tabi
kızz dünde deim ya havalara b*k atma diye,babyloading87 bat için belirti söylerde ben kalır mıyım???
BeNiMde az KaLdIKÇa ÇOK uMutLanmaz diyOr işte. geNeLde ağrıyOr ya... KLavye aKşam OLdu sapIttI
Aynen isim yapmış drlar 300 civarı yavrumbende bu gittiğim doktora gitmeden önce bikaç yere sordum 300tlden başlıyor muayeneler.
sen istersen bi sayfa vardı bursalı bebeği olmayanlar toplanalım diyemi ne istersen oraya bak memnun olanlar belki doktorların adınıda yazmıştır
Aynen isim yaptı ya Bursada
Allah kolaylık versin canım.Nasılsınız kızlar? Yazamıyorum sizlere ne zamandır ama inanın ki aklım topikte. Benim hamileliğim biraz zorlu geçiyor ondan dermanım olmuyor pek yazmaya. Bulantı,kusma,kilo verme var. Bunların bir çoğunu doktorumun verdiği kan hapı yüzünden yaşamışım gerçi.ilacın ne kadar yan etkisi varsa bir kaçı hariç hepsini yaşadım ve doktor bıraktırdı. Şimdi toparladım gibiyim ama bulantılar , kusmalar devam... Dediğim gibi bundan dolayı yazamıyorum. ALLAH(c.c)'a emanet olun...
günaydın canım. pfff gelmese şaşacam yaa
Her bende diyorum gelme artık diye geliyor yüzsüzzzgünaydın canım. pfff gelmese şaşacam yaason gelişi olsun gelmesin bi daha yaaa
valla doğrusu pek gün aymadı canım, bişi diyemiyorum ben artık.
En yakın nezamn?Onümüzdeki aya alcan ozman cnmYumurta takibi için doktora gidicektim ama doktorun tüm randevuları dolu
Ben alıştım artık tüp tutar insaalah tek seferde diyorum artıkvalla doğrusu pek gün aymadı canım, bişi diyemiyorum ben artık.
benimde olacağım o...
biraz daha bekleriz olmazsa, tüpten başka başka birşey yok.Ben alıştım artık tüp tutar insaalah tek seferde diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?