Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hayır bütün ceremesini ben cekcem,hormonu iğnesi osu busu.Sen nedemeye nazlanıyorsun?
al benden de o kadar. ağrım olsa öyle bir işlemden sonra adım gibi eminim, sana yaptır diye oldumu der...
o derecede bişiyimiz yok diyor. allahtan kendisi muayene için ilk git diyişimde koştur koştur gitti.
bazen kadınları işi zor diyorum ama allah erkeklere verse kıllarını bile kıpırdatmazlardı herhalde..

Kadınlar daha güçlü bacım.Hani bi karikatür var ya igda filan.Erkek grip olur yorgan döşek yatar,kadın kanser olur(evlerden ırak)çocuklar tepesindedir.İse güce koşar aynen öyle.

Kadınlar daha güçlü bacım.Hani bi karikatür var ya igda filan.Erkek grip olur yorgan döşek yatar,kadın kanser olur(evlerden ırak)çocuklar tepesindedir.İse güce koşar aynen öyle.
Evet aynen öyle, çok yerinde bir karikatür zaten..
az Önce okudum bir yerde 20yıLdı bebeği olMayan biri rast gele test yapıyor 2. çizgi çıkmış. nasıL panikLe siteye yükLücem diye uğraşıyordu görsen... rabbim onun sevincinden bizede çok bekLetmeden hayırlısıyLa yaşatsın.

geçmiş olsun cnm , normalde bulantılar 12.hafta kesilir diyorlar ama geçmedi mi hala
güzel yönlerini düşün ne kadar zor da olsa senin yerinde olmak isteyenleri düşün.. sağlıkla kavuş inşallah bebişine

Ay kıyamam yaAhh ahh amin kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…