canım benim rabbim kararlamıştır eğer sıkıştıracaksa önümüzdeki ay git .kafanın rahat olmas da cok önemli çünkü . kv nasıl oldu iyi mi ?Bi an geliyor nasip diyorum ama bi an geliyor umudum bitip tükeniyor. Gel gitler yaşayıp duruyorum. Gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum pazartesi kv. Anjiyo olacak öğleden sonra. Is yerinden fatura için beni bekliyorlar karmakarışık durumdayim.
canım benim amin inşallah rabbim inşallah sağlıkla hayırla nasip eder allah razı olsunAyy cogu gıttı azı kaldı rabbım o cıvcıvlerı gobusune sonrada kucagına almayı nasıp etsn ıns dualarm senınle
canım kuzumCanımmm hayırlı haberlerle gell insallhhh
Valla testlerim temiz cıktı bal gibi tek çizgimi gördümm reglye hazırımBizimde kv rahatsız bu ara,ay sonunda anjıo olcakmıs aksam öğrendik..Moraller bozuk..İnssallh temiz cıkar
ne durumdasın foto da göremedim testi tekrarladın mı ?canm ben regl olmadim hala bugun oylesine bi test yapayim dedim 2 cizgi silik cikti hmilemiyim degilmiyim anlamdm
Günaydın kuzum nasılsın. Ne durumdasın takip edemedim neler yaptın merak ediyorum.günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
günaydın tatlım önümüzdeki ay gidicem daha rahat daha iyi olur. iyi canım ama ara ara rahatsızlık veriyor tabi. öğleden sonra anjiyo olucak bakalım sonrasında doktor ne diyecek.canım benim rabbim kararlamıştır eğer sıkıştıracaksa önümüzdeki ay git .kafanın rahat olmas da cok önemli çünkü . kv nasıl oldu iyi mi ?
amin canısı inşallah,sen naptın gördün mü civcileeriicanım kuzum
moralini bozma artık anjiyo cok kolay oluyor.hayırlı haberler inşalalh
tövbe yarabbi otomatiğe bağladıkgünaydın canlarr
Canım dün reglm geldi bat 14.05
canım benim iyiyim cok şükür sen nasılsın .ne olsun işte beklemedeyim dondurulacak bu ay civcivler benim rahmi dinlendirecek dr .sonraki ay transfer olcak nasip olursa beklemedeyim şu anGünaydın kuzum nasılsın. Ne durumdasın takip edemedim neler yaptın merak ediyorum.
günaydın cnm benim.isabetli karar vermişsin kafa rahat olmayınca hayır da gelmiyor o işten.bu kdr bekledik 1 ay daha beklersin vardır bi hayır inşallah.günaydın tatlım önümüzdeki ay gidicem daha rahat daha iyi olur. iyi canım ama ara ara rahatsızlık veriyor tabi. öğleden sonra anjiyo olucak bakalım sonrasında doktor ne diyecek.
ay ben onun yaagünaydın canlarr
Canım dün reglm geldi bat 14.05
cuma günü çok ağrım vardı cnm ,cmt de işten cıktım koca gün yattım .dün kendime geldim iyiyim çok şükür .ama zor oluyormuş yumurta toplama gerçekten .amin canısı inşallah,sen naptın gördün mü civcileerii
aynen canım o kadar bekledik 1 ay daha bekleriz ne yapalım. inşaallah canım sağol.günaydın cnm benim.isabetli karar vermişsin kafa rahat olmayınca hayır da gelmiyor o işten.bu kdr bekledik 1 ay daha beklersin vardır bi hayır inşallah.
kv de de inşallah sağlıkla sonucu temiz cıksın cnm hayırlı haberler inşallah
bölünmüşlerdircuma günü çok ağrım vardı cnm ,cmt de işten cıktım koca gün yattım .dün kendime geldim iyiyim çok şükür .ama zor oluyormuş yumurta toplama gerçekten .
civcivler cmt günü iyiydi teyzeleri
bakalım bugün tekrar haber gelecek uslu uslu bölünüyorlar mı henüz bilmiyorum önemli olan obabyloading87 ayperri
Hadi hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah ayy çok sevindim insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürurcanım benim iyiyim cok şükür sen nasılsın .ne olsun işte beklemedeyim dondurulacak bu ay civcivler benim rahmi dinlendirecek dr .sonraki ay transfer olcak nasip olursa beklemedeyim şu an
sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?