sistemleri çalışmıyordu tekrar deneyecem haftaya vardır diye düşünüyorum.En yakın nezamn?Onümüzdeki aya alcan ozman cnm
İnşaallah canım ya Allah ım boşa çıkarmasın çabalarımızıBen alıştım artık tüp tutar insaalah tek seferde diyorum artık
çalışıyor muydun?sistemleri çalışmıyordu tekrar deneyecem haftaya vardır diye düşünüyorum.
Aynenbiraz daha bekleriz olmazsa, tüpten başka başka birşey yok.
Amin kuuzummmİnşaallah canım ya Allah ım boşa çıkarmasın çabalarımızı
yumyum nezamansistemleri çalışmıyordu tekrar deneyecem haftaya vardır diye düşünüyorum.
adamları nasıl yanaştırcaz bilmiyorum.
Dr lar iste konuscak artık hersey denendi tüp sart diye.Yoksa biz anlatsak anlamıyorlaradamları nasıl yanaştırcaz bilmiyorum.
bişiyin yok taş gibisin diyor adam yaaDr lar iste konuscak artık hersey denendi tüp sart diye.Yoksa biz anlatsak anlamıyorlar
hayır bütün ceremesini ben cekcem,hormonu iğnesi osu busu.Sen nedemeye nazlanıyorsun?bişiyin yok taş gibisin diyor adam yaa
sanki tüp yaptırmak için yatalak, yada yoğun bakımda olmak gerekiyor
çalışıyorum canım yarın sabah tekrar arayın dedi sabah bi arayayım olmadı öyle yapıcam artıkçalışıyor muydun?
eğer numarası varsa doktorun arayıp rica etsen, gelip beklerim arada müsaitlik olursa alırsınız beni diye.
haftaya cuma cmts denk geliyor. daha önce yumyum takibine adetliyken başlamıştıyumyum nezaman
al benden de o kadar. ağrım olsa öyle bir işlemden sonra adım gibi eminim, sana yaptır diye oldumu der...hayır bütün ceremesini ben cekcem,hormonu iğnesi osu busu.Sen nedemeye nazlanıyorsun?
Kadınlar daha güçlü bacım.Hani bi karikatür var ya igda filan.Erkek grip olur yorgan döşek yatar,kadın kanser olur(evlerden ırak)çocuklar tepesindedir.İse güce koşar aynen öyle.al benden de o kadar. ağrım olsa öyle bir işlemden sonra adım gibi eminim, sana yaptır diye oldumu der...
o derecede bişiyimiz yok diyor. allahtan kendisi muayene için ilk git diyişimde koştur koştur gitti.
bazen kadınları işi zor diyorum ama allah erkeklere verse kıllarını bile kıpırdatmazlardı herhalde..
Humm ya bidahaki aya kalcak yada sıkıştırın beni dicen bacımhaftaya cuma cmts denk geliyor. daha önce yumyum takibine adetliyken başlamıştı
Evet aynen öyle, çok yerinde bir karikatür zaten..Kadınlar daha güçlü bacım.Hani bi karikatür var ya igda filan.Erkek grip olur yorgan döşek yatar,kadın kanser olur(evlerden ırak)çocuklar tepesindedir.İse güce koşar aynen öyle.
geçmiş olsun cnm , normalde bulantılar 12.hafta kesilir diyorlar ama geçmedi mi halaNasılsınız kızlar? Yazamıyorum sizlere ne zamandır ama inanın ki aklım topikte. Benim hamileliğim biraz zorlu geçiyor ondan dermanım olmuyor pek yazmaya. Bulantı,kusma,kilo verme var. Bunların bir çoğunu doktorumun verdiği kan hapı yüzünden yaşamışım gerçi.ilacın ne kadar yan etkisi varsa bir kaçı hariç hepsini yaşadım ve doktor bıraktırdı. Şimdi toparladım gibiyim ama bulantılar , kusmalar devam... Dediğim gibi bundan dolayı yazamıyorum. ALLAH(c.c)'a emanet olun...
Ay kıyamam yaEvet aynen öyle, çok yerinde bir karikatür zaten..
az Önce okudum bir yerde 20yıLdı bebeği olMayan biri rast gele test yapıyor 2. çizgi çıkmış. nasıL panikLe siteye yükLücem diye uğraşıyordu görsen... rabbim onun sevincinden bizede çok bekLetmeden hayırlısıyLa yaşatsın.
ay edepsiz ayyy gıcıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?